• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לאדמות המלחמה ! - הרפתקאת מוד 3.5 (3/3)- עץ משחק -סיימנו. תודה לכולם.

לא לא, אני מדבר על הרעיון של להחליף את זאת שהם מתכוונים להשתמש בה באחת אחרת ש...לא עושה כלום? או משהו, וליצור אשליה אצלם שהם קיבלו מהמפקד שלהם את האוקיי. כמו שyds הציע

הלחש יוצר תיקשורת בין שני אנשים, אני לא יכול לזייף קולות במוח של המפקד כאן.
הרעיון של מירטוקן נשמע גם טוב, אבל הוא רק אחרי שאני אגיד להם שנתלווה אליהם בלי שיפעילו את המגילה, כרגע אנחנו רחוקים מידי.

IN
אחרי כמה דקות מגיע הפרש כשהוא נושא על הסוס חצי אלף.
חצי האלף לבוש בבגדי משעות, מה שקצת קשה לקשר למכשף. הוא פותח תיק מגילות ושלף מגילת קלף יחידה.
"אני כבר אתחיל בלחש."

אסיד ופדרון- גלגלו בבקשה זיהוי

פדרון

אתה רואה את המגילה מולך, אתה לא יודע לקרוא את הכתוב בה, המילים הן בשפת קסם. אבל האותיות הן רעגיות בפירוש.
למעשה מדובר ברעגית גבווה. ישנם שני סוגים של מקומות אשר עדיין משתמשים ברעגית גבוה- היאנצ'רוים- שומרי הדת של האל האחד (אפשר להגיד שהם פאלדינים של אללה.) והדרואדים של רעגיה.
מי שכתב את המגילה הזו.... מדבר שפה נדיריה מאוד, או שהוא מגיע משני המקומת שציינתי.

דרגוניין - לא, מדובר במשהו שמקורו ברקע (האישי) של אסיד ופדרון,

אסיד
אתה רואה את המגילה מולך, אתה לא יודע לקרוא את הכתוב בה, המילים הן בשפת קסם. אבל האותיות הן רעגיות בפירוש.
למעשה מדובר ברעגית גבווה. ישנם שני סוגים של מקומות אשר עדיין משתמשים ברעגית גבוה- היאנצ'רוים- שומרי הדת של האל האחד (אפשר להגיד שהם פאלדינים של אללה.) והדרואדים של רעגיה.

פדרון
אתה לא דובר את השפה, זה קצת כמו שישראלי יראה אותיות בערבית. אתה יודע מה השפה, אבל מועלם לא למדת אותה.

IN
המכשף מחזיק מולו את המגילה.
"למי להתקשר?" הוא שואל את הקפטן.

מליק ניגש למכשף בידיים מורמות כלפי מעלה עם השרוולים עד מרפקיו, מראה שאין ברשותו נשק נסתר ואין בכוונתו לתקוף. "תסלח לי קפטן, אבל תהיתי אם תתיר לי להחליף מילה או שתיים ען המכשף כאן?" הוא שואל בנימוס אולם מזייף מבטא כבד בהרבה מזה שיש לו. הוא מוסיף משפט או שניים בקול נמוך מדי מכפי שישמעו ומסתכל על המכשף.
ליאור:
"האל האחד יחייך אליך! מהמגילה אני מניח שאתה דובר את שפת אימי? ברור לי כי רצון האל הוא שניפגש כך במקרה!" ברגעיית למכשף.

הגמד מחייך חיוך רחב וטופח לקפטן על השכם. "אתה באמת בחור חכם, אני באמת מגיע בקשר למארב של המורדים אבל אין צורך להעביר אלי את המשלוח או לחכות לתגבורת. אני והאנשים שלי הם התיגבורת היחידה שאתה צריך. על הדרך החלטתי לבדוק כמה אתה שומר על ההוראות שניתנו לך, ואם הדרגה שלי תגרום לך לאבד את העשתונות. למזלך עמדת במבחן. קוסם, אתה יכול להחזיר את המגילה הזאת למקומה, קפטן, אנחנו נתלוה אליך ואחרי שנתגבר על המארב של המורדים נמשיך לדרכנו"

OUT
לא גילגלת תרמית, אבל סביר כי כל תוצאה מעל 1 תהיה הצלחה... אז לא משנה.
IN
הקפטן נראה תוהה מעט, "בסדר...." הוא אומר בקול לא סגור. "תצטרפו לקבוצה שנמצאת לפני העגלה."

המכשף מכניס את המגילה לנרתיק, "הייתי שמח לנסות את הלחש, אבל לא נורא."

מליק יכול לדבר עכשיו עם המכשף
פדרון
"אין לי מושג מה אתה אומר, ואין לי מושג מה זה האל האחד הזה שלך..."

כשיתר הכוח מגיע לנוקדה שלכם, אתם רואים כי ישנו כוח של 15 חיילים (12+קפטן ו2 פרשים) שצועד לפני העגלה, ריבוע של כ30 חיילים שמאבטחים את העגלה, ועוד כוח של 20 חיילים שצועדים מאחוריה. כולם במדי קורט.

העגלה אשר נגררת על ידי 2 הסוסים מתקפדת כתיבה גדולה עשויה מתכת, ישנם 3 מנעולים עליה.

הקפטן מתקרב עליכם, "אנחנו נמשיך לנוע עד הערב ונעצור למנוחה, זה יהיה בקרבת אחד המוצבים באיזור, ובמידת הצורך נוכל לבקש מהם תגבורת נוספת."

יש משהו נוסף שאתם רוצים להגיד לו לפני שהמסע ימשיך והגילבנס יפוג?

אסיד- מה אתה עושה אחרי 10 דקות שהDisguise Self פג?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה