• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לאדמות המלחמה ! - הרפתקאת מוד 3.5 (3/3)- עץ משחק -סיימנו. תודה לכולם.

אסיד
"טוב.. אתה יודע איך תאים עובדים, אני לא מכיר יותר מידי אנשים שבתורם לא מכירים יותר מידי אנשים, ככה שאם תופסים מישהו הוא לא יכול לספר כלום.
יש לי כמה אנשי קשר, ומי ששולח לי הודועת, אבל לא יותר מזה."

גששים- מניח שסיימתם ואתם בדרך חזרה לעיר. במידה ויש מישהו שרוצה לעשות שם עוד משהו שירשום

טוסקימארו
אתה מגיע בשלב מוקדם של היום (אבל לא מוקדם מידי.)
בזירה יש חצי אורק שנלחם בידיים חשופות בחצי אורק אחר. אתה לא מבדיל בדיוק בינהם, האמת אתה די בטוח שאף אחד לא סגור מי זה מי.
הגמד יושב בצד, הוא מול ספר חשבונות, ואתה רואה אותה סופר מטבעות, תוך כדי שהוא כותב בספר באצמעות נוצה.
"כן?" הוא שואל שאתה מתקרב, "אתה רוצה להמר, להשתתף, או שאתה שוטר? כי אם אתה שוטר אז אתה לא יכול להמר או לשהתתף, כי אין פה שום דבר לא חוקי."

ליאור
לורון מצחקק קלות. "צדקת בפעם הראשונה; אני רוצה רוצה להשתתף. ולהמר על עצמי. רק תאמר לי מה החוקים ונגד מי אני נלחם." הוא אומר בטון בטוח.

OUT
בעודי כותב, התחלתי להרהר- תרמתי את כל הכסף שלי בעצם, לא?

טסוקימארו
OUT כן, אבל בגלל שאני אוהב סיכונים אני הולך לתת לך משהו...
IN
הוא מסתכל בספר, טוב.. אתה לא מוכר, אז אין טעם לשים אותך מול בלשרוס, או קיסגר.... אתה יכול להילחם נגוד לום- הוא מצביע על בן אנוש קירח ומגודל בצד החדר, לבין צ'רס- הוא מצביע על אלף שנמצא בצד השני של החדר.

לום הוא בחור רציני, אז אם תלחם בו היחס יהיה 1 ל3 לטובתו, צ'רס די חדש, אז זה יחס של 1 ל2.
החוקים פשוטים, כל אחד מקבל נשק קהה, אתה יכול לבחור בין חד ידני לדו ידני. אלא אם כן זה קרב בידיים חשופות.
הראשון שמנחית שלוש מכות , או מוציא את האויב שלו מהקרב, מנצח.

אם אין לך כסף... תמיד תוכל להמר על הציוד שלך... הוא אומר"

אה, ואין שריון או דברים קסומים בקרב. אבל אתה יכול לקחת מגן
OUT
למקרה שלא מובן, אתה מקבל נשק שעושה נזק הכנעה, אתה יכול לקחת אחד דו ידני, אבל אז אתה בלי מגן.
הראשון שפוגע 3 פעמים מנצח, אלא אם כן לפני כן אתה גורם למספיק נזק הכנעה כדי לאלף את האויב.

ליאור
עוד צחקוק של הנאה יוצא מפיו של לורון בזמן שהוא מסיר את שריונו. אמנם זה לא חסר סיכון, אבל זה הדבר הכי קרוב לתחרות ידידותית שחווה כבר מזה חודשים. "אני אתחיל עם הבחור הזה-" הוא מצביע, "לום. וזה מה שאני מסכן." הוא מוסיף כשהוא שומט על הרצפה את התרמיל שלו*. "תהיה מוכן לשלש את זה, גמד."

OUT
*-שבאופן נוח מחיל בדיוק את הדברים שאני מעוניין להמר עליהם: בקבוקון מים קדושים, שני בקבוקוני חומצה, 15 מטר של חבל משי ומבחנה של נוגדן רעל. התכוונתי לכתוב מה הערך שלהם ביחד, אבל אני לא מוצא את הספר...

בקרב רגיל אני נושא חרב אדירה ומשתמש במגן. האם עשיתי עד כה משהו אסור, או שלפי החוקים שלהם אסור חרב אדירה ומגן, או שמותר, אבל הם מספקים רק זה או זה? או מה?

והאם כוח הכוהן שלי נחשב קסום, או חלק טבעי ממני?

טוסקימארו
אתה יכול להשתמש בנשק דו ידני ובמגן יד (היה לנו על זה כבר דיון לא? אבל זה גורר -1 להתקפה.)
הגמד מביט בשלל הילקוט ומהנהן, "זה שווה.... 15 מ"ז" הוא פוסק. "זה לא בדיוק שיש לי למי למכור את זה אם אתה מפסיד."

כוחות כהן הם לחשים אז זה נחשב קסם, אם אתה מתכוון לכוחות של תחומי ההשפעה, זה עדיין נחשב על טבעי ונוגד את החוקים.

אתה לוקח חרב אדירה כהה?

לום נכנס לזירה, הוא מניף נבוט גדול.
(אני לא מכין קובץ זירה כי אתם בטווח 0)

ליאור
אה, אוקיי, כנראה בגלל הפרופישנסי שלי, ביטלתי את שניהם. אני אכנס עם חרב אדירה כהה ומגן קטן.
"שלום עליך, לום. אני מקווה שתהנה מהקרב הזה כמו שאני אהנה ממנו, אם כי זה לא סביר..."
יוזמה:
[dice seed=33579 secure=28f1ef02_0]1d20+1[/dice]
בהנחה שאני מתחיל, אני מנחית את החרב במלוא הכוח על הבריון, מכוון בין הכתף לצוואר:
[dice seed=15105 secure=3fc82264_1]1d20+4[/dice]
נזק:
[dice seed=62335 secure=f3fee35a_2]2d6+6[/dice]
ואם הוא נופל, אני זוכה בהתקפה נוספת(אם כי במקרה זה, אני לא חושב שיש דרך בחוקים שהוא יפול ולא יתעלף, ובכך יהפוך את ההתקפה הבאה למיותרת?)
[dice seed=43861 secure=dc525695_3]1d20+4[/dice]
נזק:
[dice seed=25475 secure=54337856_4]2d6+6[/dice]

ליאור
תודה תודה :)

"ללום יש חבטה לא רעה," אומר לורון לגמד בעודו עוטה מחדש את השריון שלו ולוקח את התרמיל "אבל הוא פשוט לא עוצמתי מספיק. כדאי שתזכור אותי. אני..." הוא אומר בעודו בוחן ואז עונד את סמל הקודש שלו, שזה מכבר השחית את פניו בשכבת זפת "הכוהן חסר האל."
לאחר מכן הוא יוצא לחפש את חבריו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה