• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לפני שיהיה רע מאוד: הסיפור המגעיל של FXP

הגדר נורמאלית.
IPB, למשל? זה עולה כסף. ונכון שאפשר להשיג פרוץ בלי בעיות, אבל הפורום הזה שומר על חוקיות, ולדעתי בצדק. ככל שהפורום יותר גדול וידוע בקרב יותר אנשים, חשוב לשמור עליו חוקי.
אבל הסוד שלנו הוא בתוכן. מערכת אזהרות מגניבה יותר, סמיילים משוכללים יותר, ופאנל משוכלל יותר לא ממש יגרמו לפורום להפוך לטוב יותר.

כן נכון ולמה זה רושם שאני לא מחובר?
לגבי בסמיילים הם באמת מגניבים XD
אבל שאלה קטנה למה לא השקעתם בעיצוב?
עם איך שהוא תיצטרכו מעצב תגידו אני תמיד השמח לעזור ^_^ :orcwink:

התכוונתי שבIPB אולי יהיו סמיילים יותר מגניבים. אבל אתה צודק שבמערכת הזאת הסמיילים מגניבים.
עיצוב? יש לך בפאנל האישי כמה עיצובים לבחירה. ב29, במפגש הפורום, אני מאמין שנכבול את אולדמן (הבעלים) לכיסא והוא יעלה את הסקין הטוב ביותר שנתקלתי בו.
מעצב? פנה לאולדמן, תראה אם יש צורך בכלל.

קודם כל, מערכת הפורומים של phpBB היא סבבה לגמרי ומשרתת את כמעט כל הצרכים שפורום נורמלי צריך. יצא לי לעבוד פעם עם IPB, זה היה חמוד, אבל לחלוטין לא שווה את ההשקעה הכספית לעומת phpBB.
ואני לא יודע למה זה רושם שאתה לא מחובר, ההודעות שאתה כותב הן של משתמש מחובר, לא של אורח.
לגבי עיצוב, אולדמן אמור לעלות עיצוב מגניב ברגע שיהיה לו את הכח להתעסק בזה. אבל אתה יודע מה, אם אתה שמח לעזור, למה לא. במקום עיצוב לפורום (שכאמור, קיים כבר ורק צריך לסדר אותו), תן הצעת עיצוב מעניינת לפורטל. משהו, אתה יודע, פונדקי.

ומעבר לכל הנאמר לעיל - זה לחלוטין לא המקום לדיון הזה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה