• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לפני שיהיה רע מאוד: הסיפור המגעיל של FXP

פלאפי אמר/ה:
רק לי 100,000 כניסות ביום נשמע הרבה יותר מדי?
נראה כן.
אם אני נכנס לפונדק בערך 6-7 פעמים ביום (אני לא מחובר כל היום, נכון? יש לי עוד דברים לעשות), ו-FXP כמערכת פורומים די גדולה כוללת הרבה משתמשים פעילים, אז זה מספר הגיוני לחלוטין.

angel killer אמר/ה:
גם ממני גנבו משהו!!
את השם שלי :? (הוא בבעלותי, ואני רציני) אני אתבע אותם!!!!!!
אי אפשר לתבוע מישהו על זה שהוא חשב על כינוי זהה לשלך. אני בטוח שהוא סתם חשב על זה במקרה, ושלא הייתה כוונת זדון. המון פעמים כשרציתי להירשם למשחקי רשת הכינוי akma היה תפוס.
פעם מישהו העתיק את החתימה שלי, מילה במילה (לא זאת, הזאת המצחיקה שהייתה לי ביצורשת) ואני בטוח שגם על זה אני לא יכול לתבוע אותו. זה היה בבירור העתקה, אך זהו דבר פעוט.
וההיגיון עצמו אומר שלמערכת fxp אין אחריות על החומר המועתק, אך למעתיק יש אחריות. הוא היחיד שאפשר לתבוע, אלא אם המנהלים הגדולים של fxp יעודדו העתקה. ואני לא חושב שאפשר ממש להביא את זה לבית משפט אלא אם הוא מרוויח מזה כסף, הוא פוגע בהרווחת הכסף של המפרסם המקורי.
וזיגי ובאסטד, מאיפה אתם משיגים את המידע שלכם?

פלאפ, אני אהרוג אותך, ואז אתאבד(כי גם אני לא שמעתי עליו) :mrgreen:

לנושא-מיצה את עצמו, ואני מציע בחום לבאסטד להודיע לחביר הפורום שלו, שהעתקה מפורומים אחרים בלי אישור היוצר ובלי ידיעתו היא פסולה. זה אולי פוגע לך ולפורום במוניטין, אבל זה הדבר הנכון לעשות. ככה יזכרו אותך בתור מנהל, בין אם בתפקיד או מחוצה לו, בפורום ריק ממשתמשים או מלא, כמנהל שעשה את הצדק החכם והנכןו, גם אם זה לא כ"כ השתלם לו.

פנג"ך.

דבר ראשון, וויזארדס די מקפידים לכתוב בהתחלה של הספרים רשימת מקורות. לא הרבה אנשים מסתכלים בזה, אבל זה די מכסה את עניין ה'גנבה' לכאורה.
דבר שני, זו, כמו רב השאלות של "מה היה קורה אילו", היא שאלה מיותרת. אי אפשר לדעת איך היינו מגיבים אם זה לא היה זמן אמת, וגם אם נגיד והיית מקבל תשובה אמיתית, זה משנה למשהו?

אבל שאלה היפוטית של "אם וייזארדס היו גובים לכם דברים" היא לא יעילה. שזה יקרה (או שזה כבר קורה, אבל אז למה צריך לשאול? פשוט רואים) נדבר. שאלות של "מה היה קורה אילו" הן לרב לא יעילות במיוחד.

Ziggy StarDust אמר/ה:
שטן התהום אמר/ה:
רגע, אם וויזארדס היו מעתיקים את היצירות שלכם לאחד הספרים שלהם, בלי רשות ובלי איזכור לשימכם, גם אז הייתם מתלוננים כל כך?
למה לשאול 'אם', כאשר הם כבר די השתמשו.

באמת? אשמח לשמוע עוד פרטים.

הזוטון הרעב אמר/ה:
Ziggy StarDust אמר/ה:
שטן התהום אמר/ה:
רגע, אם וויזארדס היו מעתיקים את היצירות שלכם לאחד הספרים שלהם, בלי רשות ובלי איזכור לשימכם, גם אז הייתם מתלוננים כל כך?
למה לשאול 'אם', כאשר הם כבר די השתמשו.

באמת? אשמח לשמוע עוד פרטים.
תשאל את נורב, הוא טוען שוויזארדס פרצו לו למחשב וגנבו רעיונות עם אני לא טועה (נורב תקן אותי בנושא זה)

אה, זה?

זו בדיחה עם קורטוב פאראנויה, שצוחקת על העובדה שאני מביא איזה רעיון מגניב, וכעבור חצי שנההוא מופיע בספר של וויזארדס.
אגב, זה קרה גם עם הזאב הלבן, כשהמישהו "חזה" בפורום מ"ת כללי את הפרות'מאנים (עולם האפלה) שנתיים לפני שהוכרזו.

זה לא רציני, אתה יודע.

the Nerubian אמר/ה:
אה, זה?

זו בדיחה עם קורטוב פאראנויה, שצוחקת על העובדה שאני מביא איזה רעיון מגניב, וכעבור חצי שנההוא מופיע בספר של וויזארדס.
אגב, זה קרה גם עם הזאב הלבן, כשהמישהו "חזה" בפורום מ"ת כללי את הפרות'מאנים (עולם האפלה) שנתיים לפני שהוכרזו.

זה לא רציני, אתה יודע.
כן, אני יודע :mrgreen:

רגע, אתם רוצים להגיד לי שוויזארדס מסתכלים על כל אחד מהפורומים המרכזיים של 193 המדינות כיום, וגונבים מהם דברים, או שהכול בצחוק ואני יצאתי אדיוט כי לא הבנתי שאתם צוחקים?

Shadow123 אמר/ה:
רגע, אתם רוצים להגיד לי שוויזארדס מסתכלים על כל אחד מהפורומים המרכזיים של 193 המדינות כיום, וגונבים מהם דברים, או שהכול בצחוק ואני יצאתי אדיוט כי לא הבנתי שאתם צוחקים?
לא, זו רק בדיחה לפיה לוויזארדס ואולי לוויט-וולף יש עובדים שמבקרים כאן וגונבים לנו רעיונות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה