• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי מהדורה 3/3.5 פאת'פיינדר 1 פאת'פיינדר עבור עולמות פראיים עבור פאת'פיינדר

העתיד כבר כאן!

כפי שחלקכם הבחין, חלק ממוצרי פאת'פיינדר בעולמות פראיים מתחיל לאזול מהמלאי שלנו (עוד לא מאוחר להזמין מחנות הפונדק) וזה הזמן להכריז על העתיד של משחקי תפקידים בישראל!

בזכות הזיכיון שלנו לעולמות פראיים ורשיון השימוש הייחודי של מבוכים ודרקונים 3.5 (ה-OGL הנערץ שלא בוטל), אנחנו גאים להכריז על קו מוצרים חדש ומקורי בישראל: עולם המערכה המצליח ביותר של הפונדק מגיע לשיטה הראשונה שהפונדק הוציא לה מוצרים... המשחק שתמיד רציתם:

פאת'פיינדר עבור עולמות פראיים עבור פאת'פיינדר 1​

Screenshot_20260401_113237_Drive.webp

בין השדרוגים של השיטה החדשה:​

1. שיטה מבוססת דרגות במקום מערכת התקדמות גמישה
2. יותר לחשים! 200 עמודים של לחשים כמו ריפוי פצעים קלים, ריפוי פצעים בינוניים, ריפוי פצעים כבדים, ריפוי פצעים חמורים, מרפא, ריפוי פצעים קלים המוני, ריפוי פצעים בינוניים המוני ועוד ועוד
3. חוקים מורחבים וריאליסטיים יותר להיאבקות, אחיזה ביריבים ופריקת יריבים מנשקם.

גם בזמן מלחמה, אנחנו עומלים על החידושים הרטרואקטיביים שמביאים לכם את הבשורה החדשה בהתבסס על הרעיונות החדשניים ופורצי הדרך מלפני 25 שנה!

3. חוקים מורחבים וריאליסטיים יותר להיאבקות, אחיזה ביריבים ופריקת יריבים מנשקם.
אחרי ששיחקתי והנחתי קמפיינים של שנים במהדורה 3.5, למדתי את השיטה לעומקה ואני עדיין זוכר ניואנסים הזיה מאינטרקציות חוקים משונות (ריפוי באמצעות טביעה, מישהו?), אחרי שקראתי באמת יותר ממדריך או ארבעה על הנושא - אני עדיין לא יודע איך היאבקות עובדת.
אני זוכר תקופה שחשבתי שידעתי, אבל מעולם לא העזתי לנסות במהלך משחק.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה