• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ההבדל בין כאן לסדרה זה שאנג לא צריך לעצור מלחמה- אלא רק לנצח בקרב אחד. תבוסה לא חייבת להיות מוות.
חוץ מזה, אחת מההתקפות של אנג תפגע מתישהו, אחרת אף אחד מהאוייבים של ספיידרמן לא היה מתקרב אליו בכלל.

Dark sith אמר/ה:
ההבדל בין כאן לסדרה זה שאנג לא צריך לעצור מלחמה- אלא רק לנצח בקרב אחד. תבוסה לא חייבת להיות מוות.
חוץ מזה, אחת מההתקפות של אנג תפגע מתישהו, אחרת אף אחד מהאוייבים של ספיידרמן לא היה מתקרב אליו בכלל.
שים לב שלחצי מהאויבים של ספיידרמן יש את הכוח לעקוף את חוש העכביש שלו, ונום, קראנג', מיסטריו... והאחרים פשוט מכניסים את ספיידרמן למצבים שחוש העכביש לא עוזר.

לא, אני לא קונה את "חוש העכביש ייתן לו להתחמק מכל ההתקפות של אנג". אני מסכים שספיידרמן עולה על אנג באקרובטיקה וזריזות ושחוש העכביש יעזור לו להתחמק מהרבה התקפות, אבל הנה הנקודה: חוש העכביש של ספיידרמן משתנה ביעילות שלו. לפעמים הוא נותן לו להתחמק מהתקפת פתע מוחלטת, לפעמים הוא נפגע כשהוא נלחם באיש לטאה מגודל. האם הוא באמת יוכל להתחמק מכל ההתקפות של כשף מיומן?
אולי. זה מטומטם בהקשר הזה, אבל מה שהיה קובע את זה היה הצורך של הסיפור, בגלל שספיידרמן נפגע או לא נפגע כדי לקדם את הסיפור. בגלל שאין סיפור, קצת קשה לדעת. אבל אני אומר שאנג ינצח. אנג הוכיח שהוא לא רק כשף חזק, הוא גם כשף חכם. הוא יודע להשתמש בכוחות שלו. הוא יוכל לכסות בקרח את כל המשטחים באזור, מה שכמעט ינטרל את הקורים של ספיידרמן, ואז לנטרל אותו כשהוא נהנה מיתרון הניידות. בשורה התחתונה שניהם לוחמים זריזים ובעלי תושייה, אז המנצח יהיה בעל המקל המטאפורי הגדול יותר.

לאלאלאלאלאלא ממש לא לקחו לו את הכוחות בסרט(האחרון שלו לבד ביפן) פשוט עצרו לו את הלב.הוא עד כדי כך חזק שהוא פשוט חשב שהוא נחלש.והאמת היא שהרעילו אותו ושמו לו עלוקות מיוחדות בלב.
ממתי אמון יודע לעשות משהו חוץ מכשפות דם ולקחת כשפות?אין לו דרך לעשות כשפות דרך המתכת הכי חזקה ביקום. והוא לא כשף.

סלי לי שאני שואל, אבל איך אתה יודע שאמון לא יכול לכשף דרך המתכת? הוא יכול. כשפי דם מכשפים דם כמו מים. אם אמון באמת יחליט לעשות מעשה קיצוני הוא יקרע את העור והשרירים של וולברין מהגוף ככה שהוא ישאר רק עצמון מצופות באדמנטיום. חוץ מזה, אמון יכול לפוצץ את הלב של ווברין, ואולי גם את המוח. או למנוע אספקת חמצן למוח. או כל דבר אחר. וולברין בכלל לא מתקרב אליו, הוא לא מסוגל.

אמון, כי הוא יכול לשלוט בשרירים של וולברין ואז פשוט אין לוולברין מה לעשות, הדרך היחידה של וולברין לנצח את אמון היא להתקיף ממארב כשלאמון אין זמן להשתלט עליו.

והצעה לקרב:
חיות היער השטניות מ-south park
נגד
הנוסע השמיני

אמון יכול לשלוט בוולברין ולגרום לו להתאבד. אם הוא יגרום לו לפצע אחד קטן הוא יכול לנקז ממנו את כל הדם. וולברין רק יכול לגרום לו להפצע במתקפה פיזית. אם זה לא מארב, לוולברין אין סיכוי.

אני רוצה להזכיר לכם קטע מאקס מן 3 כשג'ין בצורת פניקס(הרבה יותר חזק מאמון) מנסה לפורר את וולברין לחלקיקים ורק העור שלו קצת מתפורר ומייד מתחדש. אז עם כל הכבוד לאמון הוא מקסימום יוכל להאט את וולברין ולא יותר. הגוף של וולברין מתנגד לכל סוג מתקפה (אפילו כשפות דם). אם אמון עוצר לו את הדם אז הדם שלו יכול לפרוץ את המחסום.

כן, בטווח המיידי לוולברין אין יותר מדי מה לעשות - אמון ינצח אותו בערך כמו שמגניטו מנצח אותו. אבל את וולברין אי אפשר להרוג - ההתחדשות שלו הרבה יותר מדי חזקה. הדבר הכי טוב שאמון יכול לעשות הוא לתקוע את וולברין בקרחון ולקוות שהוא לא יצא משם כל עוד הוא חי.
מצד שני, לא נראה לי שהוא ישים לב להתחדשות בזמן. הוא יפיל את וולברין פעם אחת, יחשוב שהוא ניצח, ווולברין ישפד אותו מאחורה. אז הקול שלי הולך לטובת וולברין, בטח אם מודדים ניצחון במי שרד אחרי השני.

אמון לא טיפש. הוא מרגיש את וולברין ויודע איפה הוא נמצא בכל רגע. אני חושב שזה טיפשי שג'ין לא הצליחה להרוג את וולברין. היא פשוט מפוררת כל דבר בגוף שלו חוץ מה מתכת ומשאירה קליפה ריקה. אמון פשוט הורג אותו מבפנים באותה הדרך. חותך לו את חוט השדרה או משהו. הפעולה מיידית. אני לא חושב שיוגולת הריפוי של וולברין הן אין סופיות.

Dark sith אמר/ה:
אני לא חושב שיוגולת הריפוי של וולברין הן אין סופיות.
אני זוכר בבירור שהאקסמן התמודדו פעם עם מין נוזל קטלני שהשמיד את כל מי שהתקרב יותר מדי. וולברין שרד מקלחת בדבר הזה.

אז כן, לצורך הדיון, הן אינסופיות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה