• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תת פורום - אנימה ומנגה!

סטטוס
נעול לתגובות.
ראיתי 191....לא משהו, מה ב200 יגרמו הפילרים? אני לא יכול עוד פרק אחד כזה...זה פשוט מגעיל, זה לא מביא מידע על הדמויות, אין קרבות, אין כלום...סתם מושכים 3 שנים..

mike1993 אמר/ה:
הפילרים יגמרו בערך עוד 3 חודשים

אתה צוחק במקרה? זה סיוט לראות את זה..למזלי אני נרדם בצהריים לאחרונה...

פילרים= :cry: :cry: :cry:

אגב ידוע למישהו שמהו על העתיד של העלילה? איזה ספויילר קטן מטעם המפתחים?

fo shizzle my comrizzles

בגלל זה אני לא רואה נארוטו.
זה נהיה כ"כ ממוסחר שזה כבר מגעיל.

חזרתי לראות אקווריון. מגניף.

משהו מהעלילה? תציץ במנגה יש את כל מה שיקרה בהמשך...
אם אתה רוצה ספויילרים רק תבקש (אני אכותב לך בה"פ)

אגב בפרק הבא יש את השם של אינו ולב באסקי... זה הולך להיות נוראי... -_-

התחלתי לקרוא את המאנגה של נארוטו מפרק 239(ראיתי את הסדרה אז אני לא רוצה מהתחלה)...בינתיים זה ממש נחמד, מחזיר אותי לימים שהייתה רואה נארוטו כל היום...התקופה הזו שלא ראיתי נארוטו גרמה לי לחשוב שבאמת עבר מלא זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי את נארוטו ושבאמת "עברו 3 שנים".

Ogmios אמר/ה:
BigFatFrog אמר/ה:
המ. מישהו פה מכיר Ninja Scroll?
יאפ.
לא אחת מהאנימות היותר חכמות שיש, אבל אחלה אקשן ואחלה קצב.
בהחלט מעביר שעה-שעתיים בכיף.
התחלתי לראות את זה פעם אבל זה היה פשוט יותר מדי מגעיל... אפילו בשביל אנימה על נינג'ות...

בקשר לנארוטו ובליץ'-
האנימות מתחילות לחזור אל עצמן! אני מרגיש את זה!
כמובן, אי אפשר להשוות את הפילרים שלהם... וכשרואים את הפילרים של נארוטו במקביל לשל בליץ', אפשר לחשוב שבבליץ' זה ממש חלק מהעלילה! :mrgreen:

בנארוטו כבר יש OST חדש ברקע ואנימציה חדשה בקטעים מסויימים (למשל ביאקוגן) ובבליץ' סוף סוף העלילה מתחילה להתמזג עם זו של המנגה! אישידה למשל הולך לדעתי לקבל את הכוחות שלו חזרה באחד הפרקים הקרובים...

לדעתי אבל הפילרים של נארוטו משתפרים, וסוף משהו הולך לזוז שם (לפחות זו השמועה שרצה).

אנימות שראיתי ואני רואה:

full metal alchimist

naruto

bleach

mahou sensei negima

trigun

inuyasha

hellsing

מנגות שאני קורא:

deathnote

naruto

trigun

bleach

hellsing

FMA

מישהו מכיר את full metal panic!
אם כן...שיספר קצת ויגיד אם שווה לי לבזבז 120 דקות של צפיה.

jewish_Tyranid אמר/ה:
מישהו מכיר את full metal panic!
אם כן...שיספר קצת ויגיד אם שווה לי לבזבז 120 דקות של צפיה.

לא ראיתי, אבל שמעתי שזאת אנימה מומלצת, מאוד שווה לך לבזב עליה צפיה, הלוואי שאני הייתי יכול לראות אותה

לאנדווקר, ממה שעלה לי לראש כרגע להלן ההמלצות שאתה צריך לראות *בנוסף*:

chobits(!)
cowboy bebop
ghost in a shell
.hack//sign
ואני מתחיל לראות נאון ג'נסיס אונג'ליון, שמעתי הרבה דברים טובים עליה, אז אני מניח שאמליץ לך לנסות אותה גם, למרות שאין לי ניסיון אישי ממנה...

צ'וביטס אני באמת מתכוון לראות וכנראה גם דווט האק, לא יודע בקשר לאחרים, קאובוי ביבופ ממש לא מעניין אותי ואולי אני אראה ghost in a shell

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה