• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אני מניחה שרובכם שמעתם על הדריידר (יצור כלאיים של אלף אפל ועכביש). מה דעתכם על ג'וקלין (או Groach באנגלית צחה)?

ג’וּקְלין

יצור מוזר וגרוטסקי זה בעל ראש וחזה של גובלין ורגליים וחלק תחתון של מקק ענקי. הג’וקלינים הם בריות מרושעות וזדוניות השורצות בחללים תת-קרקעיים, שממות והריסות, ומחפשות אחר יצורים בעלי דם חם בתור טרף. הג’וקלינים הם מעשה ידיהם של שאמאנים ומכשפים גובליניים, שיצרו אותם מחבריהם בני מינם, או שהטילו כישוף על עצמם על מנת ללבוש צורה מבחילה זו. בנוסף לכך, אם גובלין בעל יכולות שמעל לממוצע נעשה ידוע בכוחו, מכשף גובלין עשוי להעמיד אותו או אותה למבחן מיוחד: אלו שנכשלים הופכים לג’וקלינים. בנוסף לכך, מכשפים גובליניים שהפכו למנודים על ידי שבטם מחויבים להפוך את עצמה לג’וקלינים. היות שגובלינים שנכשלו במבחן של המכשף נחשבים למנודים, הג’וקלינים בדרך כלל מגורשים מקהילותיהם. לכן, גובלינים וג’וקלינים שונאים אחד את השני שנאת מוות.

בנוסף לטריפת בשרם של קרבנות חפים מפשע, ג’וקלינים אוכלים גם נבלות, צואה ואשפה שנותרו מאחור על ידי בעלי חיים והומנואידים. ג’וקלינים מדברים בגובלינית ובשפת הסחר.

קרב 3, גופניות 3, התגנבות 2, סיבולת 23, הגנה +10, הליכה 10 מ’/תור או תעופה 10 מ’/תור, שריון 3, נשיכה (1ק6, ביתור) או נשק.

• עמידות של מקק: הג’וקלינים עמידים בפני רעלים ומחלות בלתי קסומים.​
  • הטלת לחשים: ישנו סיכוי של אחד ל-6 שג’וקלין יהיה בעל יכולת הטלת לחשים בדרגה 2 ויכיר 1ק6 לחשים.​

קבצים מצורפים

• groach.webp
    groach.webp
    53.6 KB · צפיות: 1

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה