20 טיבעי בבדיקות סקילים אין פירושו הצלחה אוטומטית. זה מה שכ"כ חזק בגליבנס. בניגוד לכל הלחשים בהם לא משנה כמה גבוה הד"ק שלך, יש 5% סיכוי של הצלחה(או כשילון, תלוי באיזה צד אתה), בגליבנס היריב צריך בדיקת מיומנות, ונגד בונוס של 30, הסיכוי אפסי עד לא קיים.
IN
"או, עכשיו אנחנו מדברים לעיניין" הגמד מחייך בשביעות רצון.
"העיניין הוא כזה. במהלך הפעילות שלי בגיזרה, השגתי מידע על תא רציני של מורדים שמתכנן מארב לכירכרה שלך, עם כל אלפי המטבעות שהיא מובילה.
להשמיד את התא שלהם יהיה מכת מוות לפעילות המורדים באזור, אבל אם תיגבורת תצא מהטירה הם ידעו שעלינו עליהם ויברחו. יש להם חפרפרת אצלנו. לכן הזעקתי תיגבורת ממקום אחר שתפתיע אותם, הבעיה היא שאם נחכה עד שהתגבורת תגיע, זה יעכב את המשלוח שלך, שצריך להגיע ליעד בלי דיחוי.
לכן זה מה שנעשה: אני והאנשים שלי נעביר את האוצר במהירות האפשרית מתחת לאפם של המורדים בדרך חילופית, הם לא יחשדו בעגלה הפשוטה שלנו, בנוסף אתם תמשיכו במסלול כרגיל, ככה הם ימשיכו להתרכז בכירכרה שלכם.
המארב שהם מתכננים לכם נמצא מרחק 4 ימי מסע מכאן. אתם תעשו אותו ב7 ימי מסע, ככה התיגבורת שהזעקתי תספיק להגיע ואתם תיהיו מוכנים לתקיפה הלילית של המורדים. כשהם יתקפו אתכם הם ימצאו במקום קבוצה רדומה, חיילים ערוכים לקרב שמקבלים את פניהם, ויחד עם התיגבורת שהזעקתי אתם תשמידו הכוח החשוב ביותר שלהם כליל. עד שהם יבינו מה שעשינו להם, הכסף יגיע ליעד.
שאלות?"
בלוף:
[dice seed=54504 secure=67cde541_0]1d20+36[/dice]