• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

נאגוזודון יורד אחריי הסייבורג. הוא לקח כל מה שהוא הצליח לשאת מהחדר לפני שהם יצאו, אם הוא מצליח אפילו מזיז את אחת הקופסאות הנעולות.
הסייבורג לא בדיוק נגדם, הוא גם לא בעדם, אבל יצור לא עוין עדיף מחייזר טורף.

סואל מושך כתפיים, "אני לא חושב שמשלמים לנו מספיק בשביל זה." הוא פולט ומתקרב לפיר. "לא יועיל לנו לחכות פה, רג'י פצוע ומרגיש לי שלאבד מפקד נוסף לא יועיל לקו"ח שלנו."

לפני שהוא נכנס לפיר הוא מסתכל קדימה, "סרנגארי חכה כמה רגעים לפני שאתה יורד, וספייק תרד מיד אחריו, אם משהו מחכה לנו למטה, אולי תוכל להסתרר מאחורי סרנגארי ולהשיג יתרון הפתעה, אני אפתח את הלהב שלי אם יהיה משהו כדי להאיר את השטח..." הוא מסתכל לרגע נוסף לפיר, "מה הייתי עושה בשביל פצצת תאורה" הוא אומר ומזנק לפיר, המגפים שלו נדלקים באחת ומספקים מעט אור ויכולות שליטה על התנועה שלו, הוא ירד בקצב שלו ובנוחות שלו.

אתם מתגלשים למטה במורד השיפוע עד שאתם מגיעים למערה גדולה. מעליכם אתם יכולים לראות - עם האור החלש שאתם מפיצים - את רצפת הבטון של המעבדה, חתוכה ושבורה. חוטים וכבלים משתלשלים ממנה, חתוכים ושולחים ניצוצות לאוויר. מספר מהכבלים הללו מחוברים לאצבעותיה של סייבורגית נוספת, עורה החשוף לבן ומלא כוויות קור וצלקות. ממותניה ומטה היא מכונה - שלוש רגליים חרקיות ארוכות ומתכתיות מאזנות אותה על רצפת המערה.

"עקבו אחריכם?" הסייבורגית שואלת, מניעה את אצבעותיה בחינניות, מושכת חוטים וכבלים, "נראה שלא." היא עונה לעצמה במהירות, "אבל אחי הדמים מחפשים אותנו עכשיו. רוצים נקמה. נצטרך לחכות שהם ירגעו."

"מוסכם." הסייבורג המרחף מפיל את רג'י על האדמה. הסמל חיוור, עדיין חסר הכרה, לא נדרש הרבה כדי לזהות שהוא במצב רע. הוא רועד למרות הבגדים החמים- וזה לא מפתיע, קר במערה הזו הרבה מכפי שהיה לפני רגע במתחם.

סואל לא מחכה יותר מידי, "ספייק, טפל ברג'י, תוודא שהוא לא מתפגר לנו פה." הוא מורה ומתקדם מעט קדימה לעבר הסייברוגים, "זה השלב שאנחנו מקבלים הסברים?" הוא שואל במעט סרקזם עוקצני, הוא לא אוהב את הסיטואציה הזו בכלל ונראה שאין לו כוחות נפש לנהל את האירוע. הוא מפנה מבט לנאגוזודון, בתקווה שזה כבר הבין דבר או שנים ואולי ישפוך אור על הסיטאוציה.

ספייק מסנן מתחת לנשימה קללות ביסוקי, ומפשפש בתיק שלו אחרי Trauma Kit לטפל ברג'י. הוא לא אוהב את המפקד השחצן- אבל אם הוא ימות במשימה הזו, זה יראה רע, רע מאוד, וספייק לא יכול להיפלט ממאראקס.

Meta;
שולף Traumakit ומייצב את רג'י בלי לגלגל medicine.

"הסברים? אתם אלה שפלשתם לשטח קדוש." הסייבורגית אומרת בזמן שספייק כורע לצד רג'י, מיצב את מצבו עד כמה שהוא יוכל. נשימותיו של הסמל הראשון מתייצבות- אך לא נראה שזה יספיק לזמן הארוך, הוא חיוור מדי, עורו כמעט לבן. אפילו עם הידע המועט של ספייק ברפואה הוא יודע שזה לא סימן טוב.

"זו אדמת ציד מקודשת." אומר הסייבורג שהוביל אותכם לכאן, הוא מתמתח. שריריו משתרגים ומתבלטים, הגלימות פתוחות מספיק כדי לחשוף את זרועותיו וחזהו. הן לא נראות עבות כלל, לא יותר מפיסות בד דקות. אם תפקידן הוא לחמם את גופו, לא ייתכן שהן עושות עבודה טובה - או עבודה בכלל.
"אתם, עם המכונות והאנשים שלכם, פלשתם אליה. אין זה פואטי שהפכתם לטרף בעצמכם?" הוא מחייך, "לכו, הותירו אותנו לבד עם אחי הדמים. ואנו נמשיך בציד שלנו."

"זו אדמת הציד שלהם." הסייבורג אומר, "הם הציידים. וטרף בנה קן על אדמתם. כעת, נוזל החיים של הטרף זורם בעורקיהם של האחים. מתערבב והופך לאיכור הקדוש."
"הם עדיין בחיים, והם יוותרו בחיים כל עוד יש להם עוד נוזל בגופם. דם, פלזמה או נוזל קורטיקלי - אחי הדמים לוקחים הכל, והם מתענגים על כל טיפה."

"האחד שהרגתם." האישה אומרת בפתאומיות, קוטעת את הנזיר שהיה מוכן להמשיך ולדבר אך נאלץ לסיים את דבריו בחיפזון. "יוצא מן הכלל. הוא, והשניים שמחפשים לנקום את מותו, היו נואשים. הם לא הצליחו להשיג טרף, הם היו איטיים מדי או חלשים מדי. ליצור גווע אין את הפריווילגיה לאכול לאט, הוא מונע רק על ידי כאב טהור."

"אנחנו סגפנים של נאר." אומר הגבר, משהו בתנוחה שלו גורם לכם להאמין שאם היו לו רגליים הוא היה מתיישב ישיבה מזרחית. במקום, הוא נוחת על האדמה הקפואה ומשלב את ידיו. הבל פיו נישא באוויר, מצטרף לאלו שלכם.
"ואתם לא תשרפו את המעבדה או תעשו שום דבר בסגנון, לא כל עוד אחי הדמים עוד כאן. זה יפגע בהם, ובאיכור שהם מייצרים."

״אוקיי, זה לא אומר לי כלום. אכפת לך, לא יודע, לפרט? ולעדכן גם אם אתם יכולים לעזור לנו לבדוק אם יש עוד אנשים חיים במעבדה שהם לא אחי דם?״ נאגוזודון לא אוהב את זה שהם עונים לו בצורה קטועה. הוא רוצה כבר ללכת מפה.

סואל מתחיל להבין שלא תבוא ישועה מהחברה האלה, ושאולי הם חלק מהמטרד שיהיה צריך לטפל בו, מצד שני זו תהיה בעייה של רג'י מתישהו. ברגע שהבעיות של רג'י יפסיקו להיות לשמור את כל הדם שלו בתוך הגוף שלו.
הוא מסתובב מעט במערה, מסתכל על הכבלים החשופים. "יאו ספייק." הוא קורא, "כשאתה מסיים עם רג'י, בוא תעיף מבט שנייה, אני לא בטוח שהבאתי איתי מספיק שנאים ומתאמים." הוא שולף את המחשב הנייד שלו ומנסה לנצל את זה שהבכלים המשוחררים נמצאים פה כדי לנסות להיכנס לחדר השרתים מלמטה. אם קצת מזל חיבור כזה יחסוך לו את כאב הראש של לפרוץ למערכת, הוא יורק את המסטיק שלו ונעזר בו כדי לחבר כמה כבלים יחד. לפני שהוא מכניס את החיבור המאולתר שהוא יצר לתוך המחשב שלו.
META
בדיקת טכנוגליה, בזכות עזרה מספייק מקבל תוסף 2לבדיקה ויתרון.
1ק20 +12, 20 טבעי בגלגול הגבוהה, 32 סה"כ.

"לאש אני יכול לדאוג. ניצור כמה מוקדים, ונפזר אותם שיכסו כמה שיותר שטח. אבל קודם כל, אנחנו צריכים לדאוג שרג'י לא ימות. זה יראה גרוע בדו"ח המשימה." ספייק פותח את אחד הפאוצ'ים שלו, ושולף מה שנראה כמו אקדח הזרקה- מזרק עם ידית והדק. "תתפללו לאלים שלכם שזה יעבוד." התמהיל הענברי בתוך המזרק, ערבוב של אדרנלין, מורפיום, קפאין מזוקק, וכמויות נמוכות של סמים אחרים, נדחף באיטיות לתוך הצוואר החיוור של רג'י.

אחרי שההזרקה מסתיימת, הוא שולף מפאוץ' אחר מה שנראה כמו capacitor (שכחתי את המילה בעברית, זה שאוגר מתח חשמלי) ישן, מחבר אליו סוללה, ועוטף את שניהם בדאקט טייפ, ומדביק לרג'י על (מה שנשאר מ)החזה שלו. "שיחזיר לו קצת חום."

"סואל! אל תשכח להשתמש ב sudo! ובמפתחות ssh כמו שלימדתי אותך!" הוא אומר ממבט בקונסולה של סואל.

Meta:

Aid לסואל.
משתמש ב Kolto Pack על רג'י, הוא מקבל בחזרה 1ק4 +int נק"פ (3 בגלגול הסופי)
משתמש בממציאן כדי ליצור גאדג'ט פשוט שפולט חום.

עריכה אחרונה:
"רוב המדענים שעבדו במעבדה עוד בחיים." הנזיר עונה, "אחי הדמים ניזונים מהם. אבל היו יותר מדי אחי דמים, מעט מדי אנשים לאכול. חלקם עדיין מחפשים טרף."
"אנחנו הסגפנים של נאר, ואנחנו חולבים את האיכור הקדוש מגופם של אחי הדמים. הם הטרף שלנו - ואנחנו ציידים. אבל האיכור מאבד מאיכותו במהרה, דקות ספורות לאחר המוות. ועל כן, אנחנו לא יכולים לאפשר לכם להרוג את אחי הדמים, או לשרוף את המקום."

הוא קם, מרחף כמה סנטימטרים מעל האדמה הקפואה. "אם תנסו, נעצור אותכם."

בזמן שהשיחה הזו מתנהלת, סואל וספייק מצליחים בכוחות משותפים לחבר את הכבלים המתדלדלים מהתקרה לאחד המכשירים של סואל. מאלתרים שקע דאטה זמני וכותבים קוד מהיר שימיר את הנתונים לפורמט קריא. לאחר כמה רגעים, סואל בפנים. הוא רואה את התיקיות השונות, פרויקטים שונים שנחקרו במעבדה, ויש לו גישה מרחוק לכל מחשב המחובר לרשת הסגורה.

"תקשיבו, אנחנו צריכים אותם בחיים. אנחנו לא רוצים להילחם בכם, אתם נראים אנשים משכמם ומעלה, ואתם נראה לי שגם לא רוצים להילחם בנו, אחרת היינו ערמת אפר ואדי פלזמה עד עכשיו. אין איזשהו סידור שאפשר להגיע אליו?"

ובקשר לקבוצה, "מה אנחנו יודעים על האנשים שכלואים פה? יש VIPs שאנחנו צריכים להתמקד בהם?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

The warrior Great Oren The warrior כתב/ה על הפרופיל של Great Oren.
מזל טוב
מישהו רוצה להצטרף להרפתקה שלי?
האם הקערה בוולאקי מתהפכת על פיה? עוד סשן של "קללתו של סטראהד"
שיאים חדשים של זוועות בסשן קת'ולהו האחרון שלנו!
The warrior LegatoMark The warrior כתב/ה על הפרופיל של LegatoMark.
מזל טוב
חזרה