לאט ובזהירות אתם מתגנבים במורד המסדרון, מדלגים מעל למוקש שהתקין סואל. הרעשים ממשיכים, אבל הם לא יותר מזה - רעשים. נוזלים וגזים שעוברים בצינורות, זמזומי חשמל וכבלים קרועים.
כשאתם מגיעים אל המזח אתם קוראים לנוריק בקשר, והוא ואנשיו עוגנים ויורדים לפגוש אותכם. "מקווה ש'אלך לכם טוב כמו לנו." נוריק מחייך כשהוא יורד, שיער שחור ורטוב מבצבץ מכובע הגרב שלו. החיוך שלו נעלם מהר כשהוא מבחין בפניכם הנפולות.
"מה קרה?"
אתם מסבירים לו בקצרה, והוא מהנהן. הוא, לורד ומרי עוזרים לכם להעמיס את הניצולים על קצף הגלים. את הניצולים ואת רג'י, שנראה במצב מעט יותר טוב.
"כמה זמן אתם חושבים שהוא יישאר ככה? " מרי, חצי-אלפית עם שיער סגול הקלוע בצמה, עטופה במעיל עבה, שואלת. היא מחייכת מהתשובה, כמה ימים של מנוחה בשביל רג'י לכל הפחות? זה אומר שהוא לא יוכל להטריד אותה בנסיעה הזו. "קארמה." היא אומרת, ומציעה תפילה קטנה לפאראסמה, מתפללת שנשמתו של אח-הדמים תגיע לממלכתה ללא פגע.
אתם מדווחים על סיום המשימה שלכם כבר מהספינה, מוודאים שסיוע רפואי של ממש נמצא בדרך. זו הייתה משימה קטנה, אבל מסוכנת יותר משחשבתם. המשכורת שאתם מקבלים משקפת זאת - גבוהה יותר משמשכורת למשימה כה קצרה אמורה להיות. "תוספת סיכון" מה שנקרא.
ביום השלישי להפלגה חזרה אל משמר-שלום, הודעה מתקבלת מהגנרלית ליארה. שס עוד לא השלימה את הקורס שלה, וכעת כשרג'י לוקח חופשת החלמה ארוכה, היא מתכוונת לראיין אותכם, אחד אחד, כדי למצוא ראש צוות חלופי. הזדמנות מצוינת בשבילכם לפרוץ למחשב שלה, ולהשיג את המידע שקווסטן נשלח לשכנע אותכם להשיג, אם תרצו.
אילו סודות מחביאה הגנרלית ליארה? ואילו סודות מחביא תאגיד סורין? מדוע התאגיד התעניין כל כך באב הטיפוס של נשק כה רגיל, שאפילו מערכת בחירת המטרות המשוכללת שלו לא עובדת כראוי? ומי עמד מאחורי הגניבה שלו?
אלו השאלות שאתם שואלים כשאתם שטים באוקיינוס האלוהי, מביטים אל השמיים החשוכים, מוארים בידי מעופם של כוכבים נופלים.
ובזאת, המשחק מסתיים. לי היה כיף, ואני מקווה שגם לכם.
אני רוצה להודות לכל השחקנים, אלו שהיו איתי מההתחלה, אלה שלקחו הפסקה באמצע, וגם למגדל שהצטרף לקראת הסוף.
תודה.