• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

Warhammer Fantasy Info Thread

Grok אמר/ה:
למעשה גמדי הכאוס היו נורא חזקים, אני לא מכיר משהו מהארץ שיש לו אותם אבל דיברתי עם כאלה מחו"ל שיש להם והם אומרים לי שהם חזקים לאללה, היה גם GT אחד שאני זוכר שזכה בו צבא של גמדי כאוס... הם לא כל כך מכוערים, רק הכובעים שלהם מצחיקים.
אכשיו תסתכלו על גמדי הכאוס החדשים עם תותח הגהנום ותגידו לי שהם לא מגניבים....

איפו אתם רואים אותם אני חיפשתי בgamesworkshop ולא מצאתי אותם ולליבר(פלדין) יש אותם בארץ

גמדי הכאוס הלכו עקב חוסר ביקוש, חבל להשקיע ולהוציא מוצרים לצבא שרק קצת יקנו, אבל לדוגמה הם הוסיפו צבא אחד נוסף ואחד בדרך (קבר המלכים והאוגרים).
השימוש בגמדי הכאוס בתותח החדש (כשיצא) הוא כדי להסביר למה יש לכאוס תותחים כאשר לא צריך להיות להם, כמו כן אולי יחליטו להחיות את גמדי הכאוס בעתיד...

משהו בסגנון הזה:כשהיה את הגלאגן הגדול של כניסת כוחות הכאוס לעולם הזה(סוף עידן העתיקים לפי אנשי הלטאה) (ומי שלא יודע כוחות הכאוס הן רוחות של אנרגיה שמביאות את הקסם לעולם )
גמדי הכאוס שחיו בצפון הצליחו להיתמודד עם הקסם במקום לדחות אותו כמו הגמדים הרגילים ובגלל זה יש להם קוסמים.
גמדי הכאוס הפכו לסוחרי עבדים ועל כל גמד יש כמה עשרות גובלינים וכמה הובגובלינים בגלל זה יש להם אופי מלחמתי.
זה מה שאני יודע

shadowfax אמר/ה:
גמדי הכאוס הלכו עקב חוסר ביקוש, חבל להשקיע ולהוציא מוצרים לצבא שרק קצת יקנו, אבל לדוגמה הם הוסיפו צבא אחד נוסף ואחד בדרך (קבר המלכים והאוגרים).
השימוש בגמדי הכאוס בתותח החדש (כשיצא) הוא כדי להסביר למה יש לכאוס תותחים כאשר לא צריך להיות להם, כמו כן אולי יחליטו להחיות את גמדי הכאוס בעתיד...
את מלכי הקברים הוציאו משום שהאנדאד היו חזקים מידי

למה להוציא צבא אוגרים ????
לא חסרים צבאות שכל מה שהם עושים זה: צעדה קלילה קדימה, צעד אחורה, סקובי דו, והסתערות!!!!
ממש מוזר נראה מה יצא

בקשר לתותח
אם יוסיפו אותו לכאוס זה יהיה ממש מטומטם .כאילו צבא עם הפרשים בין הקטלניים ביותר שדים תפלצים לוחמים אדירים ועכשיו כוח ארטילרי!!!!
מה עוד טילים מונחי ליזר :? :?: :!:

על תשפוט את התותח לפני שראית את החוקים שלו, אולי הוא יהיה יקר לאללה? אולי הוא ירבל את החוק של "חוסר היציבות" של השדים? חכה ותראה.
וחוץ מזה הוא יהיה רק לקמפיין אני מאמין, אחריו הוא יהיה חייב להיות בהסכמה של היריב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה