דון גובלאונה אמר/ה:
(כשמנהל הפורום אומר לאנשים שחוגים עדיף מלשחק בבית עם חברים כי המדריך הוא מקצועי יותר אנחנו בבעיה...)
לא אמרתי את זה בחיים,
בחיים, אף פעם, לא אמרתי שמדריך עדיף על לשחק בבית עם חברים. אני משחק כבר שנתיים עם חברים ועם מנחה שהוא חבר שלי, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.
the Nerubian אמר/ה:
מסתבר שלפני חצי שנה, נפתח פורום מו"ד במערכת של FXP. האחראי על הפורום שלהם חשב שעל מנת לעודד יצירתיות, כדאי לו להעתיק מכאן דברים.
2. אם אתם נתקלים במשהו שכתבתם ואתם לא רוצים שיהיה שם, שלחו הודעה לאחד ממנהלי פורום מו"ד של FXP בבקשה שהתוכן המועתק יימחק.
אני יגיב לשתי הדברים:
לראשון, זה דבר נכון מאוד, שלפני חצי שנה נראה לי בסדר, ועכשיו לא =\. זה היה תת פורום, לא מפותח, בלי אנשים, רציתי באמת לעודד יצירתיות. עכשיו אני חושב שזה סתם היה טיפשי.
לדבר השני, בדיוק. כמו שכבר ראיתם, אני מוחק לצמיתות, כל דבר שעובר את חוק הקרדיט.
globus אמר/ה:
מישהו ראה שם משהו שכתבתי?
יש מצב לאיים עליהם בתביעה?
כאילו,אני רוצה את אישור של מנהל להעביר להם מכתב מעורך די ןשמציע להוריד את כל החומר מהפורום הזה.ואת שלי בפרט,או להתמודד על תביעה של זכויות יוצרים,בבית המשפט לתביעות קטנות,בסכום של 30 אלף שקלים.
מישהו יאשר לי את זה פה?
אני יצטט רק את התגובה הזאת, מבין כל התגובות חסרות המשמעות שאמרת.
כמה דברים:
א.אל תתחיל באיומים, לפני ששמת לב שהעתיקו ממך משהו, כי לא עשו את זה.
ב.אתה לא יכול לתבוע אותנו, תסתכל בFXP למטה, יש זכויות יוצרים, תקרא את זה בבקשה.
ג.תנמיך את הגישה ומהר. אנשים שהעתיקו מהם, ואפילו ננסק, שהוא המתרגם של כוכבי כסף, ואכן יש לו אפשרות לתבוע אותנו, לא עשה מניפולציות כמו שאתה עושה כרגע, ותאמין לי, אם היית עומד מולי, או מול אחד מן המנהלים האחרים\דרגה סמכותית גבוה יותר, לא היית מדבר ככה. ואני בטוח שהרבה יותר קל לדבר ככה כשאנחנו לא שומעים אותך.
the Nerubian אמר/ה:
ישמעאל אמר/ה:
כשמנהל הפורום אומר לאנשים שחוגים עדיף מלשחק בבית עם חברים כי המדריך הוא מקצועי יותר אנחנו בבעיה...
גוועלט.
אגב, המנהל אמר לי שהוא חבר בפונדק, אבל לא ענה לי מי הוא. למישהו יש מושג?
יאפ. זה blue arrow.
זה בדיוק מה שמכעיס אותי בהודעה שלו כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1919387
ובדיוק עשיתי את זה, לא מרצוני, אלא מרצון ההנהלה הגבוהה. דווקא אני זה שהתנגדתי להגיד את זה.
אבל מה אני יכול לעשות.
חוץ מזה, שחלק קטן מאוד מזה זה נכון. ראיתם שכל מי שפנה אליי בהודעה פרטית, קיבל את מבוקשו, ויש משתמשים שאפילו קיבלו באנים על זה.
ישמעאל אמר/ה:
המנהל שאני דיברתי איתו זה I_Know_you. אם זה blue arrow זה באמת אפילו יותר מעצבן ומאכזב, כי פגשתי אותו בכנסים ולא חשבתי שהוא בנאדם שידרדר לכזה טימטום.
תודה.