• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

Warhammer Fantasy Info Thread

שלפתי את זה מפורום אחר:
The Hellcannon fires just like a normal Stone Thrower
If a unit is hit by the small template it may volentarily chose to flee
If it choses to stand any model touched by the small template takes a S10 hit, then place the Ordinance blast template and anything under it takes a S5 hit.
It causes Terror
At the start of the turn if there is an enemy within 2D6 inches it charges them

Although i have to admit i can see the words cheese appearing many many times in this thread it will have a horrible misfire table it will most likely be a rare choice (Or 2 Specials) and will be an expensive (points wise) addition to the Chaos army.

אני לא אומר שזה נכון. אבל............

ואו! ראיתי את הגמדים החדשים לSOC הDOOMSEEKERS! מגניבים לאללה! יש להם שרשרת בכל יד על גרזן בסוף והם על בסיסים עגולים! וגם הGoblin hewer! עם לגמדים לא היו מספיק גרזנים על אכשיו אז זה יספק את החסר! המכונה פשוט מורכבת מגרזנים! ממש מגניב... אין מילים בפי...

עוד ציטוט מחבר שלי:
Rumours persist saying the Goblin Hewer does D3 hits at S4/5 (one of those) per rank of the unit! That's pretty nasty if you aim it at large units of Skaven Slaves for example. It seems easy for me to take out 25% of a unit with one volley.

עוד משהו, אני לא יודע עם זה אמיתי אבל ראיתי אכשיו תמונה של גיבור אורק שחור חדש עם שני נשקים, הוא מזה מגניב ויש לידו גם אורקים שחורים עם נשק לשני ידיים. *מחזיק אצבעות*

Grok
שלפתי את זה מפורום אחר: .... -פשוט אני לא רוצה להציף- תקראו למעלה...)
s10 ?!!!! , אם חצי מזה נכון- זה יהיה כואב.... כואב מאוד.... :cry:

עכשיו- לגבי צבאות, חזקים, לא חזקים, מאוזנים ולא מאוזנים...

צו צו צו (קולות של ציקצוק לשון... של מורה שתלמידו אומר שטויות...)

מתי תלמדו- אין צבא חזק... יש שחקן טוב! (וההפך- אין צבא חלש- אלא שחקן לא מנוסה...)

לגבי הערפדים (ואני מניח שאני דיי מבין- היות ואני השחקן היחיד בפורום...)
אין מה לומר הם באמת חזקים... אבל.. (ויש אבל גדול...)
לא בלתי מנוצחים!!!
הם לא בלתי שבירים- אם היחידה שמולם יותר גדולה, במיוחד אם היא תוקפת מהצד- היא תהפוך את הצבא שלי לאפר- מילולית!!!
גובלין יותר טוב מהחיילים שלי בקרב....
בקיצור... כל מי שרוצה להילחם בצבא שלי ואני שבשלו ברעות... אני יוכיח לו שאפשר לעשות טבח בקלות (מאוד) בערפדים...
(חוץ מדארק אלפס...- הם חרא של צבא... מצטער- אבל ככה זה...)

לגבי הכאוס... שטויות במיץ.... צבא חזק.. אין ספק... אבל בהחלט מנוצח...
לגבי קורן ופרשיו... תעשו לי טובה... אין חיסרון גדול יותר מפרנז'י...
(ראו קרב- שאדופקס- עמרי בתימורים...) כל כך קל לתימרון...
עם כל מעופף/ יחידת פרשים מהירה... סתם...

לגבי טומס קינגס- אכן - יש להם חיסרונות מול האל-מתים- אבל זה נובע מהשונות שלהם (קסם, ויכולת העלאת מתים נוספים בעיקר...)
אבל- יש להם ירי (בעיקר הקטפולטות שלהם...)
יש להם את האושבטי- אותה מכונת קצירת אנשים....
וגם להם יש לוחמים עם s4 ,t4 וקילינג בלוו... ואיזה יופי... הם יכולים להעלות לכל מה שנפצע חיים- גם לאושבטי, גם ללוחמים עם הקיליניג בלוו- ל ה כ ל ! !
אל-מתים- יכולים להחיות רק שלדים, זומבים ויצורים עם מס' "פציעות" כמו דרקונים וכו'....
הם לא יכולים להחיות פרשים,חייליי עילית ולהחיות את הswarm!!!- אילו אפשריות טמונות בזה... |(לתקוע יחידה את למשך כל המשחק למשל...)

אוקיי אני מזה מקווה שזה לא מה שהתותח עושה...

עיכול להיות שהפרשים של קורן קלים לתמרון אבל זה קשה כשאתה משחק צבא יקר כמו טומב קינגס שאפילו לא עושה אותו 1.5:1 המיוחד כשאני לא יכול לעשות "צעדה"....

לא בלתי מנוצחים!!!
הם לא בלתי שבירים- אם היחידה שמולם יותר גדולה, במיוחד אם היא תוקפת מהצד- היא תהפוך את הצבא שלי לאפר- מילולית!!!

זכרונות רעים מאלפי סקיוונים שמקיפים אותי מכל צד...

לגבי טומס קינגס- אכן - יש להם חיסרונות מול האל-מתים- אבל זה נובע מהשונות שלהם (קסם, ויכולת העלאת מתים נוספים בעיקר...)
אבל- יש להם ירי (בעיקר הקטפולטות שלהם...)

קטפולטות מסכים אבל הם תופסות rare כך שקשה להכניס אותן...
השאר לא באמת יודעים לירות (לפחות אני תמיד פוגע ב5+...)
אושבטי אני לא מעוד מעריך מעז שהם הפסידו פעמיים לעבדים של סקוון במכות (כן כן במכות לא בתוצאות הקרב במכות...) בפעם השניה כשעזר להם הענק לפחות אחד שרד מתוך 6....

וגם להם יש לוחמים עם s4 ,t4 וקילינג בלוו
יפה, לערפדים יש בדיוק אותו חייל רק שאפשר לצייד אותו טוב יותר וגם לשים כאלה על סוסים...

נכון אני יכול להחיות מתים, אבל לא מעל המקסימום ולא ליצור פלוגות חדשות...
רק חבל שהסוורם עולה 45 לאחד...

אני לא בא להתלונן וכמובן שגם לטומב קינגס יש יתרונות (סל נשמות מול בנשי...) אבל יש דבר אחד שמעצבן אתה יכול לשות "צעדה" :evil:

אושבטי אני לא מעוד מעריך מעז שהם הפסידו פעמיים לעבדים של סקוון במכות (כן כן במכות לא בתוצאות הקרב במכות...) בפעם השניה כשעזר להם הענק לפחות אחד שרד מתוך 6....

מצטער להגיד לך אבל לא שולחים אושבטי או שאר חיילים מסוגם(אוגרים, קרוקסיגורים...) להיות בחזית הקרב שלך מול פולוגות מהסוג הזה.
משתמשים בהם בצדדים, בתור כוח חזק אשר צועד יחד עם השורה של הפלוגות בשר תותחים שלך והם תוקפים מהצד- ככוח עזר לפלוגות הפשוטות שלך.
כל פלוגה מסוגם תמחץ כמעט תמיד על פלוגה של עבדים של סקוון, גם אם תצליח להרוג הרבה.

ובקשר לזה שהם מתו במכות- חרא של מזל, קורה לכולם

הם לא הפסידו בומבט רסולטס מספיק בשביל לחטוף פצעים (יש להם חוק של -1 ואם נושא הנס של הצבא זה -2) הם פשוט הפסידו במכות זה מפחיד, היה לי יותר התקפות והייתי צריך 3+ 2+ בשביל להרוג לעומתו שהיה צריך 4+ 5+ ואז עוד יש לי save.

ודי קשה למנוע מהאוייב לתקוף אותם בצדדים כשכל פלוגה שלך נלחמת נגד שתיים באותו רגע, זה לא מפתיע שקשה 30 עבדים עולים פחות מאושבטי אחד...

אם כרגע סיכמנו שיחידה של 60 ניצחה של 390 איך הגעת למסקנה הזאת?
זה פשוט תלוי ביחידה, נגד שוברי הברזל בעלי הsave הגבוה של הגמדים עדיף יחידה אם s גבוה כמו האושבטי ולא יחידה אם הרה התקפות חלשות כמו נזירי המגפה של הסקוון...
כל חייל טוב במשהו בין אם זה להיות תותח או להיות בשר לתותח, אושבטי לא טובים נגד עבדים אבל לעומת זאת הם מעולים נגד שוברי ברזל או ענק ...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה