• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הייתי מהמר על באטלר, שעל פי הספרים הוא בין הלוחמים הכי טובים בעולם. ניצח *ספוילר ספוילר* במכות וגדול כמו קרמון. לקארמון יש את הסיכוי לעקב אותו, ובאטלר כנראה לא יצליח להפיל את קרמון ברגע. אבל בסופו של דבר קרמון יפול ובאטלר ינצח.

מצטערת להפריע באמצע אבל יש לי גם רעיון לקרב, בעצם שני קרבות:
1) וולדמורט (הבחור שסגרנו שסאורון הורג, הארי פוטר) נגד דארת' סידיוס (מלחמות הכוכבים)
2) דארת' ויידר (מלחמות הכוכבים) נגד סובייקט דלתא (ביושוק 2). קרב אבות!

בנוגע לוולדי vs סידיוס, אני אישית הייתי מהמר על וולדי בלי שלאה. לוולדמורט יש מגוון רחב בהרבה של התקפות והגנות, שלא לדבר על זה שוולדי הרבה יותר זריז מסידיוס, בזמן שסידיוס יורה ברק אחד וולדמורט כבר קפץ מסביבו בפירואט ושיגר איזה 5 אבדה קדברה. זה לא שלסידיוס יש באמת יכולת להתחמק, נכון?

ובאטלר נגד שלושה דאלקים?
ואולי אובי וואן קנובי(המבוגר, לא הצעיר מסטאר וורס 1) נגד באטלר(כוח נגד הכוח :) )
והדוקטור נגד סאורון? זה יכול להיות מוזר, כי הם מעולמות שונים לגמרי

א. דאלקס. הוא יחוסל תוך שניות, אלה דאלקים. לא סתם... הרובים שלו לא יעבדו נגדם בגלל שדה הכוח. הוא אולי יצליח לברוח מהם, אבל כנראה שלא.

ב. כנראה באטלר, אבל אני לא בטוח כי אני לא זוכר מה הכוח של אובי וואן.

ג. פףף הדוקטור. טיסה אחת בטארדיס כדי לקחת את הטבעת מפרודו ולזרוק אותה להר הדין.

אני חושב שויידר. הוא יכול להדוף את היריות שלה עם חרב האור, הוא חסין ההיפנוט שלה בגלל המסכה/הכוח, והיתרון היחיד שיש לה הוא שהיא יכולה להפוך לבלתי נראית. אבל הוא יכול לזרוק חפצים עם הכוח או פשוט למצוא את הכיוון הכללי שלה לפי הירייה האחרונה שלה ואז לשתק אותה עם הכוח. היא אמנם יכולה להתרפא, אבל לא לנצח.

דרך אגב, אני חושב שלייטסייבר מספיק בשביל לנצח כל בן אנוש עם נשק מודרני, אפילו באטלר. אובי וואן יכול לחסום את הירי עם הלייטסייבר ולחכות להזדמנות טובה לתקוף. טווח קרוב לא אפשרי לבאטלר בגלל הלייטסייבר, וקצת קשה להעיף לו את הלייטסייבר מהיד כי אובי וואן מאוד חזק בכוח ואפילו אם הוא יצליח הוא כנראה יצליח להעיף אותה חזרה אליו לפני שבאטלר יחסל אותו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה