נראה כן.פלאפי אמר/ה:רק לי 100,000 כניסות ביום נשמע הרבה יותר מדי?
אם אני נכנס לפונדק בערך 6-7 פעמים ביום (אני לא מחובר כל היום, נכון? יש לי עוד דברים לעשות), ו-FXP כמערכת פורומים די גדולה כוללת הרבה משתמשים פעילים, אז זה מספר הגיוני לחלוטין.
נראה כן.פלאפי אמר/ה:רק לי 100,000 כניסות ביום נשמע הרבה יותר מדי?
אי אפשר לתבוע מישהו על זה שהוא חשב על כינוי זהה לשלך. אני בטוח שהוא סתם חשב על זה במקרה, ושלא הייתה כוונת זדון. המון פעמים כשרציתי להירשם למשחקי רשת הכינוי akma היה תפוס.angel killer אמר/ה:גם ממני גנבו משהו!!
את השם שלי(הוא בבעלותי, ואני רציני) אני אתבע אותם!!!!!!
למה לשאול 'אם', כאשר הם כבר די השתמשו.שטן התהום אמר/ה:רגע, אם וויזארדס היו מעתיקים את היצירות שלכם לאחד הספרים שלהם, בלי רשות ובלי איזכור לשימכם, גם אז הייתם מתלוננים כל כך?
Ziggy StarDust אמר/ה:למה לשאול 'אם', כאשר הם כבר די השתמשו.שטן התהום אמר/ה:רגע, אם וויזארדס היו מעתיקים את היצירות שלכם לאחד הספרים שלהם, בלי רשות ובלי איזכור לשימכם, גם אז הייתם מתלוננים כל כך?
תשאל את נורב, הוא טוען שוויזארדס פרצו לו למחשב וגנבו רעיונות עם אני לא טועה (נורב תקן אותי בנושא זה)הזוטון הרעב אמר/ה:Ziggy StarDust אמר/ה:למה לשאול 'אם', כאשר הם כבר די השתמשו.שטן התהום אמר/ה:רגע, אם וויזארדס היו מעתיקים את היצירות שלכם לאחד הספרים שלהם, בלי רשות ובלי איזכור לשימכם, גם אז הייתם מתלוננים כל כך?
באמת? אשמח לשמוע עוד פרטים.
כן, אני יודעthe Nerubian אמר/ה:אה, זה?
זו בדיחה עם קורטוב פאראנויה, שצוחקת על העובדה שאני מביא איזה רעיון מגניב, וכעבור חצי שנההוא מופיע בספר של וויזארדס.
אגב, זה קרה גם עם הזאב הלבן, כשהמישהו "חזה" בפורום מ"ת כללי את הפרות'מאנים (עולם האפלה) שנתיים לפני שהוכרזו.
זה לא רציני, אתה יודע.

לא, זו רק בדיחה לפיה לוויזארדס ואולי לוויט-וולף יש עובדים שמבקרים כאן וגונבים לנו רעיונות.Shadow123 אמר/ה:רגע, אתם רוצים להגיד לי שוויזארדס מסתכלים על כל אחד מהפורומים המרכזיים של 193 המדינות כיום, וגונבים מהם דברים, או שהכול בצחוק ואני יצאתי אדיוט כי לא הבנתי שאתם צוחקים?
האופצייה השנייהShadow123 אמר/ה:רגע, אתם רוצים להגיד לי שוויזארדס מסתכלים על כל אחד מהפורומים המרכזיים של 193 המדינות כיום, וגונבים מהם דברים, או שהכול בצחוק ואני יצאתי אדיוט כי לא הבנתי שאתם צוחקים?