• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני רוצה להציע קרב חדש-קפטן אמריקה נגד דריזט דו'אורדן.
שדה קרב ניטרליי. (לא חשוך או מואר כך שיפריע לאחד הצדדים ולא שטח לא מוכר לאחד הצדדים כמו יערות או שדה קרב מודרני)
בלי בעלי ברית. (גווינביר נחשבת בעלת ברית)

אני חושב שלא. דריזט הוא לוחם מעולה הנלחם בשתי חרבות מעוקלות. הוא יכול לתפוס את המגן בשתי החרבות ברגע שהוא מתקרב, והוא גם אלף אפל, כך שהוא יכול להטיל כדור חשיכה ברגע שהקפטן מתקרב מספיק, לרוץ אליו ולחסל אותו, כיון שהקפטן לא יכול לראות.

כן, הייתי אומר שדריזט מנצח. הקפטן הוא בסה"כ חזק ועמיד מרוב האנשים, וזה בא מובנה בלהיות הרפתקן.

אבל הי, קפטן אמריקה הוא די משעמם. נסו לחשוב על קרבות מעניינים יותר, כשלכל צד יש יכולות מעניינות שיעשו את הקרב משהו שבאמת אפשר להתווכח עליו. נקודות בונוס אם הקרב מתקיים בשדות קרב אחרים מאחד-על-אחד - פוליטיים, כלכליים, מה שאתם מצליחים לחשוב עליו. זה יהיה מעניין.

דדפול נגד באטמן. בעיר סואנת ששני הצדדים מכירים טוב (מצידי גותהם סיטי). ניצחון זה מצב שאחד מהצדדים הוכנע (דדפול לא יכול למות, אבל זה כנראה אומר לכלוא אותו או משהו). באטמן לא פוגע באזרחים, דדפול כן.

הקטע הוא שדדפול הוא לא צפוי, לא יכול למות בשם צורה ומיומן. הוא כאילו ה-counter המושלם לבאטמן, מצד שני, באטמן הוא באטמן.

אבל אנחנו צריכים מטרה יותר טובה מלהביס אחד את השני..
דדפול מול הג'וקר, הזירה היא העיר נויורק בה ספידרמן משמש כגיבור העל היחיד, (לא תגיע תגבורת,) הראשון שמחסל את ספיידי-(בין אם שובר אותו מנטלית בין אם הורג אותו) מנצח.

לג'וקר אין כוחות ולדדפול יש בקרב אחד פנים על פנים דדפול ינצח אותו.
אם המטרה היא למצוא את ספיידי אז דדפול מנצח, בקלות כי יודע את זהותו האמיתית של ספיידרמן והג'וקר לא ולכן הוא לא יוכל למצוא אותו.
וגם לדדפול יש נושא כלים קסום שיכול להוציא כל מכשיר שידוע לאדם, אז כן דדפול מנצח בשני המצבים.

אממ, מעניין, דדפול הוא אחת הדמויות היותר מגניבות, כך גם הגוקר, אני חושב שזה נורא תלוי בתרחיש,

בנוגע ללחסל את ספיידרמן, אי אפשר ממש לדון בזה, זה יותר מי מוצא אותו ומחסל אותו קודם, אני הייתי מהמר אל דדפול, כי יש לו ניסוין בתור מתנקש, והוא יכול לחסל את ספיידי מהר יותר מהגוקר, שכנראה יצטרך זמן ותכנון,

בנוגע לשליטה בעיר, זה כבר יותר מעניין, בקרב אחד על אחד, דדפול כנראה ינצח את הגוקר, גם אם לגוקר יש עוזרים, ובניגוד לבאטמן לדדפול אין מוסר, והוא לא יוציב נפשית, מה שהופך אותו ליריב לא צפוי, הסיכוי הכי טוב של דדפול זה למצוא את הגוקר וחסל אותו, הגוקר לעומת זאת, צריך להתחבא ולבצע התקפות טרור על העיר, הניחוש שלי זה שדדפול ימצא יהרוג את הגוקר בסוף, אבל הרבה נזק יגרם בתהליך(משני הצדדים) ובסופו העיר לא תיהיה במצב הכי מזעיר שלה, אבל אני לא ממש את מכיר את דדפול ואת הגוקר(מה גם שיש לו כמה גירסאות) ככה שאני לא בטוח.

זה לא בולשיט. הוא בטמן. הוא לא יכול להפסיד, לא משנה מה.

הייתי מתחיל להביא הסברים בנוגע לחגורה שלו שיכולה לעשות הכל, אבל אין צורך. הוא באטמן. כל מי שאומר אחרת לא הבין את המטרה של העץ הזה :P

דרדפול על בטוח.
הוא פשוט מתעלם מכל דבר שהגוקר יורה עליו ופשוט תופס אותו וגורם לו להתאבד ע"י מוות נוראי ורצחני.ספיידי בא לעצור את הרצח ודרדפול עושה קרב גלדיאטורים עד למוות.מי שמנצח מת :D

אבל הם לא רציניים.
חוץ מזה, בלי להיות חצוף- ואני עדיין אהיה, מוזר פתח את העץ. מי אתה שתגיד לי את המטרה שלו? (הכל בצחוק).
הנה משפט שאני בטח אתחרט עליו: באטמן אפילו לא כזה מגניב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה