• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גם הענק הרגיל חסין לקרני הלייזר של סופר מן. הוא פשוט יותר פגיע בכללי. והעמק לא זורק אבנים. הוא פשוט חזק פיזית יותר מכל גיבור אחר במארוול (שאני מכיר). אני מניח שמוסכם שסופרמן מנצח את הענק.
אגב, יש לי שאלה. תכנית, פרופסור x יכול לשלוט בענק/סופרמן? כי העור שלהם חסין, אבל לא אומרים עם המוח. או שהעור שלהם פועל כמו הקסדה של מגניטו?

גם אני לא בטוח אבל צריך לקחת בחשבון שלפרופסור X כוח מוטנט 4 וזה כוח חזק מאוד אחד לפני 5 שהוא הכי חזק אז אולי זה אפשרי.

דיי קשה לקחת יחידות מידה של יקום אחד (שהם לא ממש ברורות) ולהעביר אותם ליקום אחר. צריך לבדוק את ההשגים של כול דמות.
עריכה: אני זוכר שראיתי מתישהו ששלטו על המוח של סופרמן, אבל אני לא בטוח אם זה היה בעזרת קריפטונייט

סופרמן יכול להסתובב סביב כדור הארץ מאד מהר ואז לחזור אחורה בזמן ולעשות כמה דברים במקביל, אז זה בעצם 2 סופרמן מול האלק אחד. EZ
אני צידדתי חזק בווידר עד שהחברה כאן טענו שמגנטו יכול לבקש מחברים שלו שישגרו אותו, ואז הוא לוקח לדעתי.

yellow_acid אמר/ה:
סופרמן יכול להסתובב סביב כדור הארץ מאד מהר ואז לחזור אחורה בזמן ולעשות כמה דברים במקביל, אז זה בעצם 2 סופרמן מול האלק אחד. EZ
אני צידדתי חזק בווידר עד שהחברה כאן טענו שמגנטו יכול לבקש מחברים שלו שישגרו אותו, ואז הוא לוקח לדעתי.

זה יכול באמת לקרות? כי אולי זה יחזיר שעות אבל תודעה וידע זה יחזיר?, כי זה יהיה ממש מגניב :mrgreen: .

זהו,שעזאזל טיפה תקוע במימד אחר ולא יכול לצאת, שלא לדבר על לשגר את מגנטו.אז מגנטו לג יכול להשתגר כמו שאתם אומרים.וסופרמן בטוח מנצח את האלק.

אני זוכר שהיתי קטן היה סרט של סופרמן שהוא יכל לבחור בין להציל מלא אנשים לבין להציל את לואיס ליין והוא בחר להציל המון אנשים ואז הוא התבאס שלואיס ליין מתה אז הוא חזר אחורה בזמן והציל גם אותה.

בלי עוזרים זה מי שינצח ביוזמה כי לא נראה לי שמישהו משהם יכול להפעיל את הכוח שלו בזמן שהוא נחנק\מתחשמל או נמעך למוות.

dragons אמר/ה:
אם ויידר ומגנטו נלחמים אחד בשני ללא עוזרים, אתם בטוחים שמגנטו מועך אותו לפני שהוא משסף אותו\חונק אותו?
כן, כי עוד בתחילת הקרב מגניטו יחזיק את ווידר באוויר, יעיף אותו לקיר ואז יחנוק אותו.
וגם הטלקניזס של מגניטו חזק יותר לכן ה''כוח'' יהיה פחות אפקטיבי.

לויידר אין חשמל, משום מה. אבל בואו נישאר עם הדיון הזה, כי כל הדיון עם הצבאות ומגנטו+מונטים vs כוכב המוות התחיל להיות קצת מתיש, והמוטנטים אני חושב יכולים להשמיד את כוכב המוות (אני האחרון לשאול בענייני גיבורי על).
ויידר יכול לחוש מה מטריד את מגנטו (הוא עשה את זה ללוק בשישי) והוא אולי יכול להסיח את דעתו מספיק עם משפט על הנושא ואז לשסף לו את הגרון (אלא אם כן שום דבר לא מטריד את מגנטו. שוב, אין לי שמץ בגיבורי על).

וגם אם, קודם כל, מגניטו לא טיפש הוא איש מבוגר עם הרבה ניסיון דבר שני אתה באמת חשוב שפשוט ויידר יתחיל להלך בחדר מחזיק לייטסייבר ואז יתקרב מספיק קרוב כדי לשסף אותו?, באמת אפשר להגיד הרבה על מגניטו אבל הוא לא טיפש ולא יפול בפח כזה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה