• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

נאגוזודון מכה בידיים שלו שהפכו לתותח וצליל תזוזת מנגנון נשמע מבפנים. "תאכל אש יצור מוזר!" הוא אומר ולוחץ על ההדק, פרץ להבות נפלט מן התותח, עוטף את היצור במה שנאגוזודון מניח שמדובר בחולשה הטבעית שלו.
לרגע הסקיטרמנדר שקל להישאר בפיר המעלית, אבל דווקא נוח לו פה, אבל תמיד יש חשש שספייק יירה בו כדור בטעות אז מזל שהוא כבר לא שם.
"תגיד הסמל הבכיר רג'י, אתה בסדר?" הוא גם שואל את החלל, לא באמת מצפה לתשובה אבל היי, אולי המפקד יחשוב שמישהו דואג לו.
META
יוזמה: 4+5=9.
לנאגוזודון יש ראיית חושך.
פעולת תנועה: יורד למטה.
פעולת התעסקות בחפץ: משנה את הנשק שלי לנזק אש בעזרת המאפיין החלפה.
פעולה רגילה: יורה באח-הדמים עם תותח החלפה.
התקפה: 13+5=18 נגד דרג"ש.
נזק: 1+3+3=7 נזק אש.

עריכה אחרונה:
סרנגארי שואג פעם שנייה, הפעם מכאב. רגליו כאבו, טפרים חדים שיספו את בשרו והוא התחיל להרגיש ישנוני מרוב הקור. בכוח הוא מכריח את עצמו להישאר ער, ומתחיל להתאבק עם ידו של אח-הדמים על מנת לשחרר את עצמו. חופשי מטפריו של אויבו, סרנגארי חובט בחגורתו, היכן שהייתה תלויה מנורה-כימית, אשר הופעלה על ידי המכה והחלה להפיץ אור בהיר סביבו, ויותר חשוב, סביב המפלצת.

META
יוזמה: 13
פעולה רגילה: הימלטות מאחיזה, 20 + 7 = 27 אתלטיקה.
פעולת בונוס: Second Wind, סרגנארי מרפא 13 נק"פ.
פעולת התעסקות בחפץ: מפעיל Glowrod, אשר מפיץ אור בהיר ברדיוס 20 פיט ואור עמום ברדיוס 20 פיט מעבר.
תגובה: פעולת עזרה על מנת לתת ייתרון לבן-הברית הבא שתוקף את האח-דמים.

הלהבות אופפות את היצור, חושפות את מראהו- לוחות השריון שלו נמסות בחום והוא מזדחל הצידה ומחליש את אחיזתו בסרנגארי. הווסק מנצל זאת ומחלץ את עצמו מאחיזתו הקפואה של היצור, אבל לא לפני שהוא מרגיש את הקור חודר לעצמותיו אפילו בזמן שהלהבות נמצאות סנטימטרים ספורים ממנו.
הוא לא נותן לרגע לחלוף כשהזנב שלו תופס את המנורה הכימית ומכה איתה ברצפה, מפעיל אותה וחושף את המסדרון.

ליצור שמולכם יש מאפיינים תולעתיים- זנב ארוך, מכוסה בלוחות שריון. הראש שלו מזכיר גם הוא ראש של תולעת, נראה קטן מדי בשביל פלג גופו העליון העצום. הכתפיים הרחבות שלו מתפצלות לזוג זרועות ראשיות. אין כמעט בשר על היצור הזה- רק עור, עצמות ושרירים. ורידים וגידים בולטים מתחת לעורו המתוח, וזה בולט במיוחד בזרועות המשתרגות שלו, המסתיימות בידיים כמעט אנושיות- אך עם טפרים חדים בהרבה, שחורים כמו שריון הכיטין שלו ובולטים על עורו הלבן.
מבית החזה שלו ועד למטה, הפה שלו סגור כעת. קו אנכי מרוצף בניבים חדים. זוג זרועות משניות צומחות ממותניו, קטנות יותר וללא אצבעות, מזכירות גפיים של חרק. הן חובקות כעת את גופו, חוסמות את מה שנמצא בתוך פיו מלצאת- אבל אתם יכולים לראות את פרצופו החיוור של רג'י מציץ בין חרכים פה ושם, לכוד בפנים. הוא מוקף באדום- ממברנה שמחוברת לעורו- ומטה יותר, אל בשרו, יונקת ממנו את חייו. עיניו פקוחות לרווחה, אך לא מגיבות לדבר.

האור הכימי משתקף בקירות האפורים, המכוסים כפור. מימינכם, המסדרון ממשיך עד התפצלות, עם דלת כפולה היישר מקדימה, אפילו באור המועט אתם מזהים את הסמל שעליה. שלושה משולשים צהובים, ובמרכזם סימן קריאה. סמל גרעיני.
משמאלכם- האור חושף ארבע דלתות. שתיים מכל צד של המסדרון. קרח מכסה את חלקן, ימנע את פתיחתן. אבל המסדרון ממשיך מעבר להן, ומשהו מנצנץ בו. מחזיר את האור, עד שתנועה מכסה אותו, ואתם שומעים את קול הזדחלות. עוד מהיצורים הללו, מתקרבים.

META
אח הדמים רגיש לנזק אש!
גוף קרח: סרנגארי סופג עוד 4 נזק כפור מלהשתחרר מהאחיזה.

אח הדמים- 49 נזק
רג'י- 10 נזק

סדר יוזמה:
סרנגארי- 13
נאגוזודון- 9
אח הדמים- 6

AA1_Bloodbrother.png

למראה האור הנדלק סול נוסק לקרקקע במהירות, נוחת על המשטח בעוד מגפי הסילון שלו נכבים במגע עם הקרקע. "לא משלמים לנו מספיק בשביל זה" הוא צועק כאשר הוא מבחין בדבר שמולם, מנסה לשמור מרחק נוח להתקפה.
הוא מצליף בידו הימנית כאשר הצ'ארקם שלו נשלף ומתחיל להסתחרר, ומשתמש בידו השמאלית כדי להקליד קוד מהיר על מחשב הזרוע שלו, כך שרימון קטן נצמד לצ'אקרם. "תישאר במקום!" סואל צועק על היצור בעוד הצ'רקם מסתחרר בחדר, ונהדף מאחד הקירות על וננעץ על אח הדמים.
קול הפגיעה מוחרש מפיצוץ רימון הקול שהוצמד לצ'אקרם, בעוד הלהב חוזר לידיו של סואל.

META
יוזמה 19+4= 23
תנועה- יורד לקומת הקרקע, משתמש במגפי הסילון כדי לעוף את המרחק.
פעולה רגילה יריית סוניק- משתמש בצ'ארקם בתור נשק הטלה, 15 בהתקפה, פגיעה
מנצל נקודת טק בשביל התקפה כפולה, הנזק מההתקפה גדל ב1ק4 נוספים.
8 נזק קינטי, ואם אח הדמים נע בתורו (בתנעוה לא כפויה) הוא סופג 4 נזק קול ונעשה חירש עד לתחילת תורי.
פעולת בונוס- נכנס לעמדת הדמודמים

נקודת טק- 5/9

"מלוכלך מקדימה, מחופר היטב, אש אש אש!"
ספייק שולף את הקונסולה הניידת שלו, מתפלל לאבאדאר שה firmware שכתב יעבוד, ו... קופץ.

Sudo ./FlyingRat.sh

המגפיים של ספייק מתחיל לזהור באור כחלחל ולהפיץ ריח מבחיל של שמן-ביבים, כאשר מה שנראה כמו להבותיהם של מנועי סילון בוקעות מצדדי הרגליים הקצרצרות שלו, שפוגעות בקרקע בקול מהלומה חזק, אבל לפחות לא חוטפות נזק.

הוא שולף מה שנראה כמו סוללה, דוקר אותה עם הסכין שלו, דוחף לפחית של שמן בישול, משקשק ומגלגל לכיוון הקולות של אחי הדמים. האש לפחות תעכב אותם, ונוכל לצלוף בהם מעבר לחומת הלהבות.

לאחר שהגאדג'ט הקטלני מושלך לעבר המפלצות, הוא מתקדם 20 רגל לעבר אח הדמים, שולף מה שנראה כמו קפסולה שהודפסה בתלת מימד, מקליד כמה שורות סקריפט במחשב שלו, ומגלגל אותה מתחת לאח, בתקווה של להצית אותו, או את פחית הטריקים.

Meta:
יוזמה: 10 +2, 12
פעולת בונוס: jump jet, נופל למטה.
התעסקות בחפץ: מאלתר פצצת תבערה.
תנועה: 20 רגל לכיוון המפלצת.
פעולה: flame sweep על המפלצת, ד"ק 13 זריזות, בהצלחה 12 נזק בכישלון חצי מכך.

עריכה אחרונה:
הצ'אקראם חותך את עורו של היצור, גורם לו לשאוג בכאב. חלק מגופו של המפקד שלכם נחשף כשהוא פוער את פיו, ואתם רואים שהממברנה האדומה המחוברת אליו מכסה את עורו, ויונקת ממנו משהו בהתבסס על הפעימות.
לפני שהוא מספיק להגיב, פחית השמן של ספייק נזרקת ובעקבותיה פרץ להבות שגורם לה להתפוצץ, מבעיר את השמן שנשפך, יוצר חומה של להבות ביניכם לבינו ולבין סרנגארי, שנותר עוד לצידו.
בשאגה נוספת, היצור נאבק לרגע בוסק, אך מצליח לגבור עליו לבסוף. דוחף אותו אל הלהבות ומתרחק, אל חבריו- שמתקרבים. סרנגארי כבר רואה שניים מהם. כל אחד מהם נראה קצת שונה, אבל שניהם נראים חיוורים יותר מהאחד בו הוא נלחם.

"תתרחקו מהם!" אתם שומעים קול. הוא מגיע מהחשיכה, איזור הדלת עם סמל הגרעין עליה. משהו זז שם, עף שם, עשוי ממתכת נוצצת- כלי טיס קטן, והתותחים שלו מכוונים אליכם! אבל זזה לא הדבר המטריד- הדבר המטריד הוא הגוף שמחובר אליו, כמו קנטאור מגולאריון הישנה- אם תחליפו את הסוס בכלי תעבורה מודרני יותר- אבל אין לו זרועות, רק גדמים מצולקים, אליהם מחוברים יתדות מתכת חדים וארוכים כרומחים. הראש שלו נראה כמעט אנושי, עם העיניים העכבריות השחורות של הורת'אנים. הוא לובש גלימות אפורות, ברדס מכסה את קרחתו המצולקת. "זו האזהרה האחרונה!"

META
סרנגארי צריך לגלגל הצלת זריזות או לספור 7 נזק אש.

חוק קרב חדש- חומת להבות
החומה מעניקה מחסה 3/4, מה שאומר שאח הדמים מקבל 5+ לדרג"ש נגד התקפות טווח מהצד השני (ולהפך, אם מישהו יירה עליכם מהצד השני של הלהבות).
לעבור את הלהבות אומר לספוג 1ק6 נזק אש.

התקפה נגד סרנגארי:
דחיפה- 11 אתלטיקה (נגד 21, כשלון), 18 (נגד 14, הצלחה). סרנגארי נדחף 5 רגל אל תוך חומת הלהבות, וסופג 6 נזק אש.
גוף קר- סרנגארי סופג עוד 5 נזק קור מלגעת באח הדמים.

התקפה נגד סואל:
תותח פלזמה- 17 נגד דרג"ש, 6 נזק אנרגיה בפגיעה.

התקפה נגד נאגוזודון:
תותח פלזמה- 22 נגד דרג"ש, 6 נזק אנרגיה בפגיעה.

סדר יוזמה
סואל- 23
סרנגארי- 13
נזיר- 12
ספייק- 12
נאגוזודון- 9
אח הדמים- 6

אח הדמים- 79 נזק
רג'י- 10 נזק

"נפגעתי" מכריז סואל למכת הפלזמה, "חותר למגע!" הוא מכריז ומתחיל לרוץ קדימה לעבר הנזיר, הצ'קרם שלו מתחיל להתסחרר בידו, חמקן נוזלי מתחיל להינטז מהלהב, הופך את הנשק לקר כמו שהוא חד.
בנתיים השיפורים המכאנים בגוף שלו מתאימים את עצמם לקצב של הנשק, כמעט וגורמים לסואל להיראות מעומעם בעודו מתקיף את הנזיר, בעיקר במטרה להיעלם למטרה שלו מהעיניים.
META
תנועה לעבר הנזיר
פעולה רגילה rime strike נגד הנזיר מבצע התקפה 3+5=8 החטאה.
פעולת בונוס, נכנס לעמדת הדמדומים, כחלק מהפועלה אני מבצע בדיקת התגבנות נגד בדיקת תפיסה של המטרה, במידה ואני עובר אותה אני בלתי נראה למטרה עד לחילת תורי הבא, או עד שאני מתקיף אותה.
התגבנות 12+5=17 סה"כ.

נק"פ
21/27
נקודת טק- 5/9

עשן עולה מגופו של סרנגארי לאחר שהוא מוקפא על ידי אח הדמים ואז נשרף על ידי חומת הלהבות, דם זולג באיטיות מהפצעים שמתקשים להיסגר באמצע הקרב.
"אני נכנס פנימה, תחפו עליי." הוא אומר בשקט אל תוך מכשיר הקשר שלו לפני שהוא שולף מזרק מחגורתו ותוקע אותו בחזו, מזרים תמיסה של אדרנלין, חומרי קרישה ועוד כל מיני סוגי אנטיביוטיקה, לפני שהוא פותח בריצה אל עבר אח-הדמים, שואג תוך כדי שהוא מניף את חרבו אל עבר היצור.

META
פעולה + אינטרקציה עם חפץ: מוציא Medpac ומשתמש בו, מרפא 13 נק"פ.
פעולת תנועה: נע 25 פיט אל עבר האח-דמים, סופג 1 נזק מחומת אש.
פעולה רגילה (Action Surge): התקפת קפא"פ כנגד אח-דמים, 19 נגד דרג"ש, 6 נזק קינטי בפגיעה, משתמש ב-Disarming Blow בשביל עוד 3 נזק קינטי, והוא צריך להצליח בזריקת הצלה של כוח (ד"ק 14) או להפיל חפץ אחד שהוא אוחז בו. (לא יודע אם רג'י נחשב אבל יהיה מגניב אם כן)
פעולת בונוס: Shield Bash כנגד אח-דמים, 20 נגד דרג"ש, 7 נזק קינטי. משתמש ב-Disarming Blow בשביל עוד עוד נזק קינטי אחד, והוא צריך להצליח בזריקת הצלה של כוח (ד"ק 14) או להפיל חפץ אחד שהוא אוחז בו.
פעולת תגובה: Help או Guard, מה שצריך למי שצריך.

עריכה אחרונה:
ביללה מחרידה, אח הדמים נופל על האדמה, ומעט הצבע שנותר בו נעלם. יללות נוספות מגיעות מכיוון חבריו, שמאיצים את תנועתם- אבל מצטרפת אליהן צעקה נוספת מהכיוון השני.
"לא! מה עשיתם?!" צועק הורת'אני, גופו המולחם למכונה רוכן קדימה, זרועותיו נמתחות לאחור כדי לצמצם את התנגדות האוויר, ושועט קדימה באוויר. מתעלם לחלוטין מלנסות להגן על עצמו.
כלי הטיס המתכתי אליו גופו מולחם טס כטיל קדימה, עובר את הלהבות, הוא נעצר לצד היצור העצום וצבת נורית מכלי הטיס, תופסת אותו בראשו. "אח דמים נפל." אומר הורת'אני, "הגופה בידי. תפתח את דלת 02-14. אין זמן לבזבז."
בקול נאקה, הדלת שלצידו נפתחת, והוא עף פנימה במהירות, גורר אחריו את היצור, שאתם יודעים כעת את שמו.
META
סואל מקבל התקפה מזדמנת נגד הנזיר.
בנוסף, סרנגארי יכול לבחור אם הוא רוצה לקחת התקפה מזדמנת נגד הנזיר, או לנסות כתגובה למשוך את רג'י מגופתו של אח-הדמים, כשאח-הדמים נגרר, באמצעות בדיקת כוח.

"אני יוצא להציל את המפקד" אומר נאגוזודון ומקפץ דרך הלהבות, מנצל גם הזדמנות לירות פרץ אש על אחי הדמים. הסקיטרמנדר מבעיר את המסדרון ואז מזנק אל תוך החדר בו רג'י נמצא, הוא והבחור המטוסי. מר מטוס הוא ייקרא לו כרגע.
META
נאגזודון משתמש ביכולת גזע היפר ומכפיל את המהירות שלו עד סוף התור הזה. הוא זז דרך החומת להבות(חוטף 5 נזק) דרך הדלת בה עבר הנזיר.
כפעולה במהלך התנועה שלו הוא משתמש במאפיין פרץ של הנשק שלו. הוא בוחר נקודה בטווח 100 רגל ועושה בה פרץ של 10 רגל(הוא ייבחר את האחת עם הכי הרבה אחי דמים).
כל יצור בפרץ צריך לגלגל הצלת זריזות בד"ק 13. בכישלון הם חוטפים 10 נזק אש.

"מלוכלכים מקדימה, לירות חופשי!"
ספייק יורה על אח הדמים הכי קרוב אליו.

Meta:
פעולה חופשית: ranger's quarry
פעולת בונוס: sharpshooter's stance מוסיף מתאם תבונה להתקפה אחת
פעולה: תוקף 7 + 2 + 6, סה"כ 15. בפגיעה 13 (9 + 1ק4) נזק, והוא משתמש בmechanist's quarry לגרום לעוד 2 (1ק4) נזק ion

נאוגוזודון מוצא את עצמו בחדר מוכר. מעבדה סטרילית, אחת דומה לזו שהוא בילה כל כך הרבה זמן בילדותו בה, עוזר לאביו במחקרו. הוא מזהה חלק מהמכשירים, אבל חלק גדול יותר לא- זוהי לא מעבדה ביוכימית, אם כי לפי הציוד בהחלט עוסקים בה בכימיה. אבל לא בכימיה של יצורים חיים. הוא מבחין בכמה קופסאות שקופות לצד הקיר, עם סלעים מסוגים שונים בתוכן, בצבעים שונים. הוא אף מבחין בכמה גושי סלע שקופים כמעט לחלוטין- אבל התוויות שעל הקופסאות מבהירות לו שמדובר בקרח, אם כי כזה שהוא לא ראה בעבר.

הסייבורג מרחף לצד שולחן, ממנו נשפכת גופתו של אח הדמים, גדולה מדי בשביל השולחן.
"לא הייתם צריכים להרוג אותו." הוא אומר מבלי להסתובב אל נאגוזודון, "הם יחפשו נקמה. וגרוע מזה, הערך שלו נפגע." הוא מרים את זרועו- עדיין לא מסתכל על הסקיטרמאנדר שמאחוריו, אלא מתמקד בגופה שמולו. להב לייזר עולה מאחת היתדות שמשמשות לו כידיים, ונאגוזודון מזהה אותו כסכין מנתחים. סכין שמתקרב אל רג'י המעולף.

אחד מאחי הדמים יוצא מהלהבות חרוך, אך השני מצליח לחמוק מפרץ האש. הם שואגים ומתקדמים קדימה, אחד מהםם מרים את זרועו ודופק על הקיר- וסירנה נשמעת. שריפה. מטפי כיבוי יורדים מחורים שנפתחים בתקרה, מתחילים להתיז מים לכל עבר, מכבים את הלהבות בזמן ששני אחי הדמים מסתערים קדימה על סרנגארי, מחפשים נקמה, אך השריון שלו מגן עליו ממרבית הנזק. עדיין, אחד מאחי הדם מצליח לאחוז בו ומתחיל למחוץ אותו, ולקרב אותו אל הבטן הפתוחה שלו- מיד לאחר שהוא מקיא ממנה גופה אחרת, שנראית אנמית וחסרת חיים.

META
חוקי קרב:
חומת האש נכבתה.
מטפי הכיבוי נותנים לכולם עמידות לאש, ומבטלים את הרגישות של אחי הדמים לאש.

התקפות על סרנגארי-
17 ו- 14 נגד דרג"ש. פספוס, 4 נזק קור.
25 נגד דרג"ש, פגיעה. 18 נזק (מתוכו 7 קור), וסרנגארי אחוז ומרוסן עם ד"ק המלטות של 14.
19 נגד דרג"ש, פספוס. 4 נזק קור.

אדי כפור מתחילים לצאת מפיו של סרגנארי בעוד עיניו נעצמות מהכפור שחדר לעצמותיו למרות בגדי החורף הכבדים. הוא נאבק באח-הדמים שניסה לבלוע אותו, אוחז בדופנות הפה המכוער שלו תוך כדי שהוא מנסה לקחת צעד אחורה.
"אני לא יכול להחזיק את כולם בבת-אחת...! תוציאו את רג'י ובואו נסתלק!!"

META
בדיקת היאבקות: 13 + 7 = 20 סה"כ.

סואל מזהה את המצב, המחשבות שלו מתחילות לרוץ ולסבך אותו, יש יותר מידי אחי דמים באיזור, סרגנארי לא יהיה מסוגל להתמודד איתם לבד, נאגוזודון יצטרך חיפוי, הם עדיין לא יודעים בכלל מי נמצא כאן ומה המטרות, ורג'י היה חסר תועלת מהרגע הראשון.
הוא קצת מתגעגע לשס בנקודה הזו.
שלב אחרי שלב
הוא נזכר בימים שבהם למד לפרוץ למערכות, לעיתים יש יותר מידי חומות אש, יותר מידי מערכות אבטחה, יותר מידי דברים שמנטרים אותך.
אתה מטפל בכל דבר בעיתו, לפי הסדר, ומתקדם בסולם עד שאתה שובר את הקיר ומגיע למטרה שלך.
רק תתמקד.

סואל נותן לחיצה אחת על מחשב הזורע שלו, הגיע הזמן לנסות דברים חדשים, האוזניות שלו מתחילות לעבוד ביחד עם השיפצורים שלו.

האישונים של סואל נעשים מורחבים, הוא רץ לעבר אחי הדמים שנלחמים בסרגנארי כאשר פס של אור מופיע בידו ולהב האור שלו נדלק, אור קפוא ומשתק משאיר ניצי קרח משתקים בעוד סואל מכה בשני אחי הדמים באחת, במהירות על אנושית ללא ספק

META
כחלק מסגנון הלחימה שלי, אני יכול אחת לתור להפעיל/לכבות להב אור מבלי שזה יחשב כחלק מהשימוש בחפץ. מדליק את להב הכפפה.
תנועה לעבר סראנגרי ואחי הדמים.
כפעולת בונוס, אני מגשים את אידאל הלוחם שלי, למשך הדקה הקרובה אני לומד עוד 7 עמדות מוצא, ומסוגל בין היתר לוותר על תוסף ההכשרה שלי כדי לבצע התקפה נוספת נגד מטרה שלא תקפתי, במידה ואני פוגע בה, היא סופגת את פעמיים תוסף ההכשרה שלי לנזק.
פעולה רגילה -Rime Strike כנגד אח הדמים שתקף את סרגנארי, 15 בהתקפה. במדיה ואני פוגע אני מנצל נקודת כוח בשביל להשתמש ב"התקפה מחוזקת כוח" ולהוסיף עוד ק4 לנזק. 12 נזק סה"כ, ואח הדמים שנפגע מואט 1 עד לתחילת תורי הבא, אם הוא לא ינוע לפחות 5 פיט בתורו הוא יספוג 1ק8 נזק קור.
בזכות המומחית שלי אח הדמים השני סופג 4 נזק אנרגיה.

נק"פ
21/27
נקודת טק- 4/9

META
גוף קפוא: מלגעת ולתקוף את אחי הדמים בקפא"פ, סרנגארי סופג 2 נזק כפור וסואל סופג 3 נזק כפור.

IN
הדלת הצדדית, אליה נכנס הסייבורג- ובעקבותיו דלק נאגוזודון- נסגרת בפתאומיות. מותירה אותכם מפוצלים, ואת נאגוזודון לבד בחדר עם אויב. המצב לא נראה מזהיר, ולא נראה שהתקפותיו של סואל מזיקות במיוחד לאחי הדמים. למעשה, מהדרך בה אח הדמים נע מולו, נראה שזה רק מפתח את התאבון שלהם.

הדלת נסגרת מאחורי נאגוזודון, ונראה שהנזיר ציפה לכך. מקרוב, נאגודון מבחין שמה שכוויות הקור שעל עורו החשוף של הסייבורג אינן אקראיות, אלא יוצרות תבניות ורונות בשפה עתיקה. הוא מבצע חיתוך מהיר עם סכין הלייזר שלו, מנתק את הממברנות מעורו של רג'י ותופס את בן האנוש עם הזרוע המכאנית של כלי הטיס שלו. ללא גינונים מיוחדים, הוא מטיל אותו על הרצפה, ומתמקד בגופה של אח הדמים עצמה.
צינוריות יוצאות מהזרוע השנייה שלו, האחת ללא הסכין, ומתקדמות כנחשים אל נקודות החיתוך מהממברנות, נצמדות אליהן- ומתחילות... לינוק? הדם הסגול שניתז מהן נשאב כעת לתוך חלקי המתכת שעל הנזיר הסייבורג, והוא משחרר אנחת הקלה.

"הספקנו." הוא אומר בחיוך רחב, ומסתובב להביט בנאגוזודון. "כעת, תגיד לאנשים שלך לעזוב את אחי הדמים, או שהבחור שפה ימות." מילותיו מקבלות הדגשה מהנשקים שבכלי הטיס אליו הוא מחובר, ומכוונים כעת אל גופו חסר ההכרה של המפקד הזמני, הסמל הבכיר רג'י אליאנס.

סדר יוזמה
סואל- 23
סרנגארי- 13
נזיר- 12
ספייק- 12
נאגוזודון- 9

אחי הדמים- 6

אח-דמים 1: 17 נזק
אח-דמים 2: 12 נזק, מואט 1

״אוקיי״ אומר נאגוזודון בצורה אפילו מעט ילדותית. הוא פשוט מחפש במעבדה כיסא לשבת עליו ומזנק לעברו, מתיישב ומתחיל להסתובב במעבדה בחיפוש אחר דברים. ״יש דרך בה אתה מונע מהם לתקוף את חברים שלי? אה כן גם מה אתם חוקרים פה?״.
עינו המכאנית של נאגוזודון סורקת כל מה שמסביב תוך כדי השאלות והסיבובים המסחררים של הסקיטרמנדר. מעבר לכך שהוא רוצה לדעת מה יש כאן, הוא גם מתעניין בדברים שבמעבדה, אולי יוכל להשתמש בהם בשביל לשפר את חלקי הגוף שלו.
Meta
הבחנה כפעולה רגילה: 19-1=18.
חקירה כפעולת בונוס: 17+8=25.
״היי שומעים? יש לו את רג׳י כבן ערובה הוא דורש שתפסיקו לתקוף את אחי הדמים״ נאגוזודון אומר בקשר.

"הם ירצו את הגופה של החבר שלהם." הוא אומר, מסמן על הגופה שעל השולחן, אותה הוא מנקז מכל נוזל. היא נראית חיוורת יותר כבר, כמעט לבנה כשלג. הסוואה מושלמת, שמקלה על אח-דמים גווע להשיג מזון. "תתרחקו, תפסיקו לתקוף, ואפתח את הדלת הזו."

ספייק מקשיב לנאגו.

ספייק אולי עבריין, ובכללי ניגש לרוב המוסכמות בעולם בזלזול והתנשאות- הוא יותר מדי נעלה מכדי "להתקלח כל יום" או "לשלם מיסים" אבל הוא מאמין בדבר אחד- אם שולחים אותו לבצע משימה, הוא צריך לבצע אותה על הצד הטוב ביותר.

ספייק מרים את הקנה של הרובה שלו ומחזיק אותו ביד אחד, ואת הכף של השנייה הוא מראה- פרושה לחלוטין. "חדל!!! הפסקת אש!" הוא צועק, בקשר לכולם, ובקול לאחי הדמים. "אני יודע שאתם יכולים לשמוע אותי! אנחנו לא תוקפים, אתם לא הורגים את רג'י!"

סרנגארי שומע את ההוראה להפסיק לתקוף, וידו נשמטת לצד גופו, ממשיכה בקושי לאחוז בחרב. הוא מתרחק מספר צעדים אחורה, אך ממשיך להחזיק את המגן שלו מורם למקרה והיצורים עדיין רוצים חתיכה ממנו. בכל מצב אחר הוא היה אולי מתעלם וממשיך להילחם בעיוורון, שקוע לגמרי בקרב שמולו, אך לא כעת, לא כאשר הקור המשיך לשכנע אותו להירדם שוב ושוב.

הסייבורג מטה את ראשו הצידה, נראה שמקשיב לדבר מה. ובינתיים נאגוזודון מנצל את ההזדמנות כדי להסתכל סביבו ולבחון את החדר- סלעים, מינרלים, קרח ושיילניום- החומר שהמעבדה נוצרה כדי לחקור. השיילניום מאובטח יותר, בקופסאות נעולות עם מכסה שחור ופלסטיק קשיח, בניגוד לקופסאות האחרות העשויות זכוכית שבירה. הוא מוצא כמה כלים, את חלקם הוא מזהה מעבודתו עם אביו- אבל חלק לא. אזמל קטן, מכונת שיוף ידנית, כלים שנועדו לקחת דגימות מאבנים, לא מאנשים חיים. הוא יכול להוסיף אותם ליד המכאנית שלו אם הוא ירצה, לארסנל הכלים שלה, אבל הוא לא מוצא משהו סייברנטי.
"תצטרך לרוץ בעצמך, יצור פרוותי קטן." הסייברוג אומר ברצינות תהומית, כלי הנשק שלו חוזרים לתוך גוף המטוס וזרוע מכאנית יוצאת במקומם. תופסת את רג'י ללא גינונים מיוחדים, כנראה גם מוחצת את הצלעות שלו בתהליך. "מוכן? צא."

הדלת נפתחת, ואתם נמלטים החוצה בזמן שאחי הדמים שועטים פנימה.

אתם שומעים את ההוראה, עדיין בהיכון- מוכנים לתקוף חזרה במקרה שזו תרמית- אבל לא היה לכם ממה לחשוש. חצי שנייה לאחר שאתם מתרחקים, דלת המעבדה נפתחת וראשיהם של אחי הדמים פונים במהירות לעבר הקול. הם רצים קדימה, מתעלמים ממכם, אל עבר חברם- בזמן שמתוך המעבדה טס הסייבורג החוצה- קירח, מלא כוויות קור על גופו החשוף, עיניו שחורות כשל עכבר וזרועותיו מסתיימות בגדמים, אליהם מחוברים יתדות מתכת. מותניו מולחמים אל כלי טיס מתכתי, ממנו יוצאת זרוע מכאנית שתופסת את רג'י בחוזקה בחזהו, המפקד הזמני שלכם עדיין חסר הכרה, אבל לפי התנועות הלא רצוניות של גופו- עוד לא מת.
אחריהם, רץ נאגוזודון, מהיר כמו שרק סקיטרמאנדר יכול להיות.

אתם עוקבים, משאירים את אחי הדמים החיוורים- המתים והחיים- מאחור יחד עם דמכם השפוך. רדפתם אותם כדי להציל את רג'י, והצלחתם, בערך. עכשיו נותר להשלים את המשימה לשמה הגעתם לכאן מלכתחילה- למצוא את העובדים, לגלות מה קרה להם, ולהציל אותם.
וכנראה תרצו גם לקחת את רג'י למרפאה בדרך, שנמצאת בקומה למעלה.

הסייבורג, עם גופתו של רג'י מתדלדלת תחתיו, רק מתרחק מפיר המעלית. הוא פונה שמאלה בקצה המסדרון, מתרחק גם מהגנרטור הגרעיני. לפי המפה שלכם, הוא מתקדם לעבר חדר המערכות תומכות החיים. אתם רואים כבר את הדלתות של החדר, אבל הסייבורג עושה פנייה לא צפויה- למטה. בור גדול ברצפה, כזה שלא נראה שנוצר באמצעים טבעיים, או שהיה כאן לפני שבוע כשהמעבדה הייתה פעילה. הוא נכנס פנימה, נעלם בחשיכה- מותיר אותכם מאחור. השיפוע של הבור מספיק כדי שתוכלו לגלוש למטה, אבל אתם לא רואים את הקרקעית, ולא יודעים כמה עמוקה היא.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

The warrior LegatoMark The warrior כתב/ה על הפרופיל של LegatoMark.
מזל טוב
עוד סיכום סשן קת'ולהו מלא אימה ואווירה עלה לרשומות!
הפיות הטובות חוזרות 🧚‍♂️ 🧚‍♀️
The warrior SavageRolls The warrior כתב/ה על הפרופיל של SavageRolls.
מזל טוב
מישהו רוצה להצטרף להרפתקה שלי??????????????
חזרה