• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
העניין הוא שאף אחד לא מספיק חזק כדי לעשות את זה ולפשוט מוולברין את הבשר והעור. חוץ מזה, כשמגנטו שלף את המתכת מוולברין (קומיקס) אז הגיונית זה אמור לקרוע לו את הגוף לחתיכות אבל מה שזה עושה זה רק להכאיב לוולברין.

אז בוא נלך היגיון. הדם זורם בכל הגוף. אמון הורס לוולברין את כל כלי הדם ופורץ עם הדם את הגוף שלו. ואז הוא מכניס את הדם פנימה וקורע את הבשר. זה לא לוקח יותר מידי זמן. הוא גם מפוצץ את המוח והלב וכל שאר האיברים. משאיר מוולברין דייסה עוצמות.

לדם אין מודעות. אם עוצרים אותו הוא לא יכול להתנגד. הלב פשוט נתחיל להאיץ, אבל זה לא יעזור לו. אני מאמין שאפילו וולברין ימות בחלל, אז אם הוא לא נושם, תאמין לי שהוא יהיה חלש משהו.

תקשיבו, עזבו מוות, אמון מחזיק אותו באוויר תקוע על איזה עץ זה לדעתי ניצחון כי הוא משותק ולא יכול להגיב בדיוק כמו שמגניטו עושה לוולברין.

כרגיל בקומיקסים, יכולות הריפוי של וולברין תלויות בעיקר בכותבים. בסדרה משנות התשעים שן חרב כמעט הרג אותו במכה לבטן.. נכון שבסרטים לקחו אותו לקיצוניות והפכו אותו לבן אלמוות למעשה אבל עצירת זרימת הדם נשמע לי כמו משהו שיכול להרוג אותו, ואין לי מושג מי זה אמון

הוא בעצם כשף מים מאוד חזק שמסוגל לשלוט בדם, כמו עוד שלושה אנשים אחרים ביקום. הוא אולי מסוגל להקפיא את הדם,אבל אני לא בטוח כל כך.

באטלר לא כמו שאתה מתאר אותו. הוא נאמן אבל הוא לא מציית באופן עיוור והוא לא תלוי בארטמיס. אז מה זה משנה אם הוא מבקש בנימוס מארטמיס לזרוק אותו לפני שהוא מעיף אותו 20 מטר בתחילת כל קרב, הוא לוחם שלא תלוי בארטמיס ולפעמים יש ביניהם חילוקי דעות.
ד"א
מי ניצח בקודם?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה