• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

    תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דמות מטרילוגיות האלף האפל(כל השלושה) בגדול זה מתנקש שהוא גם לוחם אדיר והנשקים העיקריים שלו הם חרב ארוכה ופגיון שאם הוא ניזון בדם הוא מרפא אותו. אנטררי הוא לוחם קר ומחושב שהדבר היחיד שמרגיז אותו הוא קרבות לא גמורים או יריב ברמתו(או גבוה ממנה). אם הולכים על אחרי כל הספר האחרון יש לו גם ראיית חושך.
 
כשעוברים קרב, אני רוצה לראות את מספר1 (הקוסם השד מארטמיס פאול) נגד רייסטלין\קוסם אגדי אחר כלשהו.
ואם ממשיכים עם באטלר, הוא נגד קפטן אמריקה יכול להיות מגניב. אם קפטן אמריקה יותר מדי טוב אז אפשר להוסיף לו סיוע של הולי שורט (אז זה לא בדיוק דו קרב, אז אולי רק כסיוע בריפוי).
 
אנג[שולט בכל היסודות אבל לא ביסוד החמישי הפח] נגד אלסה מפרוזן כשהיא שולטת בכוחות שלה. אני חושב שזה מעניין לחשוב על כמה היא חזקה בסיטואציה כזו.

לחלופין, אנג נגד גרין לינטרן, שתכלס יכול לעשות דברים כמו אנג אבל בירוק - למרות שאש זה צהוב [וזו החולשה שלו]

או, אנג נגד אופטימוס פריים, שזה סתם אפי ומטוררףףף!!!
 
חחחחחחחחחחחחח פרוזן הגיע גם לכאן.
אבל ברצינות עכשיו, זה יהיה שקול. כי היא יכולה להקים ארמון ענק עשוי מקרח ומפלצת קרח ענקית בלי להתאמץ בכלל. אבל לאנג יש את כל ארבעת היסודות אז הוא יכול לחמוק מהקליעים שלה בקלות עם התעופה שלו. למרות שכל חזיז זה מוות בשבילו- יש לו המון דרכים לעצור את זה. ואם הוא רוצה כל חזיז שלו יכול להרוג אותה. אה, הוא לא הורג. אבל מעלף. מספיק טוב.
אם היא נשארת על קרח כל הזמן, אז השליטת קרח שלה עוברת את שלו, והם יכולים להטיח אחד בשני קליעים שלא יפגעו לעולם. רק שאנג כן מתעייף, בניגוד לאלזה, ויש גם סיכוי שהוא יוסח בידי מפלצת שלג כלשהו שהיא תיצור ותשסה בו- ותמשיך ליצור עוד, ועוד ועוד, עד שהוא יתעייף או יוסח מספיק בשביל חזיז מקפיא מוצלח. כל מה שאנג יכול לעשות זה לנסות לשרוד, כי היא תהדוף כל קליע שלו עם מגן קרח, או ליצור אנשי שלג קטנים כדי לספוג את קליעי האש כמגנים אנושיים, כי לעצור אש עם קרח זה הרבה עבודה.
אם היא יורדת מקרח לשנייה אחת- היא נבלעת באדמה. זה תלוי- אם היא לא תהיה זהירה והיא תרשה לעצמה להיסחף בקרב מחוץ לקרח, אז היא מתה. אם היא תישאר כל הקרב- היא תנצח בשנייה שאנג עושה טעות.
לא מכיר את גרין לנטרן, אבל אם הוא רגיש לאש- ויש לו את כל היכולות של אנג חוץ מאש- אז אני נותן יתרון לאנג.
אופטימוס פריים, חו. מזה שהוא רובוט ענק שמשתנה למשאית (או משהו), אני לא מכיר מספיק בשביל לדעת (מה כלי הנשק שלו? כמה עבה שריון המתכת שלו? האם אנג יהיה מסוגל להתיך אותו? מה הזריזות והניידות שלו?). אבל ממה שאני כן יודע זה באמת יהיה אפי ומטורף. אנג ינסה לגרום מספיק נזק בהתקפת פגע וברח בשביל להתיך מספיק מהשריון שלו, ואופטמוס ינסה לחבוט בו\לפוצץ אותו- תלוי מה הנשק שלו (שוב, אני לא מכיר אותו).
 
פלדריק אמר/ה:
אנג[שולט בכל היסודות אבל לא ביסוד החמישי הפח] נגד אלסה מפרוזן כשהיא שולטת בכוחות שלה. אני חושב שזה מעניין לחשוב על כמה היא חזקה בסיטואציה כזו.
אנג יכול להפוך למצב אווטאר, ואז הוא סופר חזק וקרוב לבלתי מנוצח, אבל הוא מתעלף בסוף הקרב. אני חושב שמספיק אש תמיס את כל הקרח של אלסה, ואז בסופו של דבר אנג ינצח עם היסודות שלו (מה גם שגם לו יש שליטה בקרח - כשפות מים). מצד שני, אנג יתעלף בסוף מהמאמץ שלו במצב אווטאר.
בלי מצב אווטאר, אני חושב שאלסה תנצח מכל הסיבות שדרקונים פירט.
 
בנושא זירת הקרח, כמו בסדרה כשפי מים יכולים להפוך בשניות קרח למים ובחזרה, אז הוא פשוט הופך את הקרח למים ומשתמש במים כדי להילחם יחד עם כל שאר היסודות.
 
למי שלא יודע, בני נפילים הם אנשים עם מלא כלי נשק ומיומנות שימוש מטורפת בה, יכולת להפוך מוטות קריסטל האורך חרב קצרה לחניתות זורחות ששורפות גוף אנושי כשהן פוצעות אותו, יכולות לחימה משוכללות בטירוף ורונות קסומות שנותנות להם שדרוגים פיזיים ויכיולות ריפוי(כלומר, אם יש להם את האסטלה (חרט הרונות) ואם הם מספיקים לעשות את זה לפני שמורידים להם את הראש). לדעתי הקרב שקול כי בנוסף לכך שפרגרין הוא קשת וסכינאי ברמה גבוהה והוא גם לוחם קרב מגע מצוין יש לו חוש ריח כ"כ חזק עד שהוא יכול להריח רגשות וחוש ראיה מפותח בטירוף כולל ראיית חושך.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה
Top