• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני לא חושב שזה משנה עד כמה הקסם של גנלדף חזק. דמבלדור מוגבל ל5 דברים שאי אפשר לעשות בקסם, והוא יכול לעשות את כל השאר (מוגבל לחמש יוצאי הדופן לחוק גאמפ- אוכל, החייאה, ידע, מתכות יקרות ואהבה [לפי מה שבדקתי באינטרנט, לא בטוח באף אחד חוץ מאוכל])
אולי זה יהיה שונה בין גנדלף האפור ללבן, אבל בכל זאת דמבלדור יכול להתעתק (אפילו בתוך הוגוורטס) כך שיש לו יתרון עצום. מה הבעיה לעשות אציו למטה של גנדלף? אחר כך אין יותר מידי קרב.

תלוי גם איפה. ואל תזלזלו בכוח. ולויידר יש גם צבא של משובטים שיכול לסייע לו, אם מחשיבים צבאות.
השאלה היא האם מגנטו יכול לשפיע על החרב של דארת' ויידר. יש שם קצת מתכת, אבל זה בעצם רק מיכל לגבישים המיסטיים שמייצרים את האנרגיה.

מגניטו יכול לקרוע את מערכת ההנשמה מהחזה של ויידר ולמעוך את הקסדה שלו פנימה. או לסובב אותה כדי לשבור לויידר את הצוואר. או לשבור לו את הרגליים. או סתם לזרוק עליו חפצי מתכת מסביב כדי לשבור את הריכוז והעצמות שלו.
הטלקינזיס של מגניטו הרבה יותר חזק משל ויידר, ועד שויידר יחנוק אותו מגניטו יוכל לרסק אותו בעשר דרכים שונות.

אמרנו שלא מחשיבים צבאות. אלא אם אתה רוצה לתת למגנטו את צבא המוטנטים שלו ואז הקרב יהפוך לבדיחה.
שימו לב שהחניקה היא מתקפה שעובדת מטווח קרוב מאוד ודורשת ריכוז, ריכוז שמגניטו יכול לשבור תוך רגע בזריקת גוש מתכת לעבר ווידר.
חוץ מזה, מגניטו יכול לעוף ולהתרחק תוך רגעים מווידר. ואז זה הכוח נגד מגנטיקה. ושם מגניטו מנצח את ווידר בכמות ובאיכות כאחד. (מגניטו מספיק חזק כדי להזיז גשר שלם ומספיק מיומן כדי לברוח מכלא עם 3 כדורי ברזל קטנים)

ברור שמגניטו מנצח. כמו שת'ור אמר השליטה שלו במתכות חזקה בהרבה מהטליקניזס של ווידר. הדבר הכי כבד שמישהו הרים בסטאר וורס זה עמודי אבן, וזה אפילו לא היה ווידר. מגניטו מרים גשרים ואצטדיון. בגיל 13 (?) הוא מחץ לחיילים את הקסדה לתוך הראש, קל וחומר שהוא יכול למחוץ את ווידר לתוך עצמו. וזה ממש לא משנה כמה מתכת יש בחרב של ווידר, מגניטו הרים את עצמו בעזרת משטח בעובי של נייר אלומיניום (אני מנחש שזה העובי של המשטח, אבל זה לא יכול להיות רחוק), הוא יכול לגנוב את החרב של ווידר, ואז להשתעשע בו.

אני לא חושב שההשוואות שעושים כאן נכונות, צריך לבחור שני אנשים עם אותם כוחות, או בלי כוחות בכלל ולהתווכח עליהם.
נגיד האלמנה השחורה/ קפטן אמריקה VS באטמן (ולמרות שהמחשבה הראשונה היא שבאטמן מנצח, אני לא כל כך בטוח. כי למרות שבאטמן הוא באטמן, גם האלמנה השחורה די מגניבה).

אוקיי, לפני שמישהו נכנס לוויכוח הזה - באטמן מנצח אוטומטית כל קרב שאי פעם מכניסים אותו. אל תנסו אפילו. באטמן מול גלקטוס? בטמן. למה? כי הוא בטמן.

ואני ממש בספק שמגניטו יכול לשבור את המסכה של ווידר בזמן שהוא נחנק. זה דורש ממנו מאמץ כלשהו, והוא, טוב, נחנק. חוץ מזה, אתם שוכחים שווידר יכול לראות את העתיד בעזרת הפורס. ושלווידר יש כוכב מוות.

כן.. כוכב המוות.
אתה מתכוון לכדור המתכת הענקי שלמגניטו ייקח בדיוק 5 דקות לקרוע אותו לחתיכות?

החניקה של ווידר דורשת ממנו ריכוז רב והיא לטווח קצר מאוד, זאת הסיבה שהוא לא משתמש בזה נגד יריבים אמיתיים אלא רק בתור דרך לחסל מישהוא בצורה מרשימה. זה לא באמת יותר שימושי מהחרב שלו. ובקרב נגד אויב מעופף החרב והחניקה חסרות תועלת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה