• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה הולך ככה: ג'ובילי רואה את דארת' ויידר, יורה עליו פרץ נצנצים - ויידר מתבלבל ונופל מהמעקה לתהום... אה, בעצם אין מעקה... אז הוא נופל לתהום...

אני די בטוח שיש חתיכות ברזל בחליפת האמודאי של דארת' ויידר ובמקרה כזה מגנטו יכול לקרוע אותו לגזרים. אני חושב שהיה גם איזה קומיקס שבו מגנטו הפעיל את הכוחות שלו על הברזל בדם שזה פי 9000 יותר עוצמתי מהכוחות של ויידר. אני לא מבין מה הקשר של כוכב המוות לכל הסיפור, זה לא בדיוק חלק מהציוד הסטנדרטי של הבלקר האסטמתי..
לויידר אין חוש נבואי, עובדה שהוא מחפש בנרות את המורדים ועובדה שאין לו מושג בכלל שהילדים שלו חיים. הוא חונק רק חפש"ים ומתחמק מיריות של חפש"ים.

אלא אם כן ויידר יכול להשתיל חזיון שהוא קלגס נאצי, אני לא ממש מאמין שהוא יצליח לזעזע את מגנטו שהוא ממזר קר רוח ומחושב.

שיטת הקרב של מגניטו היא לא לזרוק חפצים, אלא לנטרל את היריב באוויר או צמוד למשהו(כמו לוגאן שהצמיד אותו לעץ) ואז לדבר קצת איתו(כמו כל נבל לא מובן) ואז להרוג אותו בעקום הקסדה ומערכת הנשימה שלו או בשיטה אחרת, בכל מקרה מגניטו מנצח.

נראה לי די ברור שמגנטו לוקח את ווידר בהליכה. כל החליפה שלו היא ממתכת, לא? הוא פשוט יקרע אותו לחתיכות, מילולית.
אפשר לעבור הלאה?
אז הנה עוד אחד מעניין : 300 הספרטנים(אם מישהו לא הבין - מהסרט 300, דא), נגד הבלתי-טמאים ממשחקי הכס. מי מנצח?
מצד אחד, יש איזה 5000 בלתי טמאים ורק 300 ספרטנים. מצד שני, יש לי הרגשה שהספרטנים הרבה יותר מוכשרים/מיומנים.

Danny אמר/ה:
האמת שמעניין אותי קרב בין בילבו בגינס לבין הארי פוטר עם כל החפצים.
כנראה בילבו. שניהם יהפכו לבלתי נראים מיד בהתחלה, ולבילבו יש רגליים שקטות יותר ואוזניים חדות יותר. אבל זה תלוי במזל יותר מכל קרב אחר עד עכשיו.

כן, גם אני חשבתי שבילבו ינצח כי יכול להתגנב בשקט מאחורי הארי פוטר ולערוף לו את הראש(כמו שכמעט עשה לגולם)אבל מצד שני הארי יכול לגרום לזמזום בלתי נסבל אצל בילבו ולגרום לו להיחשף ואז לשפוך עליו מים(יש לחש כזה) ואז במקרה שבילבו גלוי הארי לוקח את הקרב בקלי קלות, אז אני לא בטוח.

לא לא לא. אפשר ליצר מים עם הלחש אגוומנטי או משו כזה. הארי עשה את זה בשישי כדי לנסות למלא את הצדף/כוס במקום למלא אותה עם המים שהיו בהם החיז"לים. וזה לא עבד לו. וגם הרמיוני ניסתה לכבות את האש שדים (או משו בסגנון) של קרב/גויל. אי אפשר ליצר אוכל ובגלל זה חדר הנחיצות הוביל אותם לבאר של אח של דמבלדור.

עריכה: אגואמנטי. הייתי קרוב.

Danny אמר/ה:
כן, גם אני חשבתי שבילבו ינצח כי יכול להתגנב בשקט מאחורי הארי פוטר ולערוף לו את הראש(כמו שכמעט עשה לגולם)אבל מצד שני הארי יכול לגרום לזמזום בלתי נסבל אצל בילבו ולגרום לו להיחשף ואז לשפוך עליו מים(יש לחש כזה) ואז במקרה שבילבו גלוי הארי לוקח את הקרב בקלי קלות.
ככה.

הארי VS בילבו. הארי לוקח.
אם לבילבו יש את הטבעת והחרב אז להארי יש את השרביט ואת המטאטא שלו. הוא פשוט מרחף מעל הזירה רחוק מהשיג ידו של בילבו ומנסה לחסוף אותו. אולי גם לעשות אציו על החרב/ הטבעת, או על הבגדים של בילבו. אחר כך זה פשוט קללה הורגת (בהנחה שהקרב עד מוות) או שתק (בהנחה שצריך להילחם עד שאחד מהיריבים לא יכול להמשיך).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה