חחחחחחחחחחחחח פרוזן הגיע גם לכאן.
אבל ברצינות עכשיו, זה יהיה שקול. כי היא יכולה להקים ארמון ענק עשוי מקרח ומפלצת קרח ענקית בלי להתאמץ בכלל. אבל לאנג יש את כל ארבעת היסודות אז הוא יכול לחמוק מהקליעים שלה בקלות עם התעופה שלו. למרות שכל חזיז זה מוות בשבילו- יש לו המון דרכים לעצור את זה. ואם הוא רוצה כל חזיז שלו יכול להרוג אותה. אה, הוא לא הורג. אבל מעלף. מספיק טוב.
אם היא נשארת על קרח כל הזמן, אז השליטת קרח שלה עוברת את שלו, והם יכולים להטיח אחד בשני קליעים שלא יפגעו לעולם. רק שאנג כן מתעייף, בניגוד לאלזה, ויש גם סיכוי שהוא יוסח בידי מפלצת שלג כלשהו שהיא תיצור ותשסה בו- ותמשיך ליצור עוד, ועוד ועוד, עד שהוא יתעייף או יוסח מספיק בשביל חזיז מקפיא מוצלח. כל מה שאנג יכול לעשות זה לנסות לשרוד, כי היא תהדוף כל קליע שלו עם מגן קרח, או ליצור אנשי שלג קטנים כדי לספוג את קליעי האש כמגנים אנושיים, כי לעצור אש עם קרח זה הרבה עבודה.
אם היא יורדת מקרח לשנייה אחת- היא נבלעת באדמה. זה תלוי- אם היא לא תהיה זהירה והיא תרשה לעצמה להיסחף בקרב מחוץ לקרח, אז היא מתה. אם היא תישאר כל הקרב- היא תנצח בשנייה שאנג עושה טעות.
לא מכיר את גרין לנטרן, אבל אם הוא רגיש לאש- ויש לו את כל היכולות של אנג חוץ מאש- אז אני נותן יתרון לאנג.
אופטימוס פריים, חו. מזה שהוא רובוט ענק שמשתנה למשאית (או משהו), אני לא מכיר מספיק בשביל לדעת (מה כלי הנשק שלו? כמה עבה שריון המתכת שלו? האם אנג יהיה מסוגל להתיך אותו? מה הזריזות והניידות שלו?). אבל ממה שאני כן יודע זה באמת יהיה אפי ומטורף. אנג ינסה לגרום מספיק נזק בהתקפת פגע וברח בשביל להתיך מספיק מהשריון שלו, ואופטמוס ינסה לחבוט בו\לפוצץ אותו- תלוי מה הנשק שלו (שוב, אני לא מכיר אותו).