• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך, שוב, מגניטו יגיע לכוכב המוות? אולי אתה מתכנן שהוא ילך לקזחסטן, ישדוד חללית בתקווה שנמצאת שם אחת, וממש ממש יקווה שהמהנדסים הרוסים בנו את החללית הזאת בסדר?

אני מזכיר שוב שווידר *רואה את העתיד*. הוא מתקשה להשתמש בזה מול משתמשי-פורס אחרים, אבל הסיבה שלג'דיי כל כך קל לחסום את יריות הפלסמה היא שהם יודעים בדיוק איפה למקם את החרב שלהם מראש. ווידר? הוא ידע שמגניטו שולט במתכת לפני שהוא יפגוש אותו. הוא ידע איפה מאגניטו יהיה. הוא ידע איך ומתי להגיב אליו בסתר, ולתקוע את החרב שלו בדיוק מתי שמגניטו ישן. או בזמן שמגניטו באמצע נאום. או בזמן שמגניטו נלחם באקס מן.

לראות את העתיד. מאוד קשה לנצח את זה.

אבל אז זה לא קרב, זה סתם רצח. הרעיון הוא להכניס אותם לזירה ואז שילחמו עד המוות, לא במגרשים הביתיים שלהם.

חוץ מזה, למרות שבאטמן הוא אכן באטמן, ולמרות שהוא מגניב רצח- הוא לא כזה חזק, רק ממש טוב בקרב, ויש לו אחלה סטייל.
לא רציתי להעלות את זה, אבל מה יקרה אם באטמן ילחם בצ'אק נוריס? המפץ הגדול מחדש?

הכוח לא נותן חיזוי עתידות, הוא נותן אינטואיציה, ולפעמים הצצות לעתיד אצל ג'דיי חזקים במיוחד. ויידר לא יכול לחזות את מגניטו ולא לדעת איפה ומתי הוא ישן. לויידר יש אינטואיציה מוגברת לגבי איפה דברים יהיו בעוד רגע, וזה אולי יעזור לו נגד ה-X-ווינג שמגניטו יזרוק עליו, אבל לא נגד עשרים ה-X-ווינגים הבאים שמגניטו יזרוק עליו מכמה כיוונים בבת אחת.

אבל לגבי באטמן, כמו שגאלאן אמר:
גאלאן אמר/ה:
באטמן מנצח אוטומטית כל קרב שאי פעם מכניסים אותו.
גאלאן אמר/ה:
באטמן הוא באטמן, חברה. אל תתחילו לנסות לחשוב בהגיון מי ינצח, באטמן כיסח להגיון את הצורה ועכשיו הוא לא מתקרב אליו.
ברצינות, אל תתחילו.
BECAUSE HE'S BATMAN

אבל הענק הירוק חסין מפני הכל ואין לו רגישות למשהו בכלל. ולא ראיתי שהלייזר של סופרמן חותך אנשים. הוא סתם מעיף אותם אחורה. הענק הירוק פשוט יקפוץ מבניין לבניין עד שסופרמן יהיה קרוב אליו ואז יקפוץ עליו ובגלל הכוח הדי לא מוגבל של שניהם הם פשוט ישחקו הורדות ידיים באויר לנצח.

השאלה היא אם אנחנו מדברים על מקום טבעי כאזור מלחמה הוא על זירה. אני גם לא בטוח כמה קל זה יהיה לסופרמן לקחת את הענק לחלל.. אני תמיד מדמיין אותם נלחמים בזירה. וזה לא חייב להיראות כמו זירה של גלדיאטורים, אבל כזאת עם גבולות ברורים.

לא יודע מי נקבע שניצל, אבל אנחנו מנהלים דיון אחד כרגע, אז מה לא בסדר? ואני לא חושב שבאמת אפשר לקבוע מנצח, לא תמיד (לפחות לא בפה אחד). חוץ מזה, גם הדיון גנדלף vs דמבלדור הופסק בלי הכרעה סופית.

כבר הוכרע שדמבלדור ניצח.

אני חושב שיש רוב למגנטו...

לגבי סופרמן VS האלק, אני חושב שהאלק.
יש בודדים שיכולים לנצח את האלק, ובאטמן ביניהם.

זה יהיה קרב קשה ואפי, והרבה הרס פוטוגני, אבל בסופו של דבר האלק.

לא מסכים. מגבלות הכוח הפיזי של הענק וסופרמן שווים (אין מגבלות), אבל בעוד שלענק לוקח זמן לבנות את הכוח שלו (לכעוס) הכוחות של סופרמן בשיאם מההתחלה.
בנוסף לכך, סופרמן יכול לעוף ויש לו יכולות נוספות חוץ מכוח פיזי כמו מהירות על (סופרמן מהיר כמו פלאש), קרני לייזר ונשימה מקפיאה.
כל מה שסופרמן צריך לעשות זה לירות קרני לייזר שיהממו את הענק לחצי רגע, להשתמש בנשימת הקרח שלו כדי לעטוף את הענק בגוש קרח שיאט אותו לשתי שניות ולהשתמש בשתי השניות האלה כדי להעיף את גוש הקרח מכדור הארץ לעבר השמש.

אולי הוא לא היה מעוניין לפוצץ כוכב שלם בשלב ההוא של העלילה בשביל המחנה הזה.
אם אתה מרגיש לייזרים ומספיק לחסום אותם(וזה לייזר, זה זז במהירות האור!), אין סיבה שלא תוכל להרגיש איפה יש צבא של מוטנטים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה