• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
yellow_acid אמר/ה:
אם אתה מרגיש לייזרים ומספיק לחסום אותם(וזה לייזר, זה זז במהירות האור!), אין סיבה שלא תוכל להרגיש איפה יש צבא של מוטנטים.
...ברצינות?
שוב, הכוח נותן להם אינטואיציה. אני מתקשה להאמין שהוא בכלל נותן להם מידע באופן מודע, הם פשוט מרגישים איפה הקליע יהיה ונותנים לשרירים המאומנים שלהם לעשות את השאר. זה כמו להגיד "ספיידרמן יודע כשמישהו תוקף אותו מאחורה, אין סיבה שהוא לא ידע איפה הגובלין הירוק נמצא".

חוץ מזה שהלייזרים _של מלחמת הכוכבים) לא מהירים כמו האור. תראה את הסרטים שוב וזה יהיה מאוד ברור.

לפי מה ששמעתי, האלק נפגע מקרינה, לא מפיץ אותה. אם הוא היה מפיץ אותה, כול מי שנמצא ליד ברוס ליותר מידי זמן היה חולה בסרטן.
פלוס, קרינה זה לא החולשה (ובהחלט לא היחידה) של סופרמן- הוא רגיש לקריפטונייט ולקסם. ואני לא חושב שיש להאלק אחד מהם

ת'ור אמר/ה:
yellow_acid אמר/ה:
אם אתה מרגיש לייזרים ומספיק לחסום אותם(וזה לייזר, זה זז במהירות האור!), אין סיבה שלא תוכל להרגיש איפה יש צבא של מוטנטים.
...ברצינות?
שוב, הכוח נותן להם אינטואיציה. אני מתקשה להאמין שהוא בכלל נותן להם מידע באופן מודע, הם פשוט מרגישים איפה הקליע יהיה ונותנים לשרירים המאומנים שלהם לעשות את השאר. זה כמו להגיד "ספיידרמן יודע כשמישהו תוקף אותו מאחורה, אין סיבה שהוא לא ידע איפה הגובלין הירוק נמצא".

חוץ מזה שהלייזרים _של מלחמת הכוכבים) לא מהירים כמו האור. תראה את הסרטים שוב וזה יהיה מאוד ברור.

מצוין, אז שירגיש איפה האויב ויתן לשרירים שלו לכוון את הכוכב מוות. אותו דבר. ספיידרמן מרגיש סכנה, הוא לא יודע שיתקפו מאחורה. יש הבדל גדול בין להרגיש איפה לייזר הולך לפגוע בשביל לחסום אותו לבין להרגיש סכנה כללית.
אני נוטה להאמין שאין סיבה לשבור את חוקי הפיזיקה, לייזר זה לייזר. מבחינתי אפשר לראות את זה מאותה סיבה שיש לנו פיצוצי אש בחלל. אני מתערב איתך שבשום מקום בספרים לא מוזכר שהאור זז לאט יותר כשיורים אותו.

מגנטו לא יכול לפוצץ את כוכב המוות כי אפילו לו אין מספיק כוח לעוות מיני-כוכב במרחק אלפי ואולי עשרות אלפי קילומטרים ממנו.
אז דארת' ווידר פשוט יושב שם ומפוצץ כל כוכב שמגנטו יהיה בו. יש לו זמן והדרך היחידה של מגנטו היא לגנוב חללית ואז מערכות ההגנה של הכוכב מפצפצות אותו במלא מלא לייזרים. גם אם הוא יודע להטיס אותה (והוא לא) הוא לא יכול לשלוט בספינת חלל ולהשתמש בכוח שלו באותו זמן. לכן ווידר מנצח.

אבל אם לווידר יש את כוכב המוות למגניטו יש גם את הצבא שלו. אז הוא פשוט לוקח טלפורטר וקופץ לביקור בכוכב המוות. חוץ מזה, כוכב המוות הוט אכן המגרש הביתי של מגניטו. הוא מרגיש אותו. ו הוא לא צריך להיות כל כל חזק כדי להרוס את הכוכב, רק לפגוע בכמה נקודות והכוכב יקרוס.

yellow_acid אמר/ה:
מצוין, אז שירגיש איפה האויב ויתן לשרירים שלו לכוון את הכוכב מוות. אותו דבר. ספיידרמן מרגיש סכנה, הוא לא יודע שיתקפו מאחורה. יש הבדל גדול בין להרגיש איפה לייזר הולך לפגוע בשביל לחסום אותו לבין להרגיש סכנה כללית.
אני נוטה להאמין שאין סיבה לשבור את חוקי הפיזיקה, לייזר זה לייזר. מבחינתי אפשר לראות את זה מאותה סיבה שיש לנו פיצוצי אש בחלל. אני מתערב איתך שבשום מקום בספרים לא מוזכר שהאור זז לאט יותר כשיורים אותו.
או שאולי לייזר הוא אוויר שנדחס לפלזמה מוכלת בשדה אלקטרומגנטי. העובדה שאלה "רובי לייזר" לא אומרת שהם יורים לייזר לפי ההגדרה המדעית שלו. די ברור שהם לא, למען האמת.

ואני לא מבין מה גורם לכם לחשוב שהכוח יכול לתת את יכולות החיזוי שאתם מייחסים לו. לאורך הסדרה, הכוח נתן שני סוגי הארות: בטווח המיידי לכל משתמשי הכוח וחזיונות מוזרים ומסתוריים ליחידי הסגולה שחזקים במיוחד בכוח. ההארה המיידית שהכוח מעניק אף פעם לא עובדת על דברים מחוץ לטווח המיידי של שניות בודדות או טווח ראייה, והחזיונות אף פעם לא שימושיים במידה כזאת.
שתי דוגמאות (וספוילרים, אם מישהו עדיין מודאג לגבי אלה): ב-"נקמת הסית'", אובי-וואן מגיע במרדף אחרי גריוואס לכוכב שהוא נמצא עליו בלי להיות מודע לעובדה שהוא נמצא עליו. ב-"תקווה חדשה", במרדף אחרי לוק, ויידר לא מודע להאן שחוזר ויורה עליו. תן לי דוגמא אחת שמראה שהכוח נותן מידע כמו שאתה טוען שהוא נותן.

aragorn7 אמר/ה:
מגנטו לא יכול לפוצץ את כוכב המוות כי אפילו לו אין מספיק כוח לעוות מיני-כוכב במרחק אלפי ואולי עשרות אלפי קילומטרים ממנו.
אז דארת' ווידר פשוט יושב שם ומפוצץ כל כוכב שמגנטו יהיה בו. יש לו זמן והדרך היחידה של מגנטו היא לגנוב חללית ואז מערכות ההגנה של הכוכב מפצפצות אותו במלא מלא לייזרים. גם אם הוא יודע להטיס אותה (והוא לא) הוא לא יכול לשלוט בספינת חלל ולהשתמש בכוח שלו באותו זמן. לכן ווידר מנצח.
כל מה שמגניטו צריך לעשות הוא להתגנב לספינה שמגיעה לכוכב המוות, ורק עם מיסטיק הוא יוכל לעשות את זה בקלות. משם זה סיפור די פשוט של למצוא את ויידר ולמעוך אותו לתקרה עם הרצפה, ואולי לקרוע כמה מערכות קריטיות לכוכב המוות בדרך.

סופרמן VS האלק: סופרמן רגיש רק לקריפטונייט שאין להאלק (הפתעה). האלק הוא בלתי פגיע, והלייזר של סופרמן בקושי יזיז לו, אבל סופרמן מהיר מספיק כדי לתפוס אותו מאחורה ולקחת אותו לחלל. או לזרוק אותו לשמש. או לחור שחור. ברגע שסופרמן מוציא את האלק מכדור הארץ האלק די אבוד.

הו, הוא לא יודע מתי מגניטו ישן. אבל הוא יודע מתי מגניטו מתקרב, ואז הוא פשוט נסוג. הוא ממשיך לסגת ולסגת ולסגת עד שמגיע הזמן שמגניטו לא מוכן *ואז* הוא תוקף. בחרב-אור-מול-שליפת-החזה-שלך, מי שתוקף ראשון מנצח. ומשום מה אתם יוצאים מנקודת הנחה שמגניטו תמיד יתקוף ראשון.

האלק מול סופרמן, סופרמן יכול לתת אגרוף במהירות האור. לכו תראו את הvsauce על זה. האלק של הסרטים לפחות לא חסין להכל (אזהרת סופיילר לקומיקסים)
ובold man logan, וולברין מחסל את האלק עם הטפרים שלו אחרי שהאלק בלע אותו. ועם כל הכבוד, וולברין לא מתקרב לרמת הכוח של סופרמן. סופרמן חזק עד לרמה שכבר לא מעניין לראות אותו

ובמקרה הכי נורא, סופרמן מספיק מהיר בשביל שהאלק לעולם לא יצליח לפגוע בו. אז הוא פשוט מחכה שברוס ירגע, יהפוך לאדם רגיל בסופו של דבר, וימות מהר מאוד.

גאלאן-היכולות של מגניטו עובדות נהדר לטווח רחוק. בניגוד לאלה של ווידר שעובדות נחמד בטווח קצר וסביר מינוס בטווח רחוק.
בכל מצב בו הם נמצאים בזירה ולא מתחילים צמוד אחד לשני מגניטו מנצח.

old man לא נחשב חלק מהקאנון. עצם העובדה שלוגן יכול להזדקן אומרת לך את זה

זהו, שאם ווידר נותן פקודה ליירט את כל החלליות שנכנסות או לסגור את כוכב המוות, אין למגנטו סיכוי.
ואנשים, אף אחד בצוות של מגנטו לא יודע להטיס חללית!
הם לא יוכלו להגיע אליו ווידר פשוט יפוצץ את הכוכב שלו בקלות.
גם איך בדיוק הוא יעלה על חללית, אני לא חושב שצי האימפריה אוסף נוסעים או נוחת בכוכבים סתם כי בא לו למרות שיש שם אויבים.
ווידר מפסיד בדו קרב אבל קורע אותו עם הצבאות.
וחוץ מכוכב המוות, יש את צי חלליות האימפריה שאפילו המורדים לא יכלו לנצח, רק לעכב עד שלוק יוכל להשתמש ביכולות הג'דיי המדהימות שלו כדי לפוצץ את הכוכב.
למגניטו פשוט אין סיכוי.
וכן, סופרמן קורע את האלק, פשוט כי האלק לא יכול לפגוע בו. הוא מהיר מדי, חזק מדי, וסופרמן מדי.
סופרמן מנצח.

ממתי אנחנו מתחשבים בצבאות? איך זה דו קרב בדיוק אם יש צבא? ואם לווידר יש צבא למגניטו יש את מיסטיק וטלפורטר, אז הוא עדיין קורע את ווידר.

אתה מדבר על מקרה בו מגניטו וחבורת המוטנטים שלו (שאגב, כוללת את סקרלט וויץ` שיכולה די בקלות להעביר אותם למימד אליו ווידר לא יכול להגיע ומשם לעבור ישירות ללב כוכב המוות) מרותקים לכוכב אחד בלי חלליות (אם תקרא קצת מהקומיקסים תראה שהרבה מהם כן יודעים להטיס חלליות) ושלווידר יש כוכב מוות וצי חלליות ומשאבים של גלקסיה שלמה.
אז כן, במקרה כזה ווידר מנצח..

אבל אנחנו לא מדברים על מלחמה בין האימפריה למוטנטים (מלחמה שבה המוטנטים ינצחו בקלות, אבל מילא) אלא דו קרב בין מגניטו לדארת' ווידר.

אחד-על-אחד די הסכמנו שמגניטו מנצח את ויידר.

אבל גם עם לויידר יש את כוכב המוות והצבאות שלו, למגניטו יש את עזאזל, אבא של נייטקרולר (או מוטנט עם טלפורטציה אחר, תלוי בגרסה). עזאזל יכול פשוט לטלפרט את מגניטו לכוכב המוות and the fun begins.

בנוגע להאלק נגד סופרמן- סופרמן מנצח, אלא אם מתייחסים ל-World War Hulk, שזו הגרסה הממש-ממש-עצבנית של הענק הירוק, שכיסח חצי מגיבורי העל ושם מצור על ניו-יורק. אה כן, והבחור הזה חסין לאדמנטיום, חזק הרבה יותר מסופרמן ויכול לספוג את כול עיני הלייזר והמכות של סופרמן. אבל הוא הופיע רק פעם אחת, אז אני לא חושב שאפשר להחשיב אותו.

אה כן, והאלק יכול לנשום בחלל, היה איזה קטע ששלחו אותו לחלל והוא הצליח לצאת ועמד על חללית ואמר משהו. לא זוכר את הקטע במדויק, אבל זה רק אומר שהאלק יכול לנשום בחלל.

אני לא חושב שזה פייר לשים את האלק (שיש לו חוזק על) נגד מישהו עם חוזק על ועוד המון יכולות מגניבות שקורעות להאלק את הצורה.
למשל,
*זורק אבן*
*מרסק אבן נותן לו אגרוף ומעיף אותו לצד השני של העיר שוב ושוב ושוב ומעיף אותו כמו ג'אגלינג עד שהוא מאבד הכרה*.

*זורק אבן*
*מפוצץ בקרני לייזר ומכין שישליק - האלק*.
וככה זה ממשיך, לכל תגובה שהאלק עושה יש לסופרמן מכת נגד חזקה יותר.

aragorn7 אמר/ה:
זהו, שאם ווידר נותן פקודה ליירט את כל החלליות שנכנסות או לסגור את כוכב המוות, אין למגנטו סיכוי.
ואנשים, אף אחד בצוות של מגנטו לא יודע להטיס חללית!
הם לא יוכלו להגיע אליו ווידר פשוט יפוצץ את הכוכב שלו בקלות.
גם איך בדיוק הוא יעלה על חללית, אני לא חושב שצי האימפריה אוסף נוסעים או נוחת בכוכבים סתם כי בא לו למרות שיש שם אויבים.
ווידר מפסיד בדו קרב אבל קורע אותו עם הצבאות.
וחוץ מכוכב המוות, יש את צי חלליות האימפריה שאפילו המורדים לא יכלו לנצח, רק לעכב עד שלוק יוכל להשתמש ביכולות הג'דיי המדהימות שלו כדי לפוצץ את הכוכב.
למגניטו פשוט אין סיכוי.
וכן, סופרמן קורע את האלק, פשוט כי האלק לא יכול לפגוע בו. הוא מהיר מדי, חזק מדי, וסופרמן מדי.
סופרמן מנצח.
מגניטו מזיז מתכת, חלליות עשויות מתכת מה הבעיה?
וגם מגניטו יכול להרגיש מתכת לכן אי אפשר לעשות לו אמבוש.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה