Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
Out
אנחנו יכולים לתקוף בהפתעה ולקוות לטוב...
לא נראה לי שנצליח לבלף את דרכנו מחוץ למצב הזה...
אפשר לנסות לשכנע אותם שנלך ביחד במקום שימסרו לנו את הזהב.
OUT
רגע, אסיד, הבונוס המטורף שלך הוא לבלאף, נכון? אפשר אולי לשקר להם שהמגילה לא עובדת, כי המורדים הטילו שדה נוגד קסם.
אפשר אפילו לחשוף את עצמנו ולהגיד שהטלנו אחד בעצמנו. בקיצור, כל דבר שיגרום להם לא לנסות בכלל את המגילה.
אוקי מרטוקן זה כיוון ממש טוב, אם נגיד סתם שזה לא עובד הם אולי ירצו לנסות בכל זאת, צריך להמציא איזה סיבה ממש טובה לא רק למה המגילה לא תפעל, אלא למה שימוש במגילה יזיק לנו.
Out
חשבתי שאני יכול לחכות לחייל שמביא את המגילה, לתקוף אותו ולצעוק ''בשם המורדים!'' או משהו, למשוך אחרי כמה חיילים. אתם תוכלו לתקוף את השאר או לנצל את תוסף המצב שאני נותן כדי לומר שאם למורדים יש מרגל, אז הם בטח גם נטרלו את התקשורת
אוקי בהשראת כמה רעיונות שעלו כאן דעתכם על הרעיון הזה:
כשהוא יבוא לשלוח להפעיל את המגילה אני אצחק ואגיד לו שאין צורך, כי אני לא רוצה את החבילה אצלי רק בדקתי אם הוא יעביר אותה בלי לשאול קודם, ושיש לו מזל שהוא בא לשאול אחרת היה באמת מאבד את הראש, אבל אני אבקש ממנו שנצתרף אליו, ואז כשנצטרף לשיריה הזאת נחפש דרך להעלים להם את התיבה הזאת. אולי נחבל בכירכרה שלהם, בשביל שנעביר את התיבה לשלנו ואז ננסה לברוח ממש מהר?
שה"ם, איך תנאי השטח? משהו פתוח או אזור מיוער\הררי שאפשר להסתתר בו?
הבעיה בלומר שהם יכולים להאזין\לחשוף שיש כזאת יכולת היא שזה נכון לאמצעים טכנולוגים, לא לקסם.
טסוקי, הוא כבר אמר שיש להם מלאי של מגילות.
גליבנס זה ל70 דקות, ופשוט מי שאין לו ישתדל לשתוק כמה שיותר.
אחרי זה אולי אפשר לעשות משהו עם קיסמי אשליה שיש לי בשביל לאבד אותם. אולי אשליה של התיבה אוצר או האשליה הקלסית של ערפל סמיך שחוסם את הראות.
-קחו בחשבון שאני לא אכניס אתכם למצב של TPK. חמש דמוית עם -10 נק"פ לא יצאו מהסיטוצאיה הזו לא משנה מה. (בינינו, גם לא אחת). יש לכם כמה דרכים לצאת מהסיטואציה הזו, חלק מהן כבר העלתם בהודועת שלכם.
אסיד-למה לא? אני יכול לעשות כזה ''אופס נתקעתי בחייל ונפלתי'', להחליף את המגילות ואז אלטון ישתמש האשליות שלו כדי ליצור את האפקט של הקסם, כי בתור קוסם הוא אמור לדעת איך נראה הקסם
מה זה "לצערי לא"? יש לנו ברנשים שכיוס זה המומחיות שלהם, אותך שהמומחיות שלך היא אשליות ולטייח דברים (להבנתי), אז מה הבעיה?
עריכה: או שאתה אומר שנקודתית זה בעייתי? כי אין לך לחש מתאים או משהו? אם כך, אולי לאחד אחר מאיתנו יש?
המפקד ציין שיש להם הרבה מאוד מגילות (עגלה מלאה בהן?), אני מניח שזה לא כ"כ פרקטי "להעלים" כמות גדולה כזו של מגילות.
בכ"מ, הרעיון שלי הוא כזה - ליצור אשלייה של המורדים מסתערים מרחוק, לתת לשומרים זמן להתארגן לקרב. לדעתי הם לא ישמרו מקרוב על העגלה - הם ייצרו מערך קרב שנועד לבלום את המורדים. אבל בזמן שהם יהיו עסוקים בלהתכונן, נעלף את מעט השומרים שכן טרחו להציב על העגלה, ניקח את העגלה ונברח.