• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

"המנזר שלנו לא רחוק מכאן. ביבשת." הנזיר עונה, "אבל אחי הדמים למדו להתרחק מאיתנו. על כן, אנו צריכים למצוא אותם היכן שהם יהיו."

אתם רצים קדימה מבלי להביט לאחור. פונים הצידה בפנייה הראשונה, המסדרון מולכם מסתיים בקיר, אבל אתם יודעים שיש פנייה נוספת לפניו, אל המרפאה. האור מהבהב , עדיין לא יציב. אבל אתם ממשיכים לרוץ- ארבע זוגות רגליים.
ארבע?
מישהו רץ איתכם. הוא קצת מאחוריכם. הוא שקט. אבל הוא עוקב אחריכם. והוא לא היה שם קודם.

צוות נזק-
לאחי הדמים אין רגליים, אז זה לא אחד כזה. משמע או אחד הנזירים המוזרים או שורד. משמע, כרגע לא אכפת להם. המטרה היא לשים את רג׳י במרפאה אחר כך אם צריך סרנגארי ידליק מגן ויהד את מי שזה לא יהיה אחורה.

"שחינו והלכנו." הוא עונה, "עוקבים אחר העקבות של אחי הדמים. הם חיים למטה, מתחת לקרחונים - היינו צריכים לצלול עמוק כדי למצוא אותן, והן הובילו אותנו לכאן. תחנה שקודחת אל תוך הקרחונים. אחי הדמים עלו בדרך שחצבו בשבילהם. אנחנו היינו צריכים לחצוב דרך משלנו."

דלת המרפאה מולכם. היא סגורה, אבל לחיצה קלה על כפתור שנמצא לצד המשקוף גורמת לדלת להחליק הצידה, חושפת בפניכם את המרפאה. ריח סטרילי לשעבר, שעכשיו נדחק הצידה בידי הדם היבש והמצחין. המרפאה הייתה בשימוש נרחב בזמן שקדם לאובדן הקשר, ושתי המיטות שבמרפאה מאוכלסות כעת בגופות שמראות זאת. הן מחוברות לאינפוזיה, אבל זה לא עזר להן. גופה נוספת נמצאת על הרצפה, תחבושת חומה מסמנת את הנקודה בה הזרוע שלה נקטעה.

אחד מקירות המעבדה מלא במגירות רוקחים קטנות, האור שמגיע מהמסדרון לא מספיק כדי לאפשר לקרוא את התוויות שעליהן - אבל ככל הנראה מדובר בתרופות שונות. קיר שני כולל מגירות גדולות יותר, שתיים בלבד. נראות כמגירות שאפשר למצוא בחדר המתים. לצידן יש קפסולה גדולה, שעונה על הקיר. האור משתקף בזכוכית ומונע לראות מה יש בתוכה.

"תבדקו את המגרות, תמצאו כל סטרואיד נוזלי שאתם יכולים." אומר סרנגארי בעודו צועד את עבר המיטה הקרובה יותר, מעיף את הגופה ששכבה עליה ומניח במקומה את רג'י, ולאחר מכן פונה להכין אינפוזיה חדשה עבור המפקד המעולף. הוא מעיף מבטים חטופים אל עבר דלת הכניסה, לראות אם עוד מישהו נכנס למרפאה, אבל רוב תשומת ליבו מושקעת במשימה שמולו.

סואל מנסה להעלות מפגה של האיזור שלהם, "תוכלו בבקשה להראות לי מאיפה הגעתם?" הוא שואל, "וגם בבקשה את המיקום שממנו אחי הדמים מגיעים." הוא מבקש.
זה קצת מוזר, למה אחי הדמים נודדים? זה שהציד שלהם נמצא באיזור לא בהרכח אמור לגרום להם לקום ולברוח. ואז מחשבה נוספת עוברת בראש. "חוץ משניכם יש עוד ציידים פה?" הוא שואל

באחד המבטים החטופים שסרנגארי מעיף לעבר דלת המעבדה, הוא מבחין במישהו שעומד מחוצה לה.
ה"מישהו" הזה, כך מתברר לאחר שהוא זז קצת, הוא שירן נמוך יחסית, שעל עיניו מגנים משקפי מגן עבים. הוא לבוש במשהו שנראה כמו שילוב בין חלוק מעבדה למדים, ויש לו ויברו-חנית קשורה לגבו. הוא מחזיק משהו שנראה כמו הולו-פד בידו, והוא מסתכל ישירות על הוסק המגודל.

צוות נזק-
״אתה יכול לעשות את עצמך יעיל או שאתה הולך פשוט לעמוד שם בשתיקה? אין לנו פשוט המון זמן אנחנו ממהרים״ אומר נאגוזודון לאוויר, יודע שמישהו נכנס איתם לחדר לפי הקולות, אבל גם לא חושש שהוא איש מסוכן בהתחשב בזה שכל מי שרע להם בתחנה כרגע זה אחי דמים.

השירן... מסמיק? אתם לא בטוחים, אבל הוא כן נראה נבוך.
"אני, אממ... יכול לעזור לכם לטפל בו, בהנחה ואחר כך גם תשמעו מה יש לי לומר" הוא אומר, טלפתית. כשהוא רואה את המבטים על פניהם, פניו עוטות הבעת התנצלות והוא ממשיך בדבריו, הפעם בקול.
"אני חובש ומומחה לתרופות, אז אולי אוכל להיות לכם לעזר".

המפה עולה, רציף השמיים בצפון, משמר-שלום במערב. הנזירים מסמנים בקלות את מיקום המנזר שלהם- מצודת הנפש הצייתנית. הוא רחוק, מעבר לרכס קלבאני, רחוק יותר ממשמר-שלום. סואל מעריך שמדובר בסביבות 200, אולי 250 קילומטרים צפונה.

"אנו היחידים שהגענו לכאן. למיטב ידיעתי." הנזיר אומר, "זוהי שליחות קדושה. ציד קדוש. לא רבים מקבלים את הזכות להשתתף בה." הנזיר אומר בזמן שהוא מסמן במפה, וכשהוא מסיים וסואל מסיים לבחון את המפה- סואל מבחין במשהו מוזר. אדם נוסף שנמצא עם הקבוצה, שלא היה שם לפני כן. שירן.

1728971341161.webp

קווסטן מתקרב אל המטופל שלו. הוא לא יודע את שמו - אבל המדים שלו מצביעים על התפקיד שלו. סמל ראשון בחברת האבטחה מאראקס, חברה-בת של תאגיד סורין. הזרוע הצבאית של התאגיד, אפשר להגיד. אם כי כמובן שלא מדובר בצבא רשמי, צבא רשמי ידרוש הרבה יותר בירוקרטיה ויהיה נתון תחת פיקוח הדוק יותר. לא, זו רק חברת אבטחה פרטית שפועלת למטרות התאגיד. העובדה שהיא מציעה את שירותיה למרבה במחיר לא הופכת אותה לחברה של שכירי חרב, לא באופן רשמי - וזה האופן היחיד שחשוב.

גופו של רג'י חטוב, אבל החיוורון לא מיטיב איתו. שיערו הזהוב, בעל גווני הלהבות, רטוב ומרופט. בשילוב עם הזיפים שעל לחייו הוא נראה פשוט מסכן, פתטי. הג'יפה שעל גופו לא עוזרת, וכך גם לא הנקודות הסגולות שעל עורו, שמכסות כמעט את כולו. מבט מדוקדק יותר חושף נקבים קטנים במרכז כל סימן סגול, משהו מצץ את הדם שלו מבעדם.

המטופל הזה מיובש. ביותר ממובן אחד. האינפוזיה שסרנגארי מכין תעזור, אבל המטופל הזה זקוק לעירוי דם מיידי. והרבה ממנו.

"הוא חייב דם, בדחיפות. תנו לי לבדוק אם יש פה משהו שיכול לעזור לו" אומר קווסטן, ממלמל לעצמו את החלק האחרון. הוא מתחיל לפשפש ברחבי המרפאה, מחפש במקררים רפואיים או בארונות ובמדירות שברחבי החדר.

OUT
בדיקת רפואה - 17+2+4 = 23

קווסטן מתרוצץ בחדר, פותח מגירות במקררים הרפואיים. הוא מבחין יחסית מהר בסמל על אחת מהן ופותח, מוציא שקיות דם. לא הרבה, אבל זה יספיק כדי לייצב את המצב שלו.
רג'י הוא בן אנוש, וזה מקל קצת על דברים. הם נפוצים בכל פלנטה, מה שהופך מנות דם שמתאימות להם לנפוצות יותר. ואכן יש כאן 3 שקיות קטנות שאמורות להתאים. מסוג O, תורם אוניברסלי.
זה יעשה את העבודה.

קווסטן הוא בעיקרון פרמקולוג, המחקר שלו התמקד בכימיה ובביוכימיה, ברקיחת תרופות חדשות ובניסויים על צמחים או בעלי חיים. האם זו הפעם הראשונה שהוא מוצא את עצמו מול אדם גוסס? על מה הוא חושב?

קווסטן אוסף את שקיות הדם וחוזר לשולחן עליו מונח רג'י. שאר החבורה שמה לב שהידיים שלו קצת רועדות בזמן שהוא מחבר את רג'י לעירוי.
פעם ראשינה שאני באמת מטפל באדם שנמצא במצב כזה הוא מבין פתאום, עוצר לרגע. לא כל כך דומה לפיתוח תרופות, אה?
השירן מנסה לשדר נינוחות, אבל ניתן לראות שהוא לחוץ מעט.
רק לא לחשוב על כמות הדם, רק לא לחשוב על כמות הדם שהוא איבדחושב קווסטן, מנסה להסיח את דעתו בכך שהוא יבדוק האם לרג'י יש פציעות נוספות, דרך כלשהי בה הוא יוכל לעזור לו יותר.

הדם נוזל במורד צינור העירוי, ממלא את ורידיו של רג'י, מתחיל להשיב קצת צבע לעורו. זה מעט דם, אבל זה יספיק. הוא ישרוד, אבל הוא ישאר דבוק למיטה לתקופה. מחיר נמוך לשלם בשביל חיים.

תוך כדי, ידיו של קווסטן חולפות על גופו של רג'י, מחפשות פציעות נוספות. ישנם הרבה חורי דקירה, בעיקר באיזורי העורקים שלו. הם כבר החלו להגליד, אבל תחבושות יעזרו למנוע מהדם לדלוף. חוץ מזה גופו של רג'י נראה במצב טוב. שומה חשודה אחת במותנו, אבל זה הכל. הוא לא האדם הבריא ביותר בעולם, אבל נראה שהפעם ב- כשהוא הולך למכון כושר עושה את העבודה.

"מצאתם מדען?" שואל סואל בקשר את הקבוצה, "כי לפי המפה שלי יש איתכם מישהו נוסף. שלא היה שם קודם."

"ואתם מנותקי קשר?" שואל סאול, "מה בעצם השלב הבא? אתם תישארו פה עד שכל אחי הדמים ייתפסו על ידכם, ואז?"

"נראה שהוא יהיה בסדר, אחרי מנוחה וזמן ראוי לשיקום" אומר קווסטן לבסוף, מהנהן לעצמו בסיפוק לפני שהוא מסתובב אל האחרים.
"טוב, אז נראה לי שאני צריך להציג את עצמי - שמי קווסטן. נשלחתי לכאן לחפש אתכם על ידי אנשים שרוצים בטובתכם". השירן מפנה את מבטו אל סרנגארי ומוסיף "אחת מהן היא אחותך, גאמארי".

"תקשיב, קווסטן, תודה על העזרה, אבל אני אשמח ליותר פירוט על "אנשים שרוצים בטובתכן", במיוחד שלא נראה שאתה קשור למאראקס אבטחה. ספייק פונה לסרנגארי. "על מה הוא מדבר?"

"מצאנו מישהו. נראה נחמד, קוראים לו קווסטן. הוא אומר שהוא בא לעזור".

"למה בכלל נשלחת לפה? זה לא שביקשנו תגבורת" נאגוזודון שואל ואז משנה נושא, "עזוב לא משנה, תענה על מה שספייק שואל במקום יש לי דברים לעסוק בהם".
נאגוזודון מתחיל להסתכל במרשמים של המרפאה. אמורים להיות פה רישומים על המדענים ועל המצבים הרפואיים שלהם כשהם עשו בדיקות. הוא מנסה להבין עם זה כמה מדענים היו פה ואולי כמה מדענים הם צריכים להציל.

"אני לא כאן מטעם מאראקס" אומר קווסטן, בולע רוק בעצבנות קלה.
"נשלחתי מטעם קבוצה אחרת, שרוצה להבין מה בדיוק הולך בחברת האבטחה שלכם ובתאגיד בכלל. אנחנו יודעים שאתם מצאתם דברים מוזרים, ושמשקיעים בחברה הרבה מאוד תשומת לב בקבוצה הקטנה שלכם" הוא ממשיך.
"יש משהו מלוכלך שהולך בתאגיד סורין - אני גיליתי את זה בעצמי במהלך העבודה שלי בתאגיד, והקבוצה שאני עובד איתה רוצה לחשוף את זה. יחד איתכם".

"הוא משלנו?" שואל סואל בקשר. "או שהוא מקומי?" אחרי כמה רגעים "תשאלו אותו עם יש לו מפתחות גישה למערכות של המעבדות, זה יחסוך לי זמן להתחיל לפרוץ לכל המערכות פה. ושספייק יאלתר לו איזה אוזנית התקשרות כדי לעצור את הטלפון השבור."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה