• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

Warhammer Fantasy Info Thread

KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
וגם אל תשכחו את העובדה שלשאר העמים גם יהיו דברים לSOC

כן, אבל קשה לי לראות איך הדברים האלה יהיו חזקים כמו תותח ביידים של כאוס...
יתנו לגמדים פרשים כבדים?
יתנו לאורקים יחידות בלי "ביקרי"?

יש לי שאלה רק לשחקני האורקים שכאן, איך כדי להרכיב 10 גובלינים על זאבים?
כשתי יחידות של חמש קשתים בכל אחת?
כיחידה אחת של חמש קשתים ואחת של חמש רומחים?
כשתי יחידות של חמש רומחים?
כיחידה אחת של 10 רומחים?

האם הם נחשבים כפרשים מהירים?
אם כן שתי פלוגות של חמישה יהיה הכי טוב, הפלוגות האלה קטנות ומתמרנות טוב כך שאתה יכול בקלות להגיע איתן לצדדי הפלוגה של האוייב (או אפילו לאחרוה) ויחד אם פלוגה חזקה (חזירי בר לדוגמה) שתסתער מקדימה אתה יכול לשחוט אותו בקלות אפילו אם הוא פלוגה חזקה....

הם נחשבים לפרשים מהרים, הבעיה היא שרק מחר אני מזמין את הספר צבא, אז אני לא יודע עד כמה הם טובים, ועם אפשר לסמוך אלהם שלא ימותו כמו זבובים בקרב.

אנחנו מדברים על גובלינים אז סביר להניח שהם כן ימותו מהר...
אבל מצד שני הם לא עולים הרבה נקודות וכמעט אף אחד לא ינסה להרוג אותם בהתחלה (לפחות לא מישהו מנוסה מאוד או מישהו שמבין את האסטרטגיה) במיוחד אם תכניס משהו שמושך אש כמו ענק או טרולים.

הנתונים שלהם לא ממש אמורים לשנות לך כרגע אם להכניס אותם מהסיבה שלא הפ אמורים להלחם באמת כי הם יהיו חסרי תועלת לחלוטין.

2 יחידות של 5 ללא ספק.
הם אפילו לא נמקבלים בונוס שורות.
אני מסכים שהוומפייר קאונטס חזקים הרבה הרבה יותר מדי. וגם הכאוס עדיין חזקים מדי. מתי GW ילמדו?

אני מסכים שהוומפייר קאונטס חזקים הרבה הרבה יותר מדי. וגם הכאוס עדיין חזקים מדי. מתי GW ילמדו?

צר לי להגיד לך, אבל אין צבא שהוא חזק מדי!!!!!

הערפדים הם לא צבא חזק מדי בכלל, רוב הדברים שיש להם בצבא למעשה מאוד חלשים!!
והכאוס- הכאוס מאוד מגוון, וכן אפשר להגיע איתו לדברים חזקים מאוד אבל, וזה אבל גדול מאוד, הכאוס גם מאוד יקר!!! תראה לי צבא אחר שבו פרש אחד עולה 45!! מעבר לזה אם השחקן כאוס משחק על הדברים החזקים אז תמיד, אבל תמיד הוא יהיה בנחיתות מספרית!!!!
נלחמת פעם נגד צבא שדים? זה צבא כאוס שבתוך תור וחצי יכול להעלם לך, בגלל שלא הצלחת בLD או ב-COMBAT RESOLT. או הצבא אנשי חיות של הכאוס- LD נמוך, חיילים לא חזקים במיוחד, ומחיר יחסית נמוך- צבא מאוזן לחלוטין!!!

מעבר לזה לשני הצבאות הללו- כאוס והערפדים אין בכלל ארטיליה או קשתות, שזה חיסרון גדול בפני עצמו!!!

לסיכום, אין צבאות חזקים מדי- יש שחקנים טובים ומנוסים יותר- זה מה שהופך צבא לטוב.
שחקן מנוסה לעומת שחקן שאינו מנוסה כמעט תמיד ינצח, וזה לא משנה באיזה צבאות הם ישחקו.

ידידי אתה טועה .
נכון שגיימס וורקשופ במגמה לעשות את הצבאות מאוזנים וכו'' אך יש מקרים בוטים בהם המקרה אינו כך כלל וכלל.
צבא שכולו מטיל פחד ופחות או יותר בלתי שביר הוא צבא שמאוד קשה לאזן אותו. בוא נניח שיש צבאות כמו טומב קינגס שלהם החוקים די מאוזנים ויש את העניין של ההירופנט שהוא בעייתי וכו.
אבל וומפייר קאונטס: ב25 נק' אתה משיג אביר אם הצלת שיריון 2+ S4 T4 קילינג בלו והתקפות קסומות. וזהו בלי לקחת בחשבון את היותוו גורם פחד,חסין לפסיכולוגיה ובערך בלתי שביר.
קסמים מצויינים! אחד היותר טובים במשחק,במיוחד שיש לך עוד ערפדים בלתי מנוצחים שיכולים להטיל אותם. להירוהים שלהם יש נתונים הרבה יותר טובים מאשר של הלורד-אלפים שלי והם עולים חצי
לפי דעתי הם הרבה יותר טובים מהטומב קינגס באופן כמעט לא פיירי..טומב קינגס מאוזנים וומפייר תותחי על.
כאוס....20 קוביות הטלה בלחש של זינטצ' בקרב 2000 אומר הכל פשוט

נכון שהכאוס הם בנחיתות מספרית אבל הם מחפרים על זה בלי בעיה, אם האבירים של הם של קורן זה אומר פרנזי ואז אתה בלתי פגיע לשאר הפסיכולוגיה ויש לך 3 התקפות בs 5 אם גילגול הצלה של 1+ כשאתה שם לידם את נס הצבא אם הדגל שנותן לכל מי שקרוב סטבורן אז הם הופכים להיות יחידה כמעט בילתי מנוצחת.

לכל עם יש את נדברים הפחות מאוזנים שלו אבל אצל הכאוס ישנם שלושה דברים שהרבה מעל לשאר:
האבירים המעולים, ארקון הבילתי מנוצח וכמות קוביות הקסם המפחידה של טזינצ' (16 בקרב 1,000 ו24 ב2,000)

ובקשר לערפדים לא היתי אומר שהם לא מאוזנים אבל יש להם יתרונות על הטומב קינגס בהכל כמעט חוץ מהקטע של בנשי מול תיבת נשמות, בסך הכול הם בסדר ולפי דעתי הם כן מאוזנים.

אבל בסופו של דבר לכל עם יש את היתרונות והחסרונות שלו ולכל עם יש את הדברים הפחות פיריים שלו, הוורפ ליטנינג של הסקוון ששם את כולם מאחור, טזינצ' ופרשי הכאוס, הקללה של מלכי הקברים וסל הנשמות, המחירים המוזלים של חפצי הקסם של האלפים הרמים, הערפדים (עצמם) והפרשים שלהם,סרוס לורד אם 8 התקפות שרוכב על קרנוסאור עצבני, פרשי אמפייר (ממש חרא שעשטו להם פרשים טובים זה ממש לא הם) וה great cannon וכו'

כל צבא טוב במשהו אחר ויש לו את ההיתרונות שלו, נכון מידי פעם יוצא משהו חזק מידי אבל בסך הכול זה מאוזן.
לעומת זאת אני מאמאין שכשיתנו לכאוס תותחים אז הם יתחילו להיות יותר מידי חזקים.

וכמות קוביות הקסם המפחידה של טזינצ' (16 בקרב 1,000 ו24 ב2,000)

אני מעוניין לדעת איך הגעת לרמות כאלו של קוביות קסם בצבאות 1000 ו-2000. באמת.

ארקון הבילתי מנוצח

אין כזה דבר בלתי מנוצח!! ומצד שני הוא עולה 855- תמיד אפשר לכוון עליו ארטילריה וקסמים- הוא יותר גדול מהיחידה. בקרב ששיחקתי איתו- עד היום פעם אחת- ערפד לורד BLOOD DRAGON- היה שווה ערך אליו- הקרב היה בCHALANGE- נמשך איזה 5/6 תורות עד שהערפד מת, וגם זה היה בפוקס.
אין דבר שלא ניתן להשמידו, או חזק מדי!!!
מה לגבי הדמות שמיצגת את סיגמר- צריך לכשל בLD כדי להפגע, פטיש קרב עם 4 רונות- 2 מהם רונות מאסטר, שמותר אחת על נשק.

כמות הקוביות?
אני אצור רשימת צבא ואראה לך אותה ברעות, מצד שני יכול להיות שמי ששיחקתי נגדו רימה בטעות...

ברור שהוא מנוצח (סטרה הצליח בקרב אחד על אחד...)
אבל אותו חבר שלי בנה צבא מבוסס ארקון (צבא מעוד גבינתי) שתוך תור אחד שחטתי לו את כל הצבא חוץ מהפלוגה שלו שניצחה לי את כל הצבא בכל הכוח שלו כשהוא נלחם נגדה בו זמנית מקיף אותה מכל הכיוונים.

ואת סיגמר הוא מנצח

אין סיגמר, הוא רק הגילגול שלו וקוראים לו ואלטן ועד לSOC יהיו לו שלוש גירסאות, הישנה שבה הוא איכר עם שני פטישים, זו של אכשיו שבה הוא על סוס ועל שיריון גמדי ופטישו של סיגמר והאחרון שבו הוא יהיה שווה ערך לארכאון...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה