• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם זה דו -קרב אז נראה לי אנג מנצח כי בתחילת הקרב הוא יעוף למעלה באוויר כך שספיידרמן לא יכול להסתתר והקורים של ספיידרמן, שוב לא יפגעו כי אנג יהדוף אותם, אז בעצם מה ספיידי יכול לעשות?.
לעומת זאת אנג שיכול לתקוף עם ארבעה יסודות שונים כגון: מטח מים כואב ומעיף שיכול לשבור עצמות , כליאה בקרח, מוות או פציעה חמורה בידי ברק, הפצעות והעפה אחורה בידי אש.......
אז כן אנג מנצח.

ממתי אנג רוצח אנשים? הוא ינסה לעלף אותו בדרך לא קטלנית, לא לשרוף את כל האזור. ספיידרמן יתחמק מאוד בקלות (חוש-עכביש, מהיר בהרבה מהאדם הממוצע). אני חושב שזה יהיה קרב מאוד ארוך כשכל צד נכשל להביס את הצד השני, עד שאחד מהשניים מותש ועושה טעות. מי מבניהם? קשה להתווכח על זה, אבל אני שם את הכסף שלי על ספיידי

לכן חשבתי על הקרב הזה. מצד אחד אנג חזק יותר משמעותית (גם בגרסת הילד ועוד יותר בגרסת המבוגר) והוא גם מהיר יותר, אבל הוא שוחר שלום, וינסה כמה שפחות לפגוע ולהרוס.

שאנג שורף בעזרת אש, או שהקור בכלל לא מתקרב אליו בגלל שכשפי אוויר משנים את הכיוון שאליו הם זזים מהר מאוד. ואנג חזק. כנראה לא ראית את הסדרה מספיק.

מה שמעניין אותי הוא דו קרב בין הג'וקר לבין לקס לותור:

שניהם מאסטרמיינדים ברמת מינרווה (נראה לי שזו האלה הנכונה, כבר הרבה זמן לא עסקתי במיתולוגיות היוונית והרומית, סיון משך אותי לוודו ולאצטקית)
אני מניח שקרב כזה בעיקר מבוסס על המשאבים שקיימים לכל אחד בזירה, ונראה לי שלג'וקר יש כישורי אימפרוביזציה (אלתור) גבוהים משל לקס

מי סגר את הקרב של אנג נגד ספיידי!? :evil: גם לי יש טיעון!
אתם מזלזלים בכוחות של ספיידרמן. אדמה, אש ומים בכל הצורות (חוץ מכשפות דם שאין) לא עובדים עליו כי יש לו את החוש עכביש שמזהיר אותו ורק אוויר אבל בסדרה רואים את האוויר ככה שאפילו את זה הוא יכול לשמוע או לראות מה שנשאר האקרובטיקה והמכות של אנג עם חיזוקים עצמיים של אנג בכשפות לבין כל היכולות של ספיידרמן.

גם אם אנג שולט באש אז לספיידי יש את אירון ספידי ומלא דברים מגניבים.ותקשיב ראיתי את הסדרה ואת כל הסדרה אפילו. והדבר היחיד שעצר דברים במקום שלהם זה כשפות אדמה.שרק טוף מסוגלת לעשות אותה מהר אנג ממש גרוע בכשפות אדמה ואש.ברקים הוא גם בכלל לא יודע לעשות.וכשפות אוויר לא נותנת לו מהירות על.קורים עפים יות מקליעים.ואם זיכרוני לא מטעה אותי אנג ממש ממש לא מהיר בתגובות אפילו קצת איטי.

האמת שהרבה פעמים בסדרה אנג כן השתמש בכשפות אוויר כדי לרוץ במהירות על שאפילו שומרי אומת האש לא שמו לב אליו ובתגובות שכחת שאנג כשף אוייר הוא יכול בערך מהרבה דברים.
בכשפות אש ואדמה הוא כן טוב ואם לא ראית את הקרב האחרון בין אוזאי לבין אנג אנג הרים סלעים שלמים והפגין מימנויות טובות בכשפות.
גם, אנג יכול ליצור שריון אדמה כך שאני לא רואה איך ספיידרמן פוגע בו.
גם, אני לא חושב שחוש עכביש מזהיר מפני אוויר.

דבר ראשון אל תכנס לחוקי העולם כי זה לא עולם מציאותי.דבר שני אתם לוקחים את האנג הכי חזק כילד אין בעיה אני מביא את ספיידר פניקס.הדבר היחד שמנצח את באטמן ואת צאק נוריס.אז אני ניצחתי סוף הדיון.אם אתה רוצה לגשת ברמות ממוצעות אז הוא ממש גרוע באדמה ובאש וטוב מאוד באויר ומים אבל רק בבסיס ביותר.
אז עדיין ספיידי מנצח הוא פשוט חוזה כל התקפה עד שהוא חודר למרחק שאי אפשר לכשף בלי לפגוע בעצמך ויתן לו אגרוף ויהרוג אותו.

שומרים הם עצלנים גרועים ולא ממש יעילים.אני לא ראיתי אותו פעם אחת מתחמק מאזולה ככה.כל פעם שהוא עשה לה את זה היא פשוט פגעה בו בסופו של דבר.

תראה, בניגוד לספיידרמן- לאנד יש רק גרסה אחרת. הוא אפילו לא יכול להשתמש בכשפות דם. הקרב הוא נגד ספיידרמן בגרסה הרגילה שלו (אני הצעתי אותו, תאמין לי שאני לא משקר לך). אנג פשוט חזק. אולי אם תצפה בפרק האחרון של הסדרה תזכר בזה. חוץ מזה, יש לו את המצב האווטר שלא רק מחזק אותו, אלא גם מעניק לו את המודעות והידע הקרבי והרוחני שלי כל שאר 500 הגלגולים שלו. אבל זאת הגרסה היחידה שלו. אני לא מתחיל להגיד מה היה קורה אם זה היה האנג הזה או האנג הזה- כי אין דבר כזה. חוץ מזה- אזולה היא לא דוגמה. היא כשפית האש הכי חזקה בכל העולם באותה תקופה. גם טוף יכולה לפגוע באנג וגם בומי וכל שאר המאסטרים. האווטר לא בלתי מנוצח, הוא פשוט חזק מאוד ויכול לשלוט בארבעת האלמנטים. דוגמא למישו שמנצח אותו- כל צב אריה ענק (שהם אלו שנתנו את הכוחות לאנשים מההתחלה). אני מאמין שגם אזולה ובומי יכולים לנצח אותו איכשהו, אבל אם קרב.

עכשיו ספיידרמן. ספיידרמן לא חוזה כל התקפה, חוש העכביש שלו מזהיר אותו (אאל"ט) מפגיעות פיזיות והוא פועל באינסטינקט. חוש העכביש לא יזהיר אותו מרעידת אדמה, או מאוויר. וחוץ מזה, אם ספיידרמן היה יכול להתחמק מכל ההתקפות- אף אחד לא היה יכול לנצח אותו. אבל בגלל שהוא כמעט הובס הרבה פעמים (ומת?) אז הוא לא בילתי מנוצח. אנג מסוגל לתקוף עם ארבעת האלמנטים בו זמנית, ועם רוח שלא תאפשר לזוז אנג תופס לספיידרמן את הרגליים עם אדמה ומביס אותו (לא הורג). בהנחה שספיידרמן לא יתחמק. הקרב כאן צמוד לפי דעתי.

אין דבר כזה מרחק שאי אפשר לכשף בלי לפגוע בעצמך. חוץ מהעובדה שאנג מהיר הרבה יותר (יותר ממהירות הרוח) ומסוגל לעוף (אם לספיידרמן יש מכונה שיורה קורים, לאנג יש את המטה שלו [המטה החדש, זה עם החטיפים]) הוא תמיד מסוגל לכשף אדמה בלי לפגוע בעצמו- הוא אחד עם האדמה.

ואנחנו לא בתחרות כאן. אין דבר כזה ניצחתי בדיון.

Dark sith אמר/ה:
בו נגיד שבזירה יש את גם אדמה וגם מים. (אני לא זוכר- אנג יכול לכשף מתכת וצמחים?) ויש גם הרבה עמודים כדי שספיידרמן יוכל להיתלות מהם עם הקורים שלו. לא בירח מלא ולא במצב אווטר, אנחנו רוצים קרב כמה שיותר שקול.
אהמ אהמ?
חוץ מזה, גל אוויר שמטיח אותו בקיר זו לא מתקפה פיזית? אם אנג מחזיק אותו אז ספיידרמן יכול לירות קורים כדי לערער את הריכוז שלו ולברוח, לדעתי זה נגמר בתיקו.

אנג פשוט יכול להחזיק אותו אותו בכלוב אדמה כמו שעשה לאוזאי ואז ספיירמן לא יכול להזיז ידיים ורגליים ולתקוף ואם הוא מחזיק אותו עם אוויר אז ברגע שהוא יירה הקורים יחזרו אליו פשוט.

לגבי קרב אנג וספיידרמן...
בתור מעריץ ספיידרמן... זה בכלל לא בליגה.
סורי.
ספיידרמן, מגניב וידידותי לשכונה... אולי בתחילת הסדרה היה לו סיכוי.

אם אתם מכניסים מצב אוואטר, זה פשוט גוד מוד.
בלעדיו, הוא סתם הרבה הרבה הרבה יותר חזק.
ספיידרמן אולי יצליח להמלט כדי לשרוד את הקרב.
לא יותר.

שוב, אנג לא יצליח *לפגוע* בספיידרמן. אוזאי? אוזאי הסתמך על הכוח הטהור שלו בשביל להתעלם ממה שאנג עשה. כשחושבים על זה, כמעט כל האויבים בסדרה היו "יש לי המון כוח ואני מסתמך עליו". יוצאת הדופן? אזולה, שהייתה גם מהירה. הפתעה הפתעה, היא הצליחה לגרום לteam avatar להראות ממש רע.

ספיידרמן אולי לא יצליח לפגוע באנג, אבל אנג לא יצליח לגעת בספיידרמן. ספיידרמן מהיר יותר (בסדר, מקבל את זה שאנג *רץ* מהר יותר. לא רלוונטי), ולספיידרמן יש את הספיידרסנס שמאפשר להתקפות של אנג להיות חסרות ערך. כשף אחר היה מצית את כל האזור ורואה את ספיידרמן נשרף, אבל לא הילד הצמחוני הזה, שלא הרג אפילו את הBBEG של הסדרה. השאלה היא מי יתעייף ויעשה טעות ראשון, לא למי יש יותר כוח טהור (לאנג יש, אבל זה לא עוזר לו).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה