• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לאדמות המלחמה ! - הרפתקאת מוד 3.5 (3/3)- עץ משחק -סיימנו. תודה לכולם.

פדרון
אתה מגיע לפונדק, הפונדקאי שם, אבל אין סימן לסיירת "היה לנו בעיית אבטחה בלילה, היא עסוקה בלחפש את הפורץ." הוא אומר, "נעלם בתוך ענן עשן או משהו."

YDS
אתה מגלה שתוכל למצוע פתרון בחלק העשיר של העיר, אבל רוב הסיכויים שתעצר ותיזרק לכלא אם תנסה להופיע שם ברחוב.
אם אתה רוצה פתרון, העיר הזו היא לא בהכרח המקום הטוב ביותר להתחיל בו.

ליאור
"בן מחצית הא? מעניין מאוד... אני צריך לבדוק דבר או שניים. יש סיכוי שמישהו מידידי החדשים שמע או ראה משהו." מליק אומר ועוזב את הפונדק.
Out
האם זה אפשרי לחפש את אלטון ברחבי העיר או שמדובר במשימה בלתי אפשרית?

אוקי. ממשיכים

אחרי שסיימתם לקנות את כל הציוד, ולתכנן הכל עד הפרט האחרון, אתם יוצאים בבוקר למשימה.

אחרי רכיבה/צעידה של כמה שעות, אתם מגיעים לנקודה, ומתחילים להתכונן.
OUT
אני מניח שאתם רוצים להטיל את כלל הלחשים וכל זה...מבחינתי אתם מספיקים לעשות כל פעולה שאתם צריכים, הזמן שממנו אני מתחיל לחשב את משך הלחשים הוא מהרגע שהעסק מתחיל, ככה שאתם לא צריכים לחשוש שהלחש של אסיד יתפוגג באצמע השיחה הראשונה רק בגלל שהוא לא לקח בחשבון מתי מגיעים השיירה.
IN
היום הוא יום שמשי רגיל, מזג אוויר מצוין ושקט, וניתן לראות לאופק.
בשלב הראשון אתם מצליחים לראות זוג פרשים לובשי מדים דוהרים באופק, מאוחריהם ענן אבק קטן, אשר כעבור מס' דקות מתגלה כגוש חיליים אשר צועד אחרי הפרשים. קצת קשה לראות מהמרחק הזה בדיוק כמה הם, אבל הערכה גסה כוללת כ12 חיילים.
מאחורים נגררת על ידי שני סוסי משא שחורים, עגלת מתכת כבדה. נראה שיש משהו מאחורי העגלה, אבל היא רחוקה מידי כרגע.
שני הפרשים מגיעים ראשוניים לנקודה שלכם, הם משוריינים בכבדות, סמל קורט מופיע על השריון שלהם.
"מי אתם?" שואל אחד הפרשים. הוא מעיף מבט וכאשר עיניו מבחינות במדים, "מי המפקד שלכם?" הוא דורש לדעת

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה