• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
וגם הארי יכול להפעיל שדה כוח ולהטיל קסמים באותו זמן ככה שבעצם בילבו לא יכול לפגוע בו.
בכל מצב לדעתי הארי לוקח את בילבו ואם עושים חבורת ההרפתקנים של בילבו נגד הארי רון והרמיוני לדעתי הארי והחבורה מנצחים.

פשוט כל מה שיש לבילבו זה חרב והיעלמות, ולהארי יש היעלמות ומגוון גדול של קסמים, נוסף על יכולת תעופה. ביננו, החרב לא ממש משפיעה, כי הם לא רואים אחד את השני, וגם הארי יכול לעוף. אז זה היעלמות נגד היעלמות ולחשים. קל לראות מי מנצח.

אני לא בטוח כמה אפשר לעשות על נשגבים, כי לדעתי לא כולם מכירים את זה ולכן נראה לי עדיף לשים דמויות יותר ידועות: וולדמורט, דמבלדור, גיבורי על וכדומה....

אבל אנחנו מתקבעים על הארי פוטר ושרה"ט.

יש לי אחלה רעיון לקרב. וין (בלי אטיום) vs ליידי סיף. קראתי רק את הספר הראשון בינתיים, אז בלי ספוילרים.

בנוגע לת'ור נגד האריה- האריה לוקח אותו, כול יום, כול פעם מחדש. הוא כמו נשגב שמש, עם כול הכוחות של נשגב שמש, ועוד כוחות אפלים מגניבים, וזה אפילו בלי להחשיב משרתים. ת'ור הוא מקסימום נשגב שמש מהות 5, אם נהיה נחמדים אליו. זה מהות 10, והוא מנצח אותו בהליכה.

Dark sith אמר/ה:
ליידי סיף היא אסגרדית לוחמת חברה של ת'ור.
וו הו הו, לא, אני עוצר את זה כאן. סיף היא אשתו של ת'ור, לא זנה-וואנאבי. אני מוכן לקבל הרבה דברים שהם עשו עם המיתולוגיה הנורדית כי הם כיפיים ומשעשעים. זה לא. זה ניסיון מטופש להיות PC בלי כבוד למקור. אולי אם היו עושים אותה בלונדינית, אבל ככה? ניפלהיים לא.

Dark sith אמר/ה:
ת'ור. כי הוא פשוט אחד המנהלים אם לא הא.
D'awwwwwww :D

וין כנראה מנצחת את ליידי סיף, אבל תלוי על פי אילו ספרים הולכים? אם זו וין של הספר הראשון אז היא מפסידה, אבל וין של הספר השלישי מנצחת בקלות, היא דוחפת את סיף לאחור ולא מאפשרת לה להכנס לקפ"אפ איתה ואז צולפת בה עם שברים\פרסות הסוסים שלה בזמן שסיף מקורקעת.

קראתי רק את הראשון בינתיים. בכל מקרה, אסגרדים מאוד חזקים, אז אם וין נסה להצמיד לרתק אותה והיא תשתמש בכוח יכול להיות שהיא תדחף אחורה? כנראה שבשלישי היא מאוד חזקה ו יכולה למשוך ולדחוף דברים כבדים ממנה, אבל אסגרדים הם עדיין מאוד חזקים ביחס לבני אדם.

אני לא חושב שהכוח באמת משנה, מה שמשנה הוא המשקל, ואם וין תשרוף דוראלומין היא תוכל לדחוף את ליידי סיף על הקיר ואז כל מה שהיא צריכה לעשות זה לחדש את מאגרי המתכת שלה. כמובן, סיף תצליח להשתחרר צעד-צעד, אבל בזמן הזה וין תצלוף בה ותחסל אותה.

בנוגע לספרטנים נגד הלא-טמאים, הלא-טמאים לא מרגישים כאב, מאומנים ממש טוב, ויש המון מהם.
כאן יש מה שאני מניח שהוא ספויילר לחלק נכבד מהפורום, אז ערכתי אותו החוצה. אופק, אם טעיתי וזה משהו אחר (פאנפיק? אני ממש לא מצליח לחשוב על אפשרות שהיא לא ספויילר), תשלח לי הודעה פרטית ואני אחזיר את ההודעה לקדמותה.

--גאלאן

(במחשבה שנייה, הנה המשפט שירד בתגית ספויילר)

אני מדבר כמובן על הלא-טמאים הישנים, לא האלו של קליאון הגדול

plasmid אמר/ה:
טוב, אני לא מכיר את מי שסית' הצביא, אבל הנה רעיון נוסף: הדמומאן מteam fortress 2 נגד סייקלופ מאקס מן
קודם כל קוראים לו סייקלופס ולא סייקלופ ושנית הדמומאן הוא דמות משחק מטים פורטרס 2 שיכולה רק לזרוק פצצות חלשות וגם אין לה ראייה טובה.
סייקלופס יורה בו לייזר והדמומאן מתאדה, סייקלופס לוקח אותו בהליכה כשהוא מסובב אליו ורק מכוון באמצעות מראה שבורה.

למה?.
הדמומן מעיף לו את המשקפיים בפצצה אחת ואז אבוד לו.
או שהוא סתם מדביק לו מוקש על הפרצוף וקא-בום! כי אם סייקלופ יפוצץ את זה בלייזר הוא גם יפוצץ את עצמו.

הלייזר של סייקלופ באקס-מן ממש מוזר. לפעים הוא חותך, לפעמים הוא מאדה ולפעמים הוא דוחף, אבל הוא יכול להיות מאוד מדוייק. אם הוא נגד בן אדם שזורק פצצות, הוא פשוט יפוצץ אותם רחוק ממנו וכמה שיותר קרוב לדמומאן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה