דג
פונדקאי ותיק
גלובוס, זה מעט פטתי. אני לא חושב ששופט שלום, שעבד 20 שנה כדי להגיע להיות שופט שלום, צריך להיות מוטרד מתביעה של ילד בן 12 לפורום שגנב לו דברים (ואאל"ט אני לא זוכר שפירסמת פה מקצוע/מפלצת/גזע, אבל הזיכרון שלי לא משהו) שיש דברים כמו אנשים שמתגרשים, או גניבות ועבירות מין.globus אמר/ה:angel killer אמר/ה:גם ממני גנבו משהו!!
את השם שלי(הוא בבעלותי, ואני רציני) אני אתבע אותם!!!!!!
בבקשה,אפשר לחשוב על אירגון תביעה בין גופית-אני אתה ועוד מי שיצטרף עלינו-מייצגים את ציבור השחקנים שנפגע מזה,זה תהיה תביעה יצוגית,ואז אפשר לגשת לבית משפט השלום.
מעבר לזה, כמו שמישהו מעליי הסביר, אני לא חושב שאפשר לתבוע את המנהלים, רק את המעתיק, זה אומר שאתה יכול לתבוע רק את הילד שלא הרבה יותר גדול ממך, ולא את המנהל הראשי. וזה עוד לפני שדיברנו שאתה צריך להוכיח שאתה כתבת את מה שכתבת, וכמו שאייסל אמר, זה רק עם במקרה שלחת מכתב לעצמך עם התוכן המיועד לפני שפירסמת אותו שמור במעטפה, וגם אז אפשר להגיד שפשוט העתקת והדפסת.
נ"ב- ותספיק לעשות טריפל פוסטים!!! זה מיותר לגמרי, כל מה שאמרת היה יכול להיכנס להודעה אחת.
