Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
העניין הוא שאף אחד לא מספיק חזק כדי לעשות את זה ולפשוט מוולברין את הבשר והעור. חוץ מזה, כשמגנטו שלף את המתכת מוולברין (קומיקס) אז הגיונית זה אמור לקרוע לו את הגוף לחתיכות אבל מה שזה עושה זה רק להכאיב לוולברין.
אז בוא נלך היגיון. הדם זורם בכל הגוף. אמון הורס לוולברין את כל כלי הדם ופורץ עם הדם את הגוף שלו. ואז הוא מכניס את הדם פנימה וקורע את הבשר. זה לא לוקח יותר מידי זמן. הוא גם מפוצץ את המוח והלב וכל שאר האיברים. משאיר מוולברין דייסה עוצמות.
לדם אין מודעות. אם עוצרים אותו הוא לא יכול להתנגד. הלב פשוט נתחיל להאיץ, אבל זה לא יעזור לו. אני מאמין שאפילו וולברין ימות בחלל, אז אם הוא לא נושם, תאמין לי שהוא יהיה חלש משהו.
שמע, עזוב הגיון. וולברין *לא* מת במצבים האלו. נשארו רק עצמות? הוא יתרפא בכל זאת. להגיד ׳זה לא הגיוני׳ לא משנה, הוא גיבור על. הגיון הלך ממזמן לבכות בפינה.
והדרך היחידה להרוג את וולברין היא להוריד לו את הראש וזה לא אפשרי מבחינת אמון כי ברגע שהוא מתחיל איכשהו חקרוע את וולברין הוא מתחדש. הדרך לעשות אם זה זה עם להב ומהר(ולאמון אין חרב)
כרגיל בקומיקסים, יכולות הריפוי של וולברין תלויות בעיקר בכותבים. בסדרה משנות התשעים שן חרב כמעט הרג אותו במכה לבטן.. נכון שבסרטים לקחו אותו לקיצוניות והפכו אותו לבן אלמוות למעשה אבל עצירת זרימת הדם נשמע לי כמו משהו שיכול להרוג אותו, ואין לי מושג מי זה אמון
יששששש. חיכיתי לבאטלר.
אני חושב שבאטלר ינצח כאן. יש לו טכנולוגיה שלאנטררי אין. באטלר מכניס לו שלושה כדורים לפני שאנטררי מבין מה זה אקדח.
זה ללא טכנולוגיית פיות, אני מניח?
באטלר לא כמו שאתה מתאר אותו. הוא נאמן אבל הוא לא מציית באופן עיוור והוא לא תלוי בארטמיס. אז מה זה משנה אם הוא מבקש בנימוס מארטמיס לזרוק אותו לפני שהוא מעיף אותו 20 מטר בתחילת כל קרב, הוא לוחם שלא תלוי בארטמיס ולפעמים יש ביניהם חילוקי דעות.
ד"א
מי ניצח בקודם?