• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

"מנותקי קשר?" הנזיר שואל, לא בטוח למה סואל מתכוון. "לא, אנחנו מחכים שאחי הדמים יעכלו את מזונם, אז האיכור יהיה בצורתו החזקה ביותר. ואז נחלוב אותם ונחזור אל המצודה."

נאגוזודון משווה בין המרשמים במרפאה לרשימת השמות שהקבוצה קיבלה ביחד עם המשימה. 18 שמות, לפחות 3 מהם מתים לפי הנתונים החדשים יותר של המרפאה. אחד נוסף איבד זרוע - לא ברור מה קרה לו מאז. אבל הוא היה בחיים אחרי ששלושת המתים נפטרו, באותו היום בו אחי הדמים מצאו את דרכם אל המעבדה.

״לא הוא לא רוצח סדרתי סואל, אתה יכול להירגע״ אומר נאגוזודון ואז מעביר לקווסטן את האוזנייה שלו, יש לו עוד אחת מותקנת ביד זו לא אמורה להיות בעיה. ״תציג את עצמך בקשר, יש שם את סואל הוא נחמד אבל חשדניסט. בכל מקרה בואו נשאיר את רג׳י פה, ננעל את הדלת ונלך לחפש את שאר המדענים כדי שנוכל לצאת מפה. והיי קווסטן אל תחשוב שאני מתעלם ממה שאתה אומר אבל לא יודע מרגיש לי שיש דברים טיפה יותר חשובים כרגע״.

ברגע שסרנגארי שומע את שם אחותו, הוא מתכווץ ומחוויר מעט, אבל ממהר להנהן בהחלטיות.
"אם הוא מכיר את גאמארי, אני מאמין לו." הוא אומר בחופזה אחרי שהוא שומע את סובל בקשר, ועובר להשגיח על הכניסה מפולשים. נראה שהשירן יודע מה הוא עושה, והוא רק יפריע אם יישאר ליד רג'י. "גאמארי היא אחותי, אתם יכולים לסמוך על ווסק שלא ישקר, ולא יעסיק שקרנים חסרי כבוד."

"כמה דקות לאחד, אם אנחנו רוצים להשאיר אותו בחיים. חצי דקה אם הוא מסוכן מדי בשביל זה." עונה הנזיר, זרוע מכאנית יוצאת מכלי הטיס שמהווה את פלג גופו התחתון, מגישה לסואל מכונה. היא נראית מעט כמו תיק לשובהאד - אחד הענקים מרובי הזרועות שפגשתם באקיטון- אבל במקום להתחבר חזרה אל התרמיל, הרצועות מסתיימות במחטים דקות. ארבע במספר - אחת לכל רצועה. בגב התרמיל יש מחוון פשוט ולו שתי רמות: שאיבה איטית ושאיבה מהירה.

קול נשמע מצידו של רג'י. נחירה שנשמעת באופן מחשיד כמו צחוק מדבריו של סרנגארי. הסמל הראשון עוד חסר הכרה, אבל קצב הלב שלו מתייצב כשדם נכנס שוב לחדריו. אתם נועלים בעזרת סואל את המרפאה מרחוק ומשאירים אותו בה לבינתיים. אם רג'י יתעורר וירצה לצאת חזרה אל האקשן, הוא יוכל לפתוח את הנעילה מבפנים באופן ידני - אבל משום מה יש לכם הרגשה שגם אם הלא סביר יקרה והוא יתעורר, הוא יעדיף להשאר במיטת החולים.
כל זה לוקח רק כמה שניות, ואתם עומדים במסדרון מחוץ למרפאה. האור מהבהב, אבל אתם מסתכלים במפה שבידכם. כמה מטרים מכם נמצאת הפנייה לחדר האוכל ולמחסנים, כמו גם לרציף תת-מימי ששימש למשלוחי תובלה.
אם תעדיפו, תוכלו להמשיך במסדרון לכיוון המעלית, ואז לפנות שם אל חדר ההרצאות. מקום שאולי מרגיש מעט לא קשור לתחנת המחקר הזו. אולי פשוט נתנו בו תדרוכים, ואולי הוא כאן רק כדי לתת לאקדמאיים להרגיש קצת יותר בבית. הכל יכול להיות.
בקצה המסדרון יש גם את הכניסה למעונות, 6 חדרים גדולים לפי המפה שלכם. מעט צפוף בשביל 18 אנשים, אבל הם לא הגיעו לאמצע הים האלוהי בשביל הנוחות.

או, כמובן, אתם יכולים לחזור למטה. היכן שאחי הדמים נמצאים, ואולי גרוע מכך - סואל.

"המכשיר מופעל כשאתה מסובב את המחוון וכשהזרועות שלו מחוברות לאח-הדמים." הוא עונה, הבל פיו נותר תלוי באוויר, תזכורת לכך שהוא עדיין חי ונושם למרות שממבט ניתן לחשוב אחרת. "ראיתם אותי חולב אחד לאחר המוות, אבל צריך להיות מהירים מאוד. אחרי שניות ספורות האיכור קופא ונהרס."

סואל חושב לרגע, ואז יש לו רעיון. "אנשים," הוא אומר בקשר. "אני צריך לפגוש את ספייק ומר בחור באחת המעבדות." הוא אומר מאחר ואף אחד לא העביר לו את שמו של חבר הצוות החדש. "עדיפות למעבדה שהיינו בה קודם, זו שהשארנו בה אח דמים להתקרר, ותביאו איתכם ספרי ביולוגיה." הוא אומר ומתחיל להטעין מידע למחשב שלו, הוא רק מקווה שהוא זוכר משהו משיעורי ביולגיה בתיכון.
לא שהוא הקשיב לשיעורים בתיכון.

״סואל מה הסיכוי שאתה עושה איזו הדמיה במחשב שלך לפני שאנחנו עוברים במסדרון המוות? כאילו, בעד רעיונות מוזרים והכל אבל דווקא רציתי ללכת למחסנים אולי נמצא שם משהו יעיל, או מישהו שאפשר להציל״ נאגוזודון מסיים את המשפט ואז איזה שני שניות אחריי אומר, ״יו יצא לי חרוז״.

"רגע, אחרי שנציל את המדענים או נסיים את ה'פרויקט בביולוגיה', אנחנו צריכים לנסות להבין מה קורה בתאגיד" אומר קווסטן, מתקרב ליציאה.
"יש לי מודיעין על אישיות בכירה שיכולה לספק לנו מידע, ונמצאת באזור. נוכל לנסות ולהשיג אותו ממנה".

"אני מבין." אומר סואל בקשר, "אני חושב שעדיף שנחבור כולנו, תנו לי לעשות כמה בדיקות פה ולהעלות את המפה למחשב הזרוע שלי ואני אנסה להגיע אליכם." הוא אומר ומתחיל ללחוץ על כמה כפתורים. "בנסוף החברים שלנו פה ייפגעו מאוד אם נהרוג את אחי הדמים לפני ששואבים מהם את האיכור." הוא אומר בקול רם, "אז בואו נמנע מלפגוע באחי דמים לפני שאנחנו חולבים אותם." הוא מסתכל לרגע לנזירים לפני שהוא חוזר לעבוד. "סואל סוף."

הוא לוחץ על עוד כמה כפתורים ומעלה דרואיד גשוש, אחד עם תוכנת רפואה. הוא שולח אותו לאוסף דגימות מאח הדמים שנשאר במעבדה. לכל הפחות יהיה לזה תועלת.
בנתיים התוכנה שלו בדוקת את מערכות הכיבוי בתחנה, אם התוכנית שלו ליצור חומר שישתק את אחי הדמים תעבוד, הוא לפחות רוצה לראות שיש לו דרך להעביר אותה ממקום למקום. הוא עובד על תוכנה שתטפל בזה בנתים שהוא יוצא לפגוש באחרים.

META
משתמש ביצירת דוריד, מזמן דרויד גשוש ומעניק לו הכשרה ברפואה.
בדיקת טכנולגיה בשביל בדיקת מערכת הכיבוי - 17+10 =27 סה"כ.

מתחיל בתנועה לעבר המיקום של הקבוצה.

"רגע, אחרי שנציל את המדענים או נסיים את ה'פרויקט בביולוגיה', אנחנו צריכים לנסות להבין מה קורה בתאגיד" אומר קווסטן, מתקרב ליציאה.
"יש לי מודיעין על אישיות בכירה שיכולה לספק לנו מידע, ונמצאת באזור. נוכל לנסות ולהשיג אותו ממנה".
"קודם כל, יש פה חיי אדם להציל. אחרי זה, מטרות משניות. סואל, אם יש לך רעיון איך להיפטר מאחי הדמים, אני מצטרף אליך."

המים המיועדים למערכת הכיבוי נמצאים ממש מעליך, בחדר המערכות תומכות החיים. כאשר המים שבמיכל נגמרים, המערכת ממלאת אותו במי ים מהים האלוהי. על מנת להכניס תמיסה למיכל תצטרכו לנתק את צינור הפלט ממנו, מה שלא יהיה קל - אבל רחוק מבלתי אפשרי. הבעיה העיקרית היא ליצור מספיק מהתמיסה כדי שיהיה לה השפעה, כיוון שמדובר במיכל גדול של 500 גלון מים, או בערך 1800 ליטר.

הרובוט עולה מהתיק של סואל, המנוע שלו מזמזם כשהוא מרחף באוויר. הוא כמו מביט בסואל לכמה רגעים, מתנדנד מצד לצד לפני שהוא פונה לדרכו. מטרתו ברורה - להשיג דוגמית מגוויתו של אח הדמים. המפה הועלתה למחשב שלו, הוא יודע היכן הגוויה אמורה להיות. הוא יודע כיצד להגיע אליה. אבל אם הוא יתקל בבעיה בדרך, הוא לא ידע לפתור אותה בעצמו.

סואל עולה בעקבותיו, רואה את הרובוט הקטן מרחף בלי בעיות במעלה השיפוע שסואל מתקשה לעלות בו. "נצפה בכם מכאן." אומר הסגפן, מפנה בראשו לעבר אחותו למנזר, שממשיכה לעקוב אחרי הנעשה בכל המתחם דרך מצלמות האבטחה המחוברות ישירות למוחה. "אל תגרמו לנו לעלות שוב." ובזאת, הוא עוצם את עיניו וחוזר למדיטציה שלו. הגוף שלו רועד - או לפחות חלקי הבשר שבגופו. אבל במקום שזה יפריע לו, הוא מחייך עם כל עווית. הגוף שלו זועק בכאב ובקור, אבל הוא משתיק אותו עם כוח רצונו.

הוא מגיע למסדרון בדיוק בזמן כדי לשמוע רעש מהדהד בהמשך. הוא רואה חתיכת מתכת מועפת ממעבר לפינה כשמשהו מרסק את הרובוט הגשש. אחי הדמים עוד מסתובבים במסדרון, ועומדים בין סואל לבין שאר הקבוצה.

עריכה אחרונה:
סואל מביט על הרובט המרוסק, הוא יתעסק בזה אחרי זה. הוא קודם רוצה להתקרב לחבורה ולביטחון המספרי, הוא מפעיל את מנגנון ההסוואה של החליפה שלו ומתחיל לחלוף בשקט על פני אחי הדמים, בדרכו על שאר בני הברית שלו.
META
מטיל Infiltrate, למשך השעה הקרובה/ריכוז אני בלתי נראה.

סואל מתקדם בזהירות מעבר לפינה, שם לב שלא לדרוך על אחת מחתיכות המתכת של הרובוט לשעבר שלו. הוא רואה את שני אחי הדמים ממקודם, חצי רובוט עדיין נמצא באגרופו הקמוץ של אחד מהם - שתפס אותו במעופו. מהדרך בה הוא מוחץ את גוש המתכת והפלסטיק בידו ניתן להרגיש את הכעס שלו.
הם מתקדמים קדימה וסואל נדבק לקיר, עוצר את נשימתו לרגעים ארוכים - אחד מאחי הדמים עוצר לצידו, מרחרח את האוויר בראש דמוי הקסדה שלו לפני שהוא חולף על פניו. במהירות, סואל עולה למעלה בפיר המעלית, יודע שכל רעש קטן יגרום לאחי הדמים להסתובב ולשעוט לעברו.
רק כשהוא מגיע למעלה הוא מרשה לעצמו לשחרר את אנחת הרווחה כשהוא רואה את שאר החבורה - מינוס רג'י, פלוס שירן חדש בחלוק מעבדה.

"הכל תלוי באיזו רמה. אני מאמין שהם לא רגישים מספיק לשינוי טמפרטורות כזה, אלא רק לשינויים קיצוניים יותר" מעיר קווסטן.
"יכול להיות שכך נגרום גם נזק לעצמנו".

סואל מתגשם כשהוא מפסיק את מכישר ההסוואה שלו. "החברים שלנו למטה לא ירצו שנהרוג את אחי הדמים לפני החליבה, ולא נראה לי ששווה להרגיז אותם, לפחות לא עכשיו."

בן האנוש מסתכל על השירן, "אז אתה הבחור החדש?" הוא שואל, נשמע מעט חשדן. סואל לבוש בציוד מלא ונראה שכל כיס בחליפה ובשריון שלו נמצא עם גאדג'ט אחר, לרבות כמה שתלים קיברנטים שמחוברים לגולות שלו באיזר האוזן. "יש לך הרשאות גישה למערכות פה? אני מתחיל להרגיש שאני שורף זמן על פריצות מיותרות."

"לא, מתנצל" אומר קווסטן, ומיד לאחר מכן מציג את עצמו.
"קווסטן, עובד לשעבר בסורין. שלחו אותי כאן אליכם".
"אז... אחי הדמים האלו - יש לכם תוכנית מה לעשות איתם?" שואל השירן.

"נעים להכיר," סואל אומר, מנסה להעלים את האכזבה מהקול שלו. הוא מסתכל על האיזור שלהם ועל המחשב שלו. "ובכן בהינתן ונוכל ליצור איזה גורם משתק או מנטרל נגד אחי הדמים, ישנה אפשרות תיאורטית להפיץ אותו בכל רכבי התחנה באמצעות מערכת הכיבוי, אנחנו רק נצטרך כמות לא סבירה של החמור שלנו, או לגרום לכך שהוא יוכל להתקיים בתוך מי מלח." הוא מנסה לבדוק כמה דברים במחשב שלו, "לצערי ביו כימיה היא מחוץ לתחום ההתמחות שלי, והניסיון שלי להשתמש בגשש כדי להשיג מהחומר הגנטי של אח הדמים נכשל לאור החברים שלו שלא שיתפו פעולה. השאלה היא האם יש ציוד באחת המעבדות שיאפשר לנו לעשות את זה, כי אחרת אנחנו צריכים להעלות את החום של המעבדה הזו בכמה עשרות מעלות, ואני לא חושב שחשבון החשמל של התאגיד הולך לסבול את זה." הוא מציע.

חזרה