תראה, בניגוד לספיידרמן- לאנד יש רק גרסה אחרת. הוא אפילו לא יכול להשתמש בכשפות דם. הקרב הוא נגד ספיידרמן בגרסה הרגילה שלו (אני הצעתי אותו, תאמין לי שאני לא משקר לך). אנג פשוט חזק. אולי אם תצפה בפרק האחרון של הסדרה תזכר בזה. חוץ מזה, יש לו את המצב האווטר שלא רק מחזק אותו, אלא גם מעניק לו את המודעות והידע הקרבי והרוחני שלי כל שאר 500 הגלגולים שלו. אבל זאת הגרסה היחידה שלו. אני לא מתחיל להגיד מה היה קורה אם זה היה האנג הזה או האנג הזה- כי אין דבר כזה. חוץ מזה- אזולה היא לא דוגמה. היא כשפית האש הכי חזקה בכל העולם באותה תקופה. גם טוף יכולה לפגוע באנג וגם בומי וכל שאר המאסטרים. האווטר לא בלתי מנוצח, הוא פשוט חזק מאוד ויכול לשלוט בארבעת האלמנטים. דוגמא למישו שמנצח אותו- כל צב אריה ענק (שהם אלו שנתנו את הכוחות לאנשים מההתחלה). אני מאמין שגם אזולה ובומי יכולים לנצח אותו איכשהו, אבל אם קרב.
עכשיו ספיידרמן. ספיידרמן לא חוזה כל התקפה, חוש העכביש שלו מזהיר אותו (אאל"ט) מפגיעות פיזיות והוא פועל באינסטינקט. חוש העכביש לא יזהיר אותו מרעידת אדמה, או מאוויר. וחוץ מזה, אם ספיידרמן היה יכול להתחמק מכל ההתקפות- אף אחד לא היה יכול לנצח אותו. אבל בגלל שהוא כמעט הובס הרבה פעמים (ומת?) אז הוא לא בילתי מנוצח. אנג מסוגל לתקוף עם ארבעת האלמנטים בו זמנית, ועם רוח שלא תאפשר לזוז אנג תופס לספיידרמן את הרגליים עם אדמה ומביס אותו (לא הורג). בהנחה שספיידרמן לא יתחמק. הקרב כאן צמוד לפי דעתי.
אין דבר כזה מרחק שאי אפשר לכשף בלי לפגוע בעצמך. חוץ מהעובדה שאנג מהיר הרבה יותר (יותר ממהירות הרוח) ומסוגל לעוף (אם לספיידרמן יש מכונה שיורה קורים, לאנג יש את המטה שלו [המטה החדש, זה עם החטיפים]) הוא תמיד מסוגל לכשף אדמה בלי לפגוע בעצמו- הוא אחד עם האדמה.
ואנחנו לא בתחרות כאן. אין דבר כזה ניצחתי בדיון.