• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לאדמות המלחמה ! - הרפתקאת מוד 3.5 (3/3)- עץ משחק -סיימנו. תודה לכולם.

"אני חושב שהוא יגיע בעצמו בועד רגע." אומר הפרש.
לא חולפת דקה כאשר פרש נוסף מגיע, הוא לבוש בשריון בינוני בעל עיטורים, וניתן לזהות בקלות את דרגות הקצונה על המדים שלו.
"מה העניין?" הוא ספק שואל ספק פוקד.
"קפטן קרייס, אדוני." אומר אחד הפרשים, "הבחור פה ביקש לדבר איתך."
הקפטן, בן אנוש שנראה שגילו הוא באיזור השלושים לחייו, יורד מהסוס ומביט ב"טאנור" במבט בוחן. "מה העניין? דבר מהר, אני מקווה בישבלך שאתה לא מעקב אותי סתם, אחרת כולכם תבלו את הלילה ואת שארית חייכם בכלא."

OUT
שניה רגע, אני עניתי לו שטנאור קול-רעם הוא המפקד שלי, לא שזה אני. השם שלי הוא ברונואה, כפי שמופיע במסמך.

IN
"אני אף פעם לא מעכב סתם. קפטן. הזמן שלי יקר מידי. קודם תקרא, זה יחסוך לנו הקדמות מיותרות." הגמד מראה את המכתב המזויף לקרייס.
"כמו שאתה מבין קפטן, אני לא חושב שיש לך הסמכות להשליך אותי או את מי מהמלווים שלי לכלא, אבל אין לנו זמן לדון בזה. יש לנו דברים דחופים לדבר עליהם, בקשר למשימה שלך"

"

בלוף:
[dice seed=7613 secure=9ea3fe4e_0]1d20+36[/dice]

OUT
מה שקורה כשאני עייף וכשאני לא שם לב לדברים...
IN
הקפטן לוקח את המסמך וקורא אותו. "מעניין." הוא אומר כשהוא קורא את המסמך.
OUT
עקרונית יצא לי 20 טבעי בזיהוי מניע נגד הבלוף הזה... (שגילגלתי בלי שום סיבה הגיונית, כשחושבים על זה...) אבל אנחנו נתעלם מהעובדה הזו.
IN
"אוקי, מר ברונואה, איך אפשר לעזור לך?"

20 טיבעי בבדיקות סקילים אין פירושו הצלחה אוטומטית. זה מה שכ"כ חזק בגליבנס. בניגוד לכל הלחשים בהם לא משנה כמה גבוה הד"ק שלך, יש 5% סיכוי של הצלחה(או כשילון, תלוי באיזה צד אתה), בגליבנס היריב צריך בדיקת מיומנות, ונגד בונוס של 30, הסיכוי אפסי עד לא קיים.

IN
"או, עכשיו אנחנו מדברים לעיניין" הגמד מחייך בשביעות רצון.
"העיניין הוא כזה. במהלך הפעילות שלי בגיזרה, השגתי מידע על תא רציני של מורדים שמתכנן מארב לכירכרה שלך, עם כל אלפי המטבעות שהיא מובילה.
להשמיד את התא שלהם יהיה מכת מוות לפעילות המורדים באזור, אבל אם תיגבורת תצא מהטירה הם ידעו שעלינו עליהם ויברחו. יש להם חפרפרת אצלנו. לכן הזעקתי תיגבורת ממקום אחר שתפתיע אותם, הבעיה היא שאם נחכה עד שהתגבורת תגיע, זה יעכב את המשלוח שלך, שצריך להגיע ליעד בלי דיחוי.
לכן זה מה שנעשה: אני והאנשים שלי נעביר את האוצר במהירות האפשרית מתחת לאפם של המורדים בדרך חילופית, הם לא יחשדו בעגלה הפשוטה שלנו, בנוסף אתם תמשיכו במסלול כרגיל, ככה הם ימשיכו להתרכז בכירכרה שלכם.
המארב שהם מתכננים לכם נמצא מרחק 4 ימי מסע מכאן. אתם תעשו אותו ב7 ימי מסע, ככה התיגבורת שהזעקתי תספיק להגיע ואתם תיהיו מוכנים לתקיפה הלילית של המורדים. כשהם יתקפו אתכם הם ימצאו במקום קבוצה רדומה, חיילים ערוכים לקרב שמקבלים את פניהם, ויחד עם התיגבורת שהזעקתי אתם תשמידו הכוח החשוב ביותר שלהם כליל. עד שהם יבינו מה שעשינו להם, הכסף יגיע ליעד.
שאלות?"

בלוף:
[dice seed=54504 secure=67cde541_0]1d20+36[/dice]

IN
"מעניין" אומר הקפטן, "אם כי אני בספק שתא מורדים קטן יהיה בעייתי מול הכוח שאיתי.
העניין הוא." הוא ממשיך, "שאני קיבלתי הוראת מהפיקד העליון שלא להוירד את העיניים מהעגלה, או שאני מאבד את הראש. זה לא שאני מפקפק בפקודת שקיבלת, אבל אני פשוט לא יכול להיענות להם בלי אישור מהפיקד."
הוא פונה לאחד הפרשים "קאנוס, לך תקרא למכשף, ושיבא איתו את המגליה ההיא, ואת החול."
הוא מביט בחזרה בגמד, "אם הכל קשורה, בעוד כמה דקות נהיה בקשר עם הפיקוד באורקל, ונוכל לקבל את האישור הנדרש לבצע את ההחלפה."

"אני חייב לציין שמפתיע אותי שהמורדים יתקפו שיירה שמובילה את הההקבצה לקניית אוכל וציוד לעובדי המכרות, עד כה הדרך הכי טובה להוביל ציוד היה לוודא שחלק ממנו הולך לעבדים.." הוא מציין תוך כדי שהפרש יוצא לכיוון השיירה.

OUT
נוק אמר שזה כסף ממיסים, הוא לא אמר למה זה מיועד.

דרגוניין- כמו YDS, אין פה בדיוק מקום לבצע פעולת כאלה, אתם על דרך המלך, יש את העצים שסידרתם להפיל, אבל מקומת המסתור באיזור לא קרובים לדרך, או לטווח הטלת חנית.
שוב, במידה ותעשה פעולה כזו, זה די יסגיר את כולכם.

שה"ם
היתי רוצה לדעת מה פדרון אמר, אני אמור להבין.

קבוצה:
הגמד מושך בכתפיו. "הניצחונות הבילתי פוסקים שלנו בשדה הקרב כנראה גורמים להם לנסות צעדים נואשים יותר ויותר. הם זקוקים לכסף הזה. לדעתי הם בונים על זה שבגלל הסבירות הנמוכה שהם יתקפו שיירה כזאת, היא תיהיה פחות מאובטחת.
אני אבקש ממך לא לזלזל במורדים האלו, הם אירגנו מארב רציני בדרך, אחרת לא היתי נידרש לזה.
אבל אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג עם הקוסם שלך, אמרתי לך שלא הודעתי על זה לאנשים שלנו בטירה בגלל שיש להם שם חפרפרת.
אני אחד מפקודיו הישירים של טנאור קול-רעם, במיקרה הזה היות והוא הסמיך אותי בין היתר לפעילות נגד המורדים בשטח הוראה כזאת ממני היא כמו הוראה ממנו, אני לא רואה סיבה שהם יסרבו לי. חבל על ביזבוז הזמן והמשאבים, אם אתה זקוקים למגילה בשביל ליצור קשר, יהיה עדיף בהרבה לשמור אותה בשביל לעדכן על המצב במארב של המורדים, אתה לא חושב?"
בלוף
[dice seed=60397 secure=21251c06_0]1d20+36[/dice]
דיפלומטיה
[dice seed=21447 secure=b70276fd_1]1d20+6[/dice]

אסיד
תפילה/קריאת קרב, לא משהו שאומר משהו...

"אני מבין, אבל אני אדם שממלא פקודות, וככה שומר על הראש שלי. הפקדות שקיבלתי הם לא לתת לאיש את המשלוח, גם לא לקורט עצמו, אם אין לי אישור מהפיקד. אני פשוט ישאל אם מותר לי להעביר המשלוח אליך, ניתן את הפרטים שלך ובטוח של העסק יסתדר
ואל תדאג בנוגע למגילה, אנחנו צריכים לנסות את הקסם שלה בשטח, וקיבלנו משלוח גדול של מגילות כאלה."

OUT
טוב המצב לא משהו, אם לשייריה הזאת יש לחש תיקשורת למרחקים כנראה שגם למפקד שלהם יש והוא יוכל ליצור קשר עם מישהו בכיר במטה של איש רעם ולגלות את התרמית שלנו. צריך לעצור אותם לפני, אבל הקצין קיבל הוראות מפורשות אפילו לא להעביר לקורט את החבילה. לחסל אותו לפני שהם קולטים גם יהיה קשה. אני מניח שהוא לפחות בדרגה 4-5 וזה אומר שאף אחד מהלחשים שלי לא ישפיע עליו ושכנראה יש לו מספיק נק"פ בשביל שלא נוכל לחסל אותו עד שהוא יזעיק עזרה, גם אם נצליח להוביל אותו למקום מוסתר (נניח לתוך הכירכרה שלנו). מעבר לזה יש איתו עוד פרש מה שמסבך עוד יותר את העיניינים.
מותר לנו להחליט מה עושים בOUT?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה