יש מצב לאיים עליהם בתביעה?
כאילו,אני רוצה את אישור של מנהל להעביר להם מכתב מעורך די ןשמציע להוריד את כל החומר מהפורום הזה.ואת שלי בפרט,או להתמודד על תביעה של זכויות יוצרים,בבית המשפט לתביעות קטנות,בסכום של 30 אלף שקלים.
מישהו יאשר לי את זה פה?
אני יצטט רק את התגובה הזאת, מבין כל התגובות חסרות המשמעות שאמרת.
כמה דברים:
א.אל תתחיל באיומים, לפני ששמת לב שהעתיקו ממך משהו, כי לא עשו את זה.
ב.אתה לא יכול לתבוע אותנו, תסתכל בFXP למטה, יש זכויות יוצרים, תקרא את זה בבקשה.
ג.תנמיך את הגישה ומהר. אנשים שהעתיקו מהם, ואפילו ננסק, שהוא המתרגם של כוכבי כסף, ואכן יש לו אפשרות לתבוע אותנו, לא עשה מניפולציות כמו שאתה עושה כרגע, ותאמין לי, אם היית עומד מולי, או מול אחד מן המנהלים האחרים\דרגה סמכותית גבוה יותר, לא היית מדבר ככה. ואני בטוח שהרבה יותר קל לדבר ככה כשאנחנו לא שומעים אותך.
תשמע,אני מכבד אותך,להיות מנהל פורום זה לא פשוט,מאוד לא,אבל תשמע,פה הגזמת:עצם העובדה שמישהו מעתיק מהפונדק זה לא בסדר,אבל מנהל???זה חוצפה.
אין לי כוח או סיבה להיכנס איתכם למלחמות,ואם אני אראה שאין שם כלום שלי,אז גם אין לי יותר עניין בכם.
כרגע,כל עוד המצב הזה נותר פתוח,ויש כזאת פירצה בחוקים שלכם שמאפשרת לכם להעתיק משלנו,אני לא בוטח בכל המשתמשים בפורום שלך.
חוץ מזה,אני לא דואג מלדבר ככה לידך,כי לא אכפת לי שאתה יותר מבוגר וכנראה חושב שהוא יותר טוב,אני הרי רק ילד קטן,בן 12,שלא יכול לעשות כלום
אבל מה,למעשה,לילד הקטן הזה,יש אבא עורך דין שנוטה לגונן על המשפחה שלו,ואמא עורכת דין,בכירה מאוד.
אז תשמע,לי,בחורציק,אבא שלי עובד במשרד המשפטים,הוא אחד מהיותר בכירים בכל המשרד,איש שעובד ישירות עם המנכל,עם הוא הגיע כלכך גבוה בשרשרת,אני מניח שהוא יודע לנסח מכתב לFXP שיבהיר שהוא דורש לטפל בעיינים באמצעים הנכונים,עם רמיזה קלה,אני אומר לך שאף אחד בהנהלה לא יחשוב על להתחיל את כל הבלאגן של משפט,כי זה נזק תדמיתי,כי זה נזק לחברה,כי זה מצב לנזק למנהלים הזוטרים,כי זה יפחיד אחרים מלהיות מנהלים.
אני לא מפחד ממך,ואתה לא צריך לפחד ממני,וגם לא מאבא שלי,ואני אתן לך עצה:אתה צריך לחשוב טוב על הצעדים שלך,לפני שתאמר משהו שאולי היה הדבר שיתן לנו את הניצחון.
אני באמת הולך לדבר עם המנהלים על זה,הפעם הגזמתם.
ערן
נ.ב:מקווה שאחרי ההסבר מאיסל,אתה יודע מה זה זכויות יוצרים.ומה זה קניין רוחני.