• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

"תהום צהובה" - רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין "שירה של אנפיריאיל"

רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין 'שירה של אנפיריאל' עלו לאתר:

עוצרת הורד האפור מניעה את אנשיה מערבה, לעבר אנ'מירלור - והחבורה מוצאת את עצמה מול אויבים מבית ומחוץ. מעשה איוולת של קצינה יהירה שעלה במחיר יקר, מאלץ את החבורה לחזור אל יער הפטריות הרעיל - בתקווה שלא איחרו את המועד.

לינק לרשומות ההרפתקה החדשות

1780574457280.webp

פרק טוב. סוף סוף קישרת בין רל'הירן לבין אנ'פיריאל כך שיש לה בכל זאת קשר לעלילה הראשית של הקמפיין.

נשמע שקאירה תמצא בקרוב עוד סיבה להוציא את עצביה על כל העולם כשתגלה שגיסה עסק בקסמים אפלים.

בהקשר של רל'הירן, מעניין לגלות שהיא שולטת בקסמי קאראנסיר. עם זאת, היות ומדובר באישה ממעמד גבוה, הנחתי שיש לה משרת/ת. איפה הוא?

האם אתה יכול להרחיב על רובה הנשיפה? זו הפעם הראשונה שאני שומע על כלי הנשק הזה.

לא תמיד השם של הקמפיין הופך בהכרח לעלילה הראשית. זה יותר מבטא מה שחשבתי בהתחלה, אבל לא פעם שחקנים ועוד גורמים לוקחים את הדברים לכיוונים קצת אחרים. אחד הקמפיינים של טיליאן, למשל, קרוי על שם קו עלילה שבכלל לא יצא לפועל או התקדם.

סביר להניח שקאירה לא תאהב לשמוע את הדברים, בלשון המעטה. עד עכשיו היא חשבה שהוא בעיקר אדיוט יהיר ומרגיז. מסתבר שהוא גם אפל בהרבה או מופעל בידי כוחות אפלים, ומזיק.

כרגע רל'הירן לבד. היא נפרדה מכל האנשים שלה וכנראה שלחה אותם בחזרה להגן על האחוזה שלה. כל עוד היא היתה אצל העוצרת, היא קיבלה בכל מקרה תנאים הולמים כאצילה, באופן רשמי או לא רשמי. עכשיו היא עשתה 'סוויץ'' לסיירת שיודעת להסתדר לבד, ושמשרתת רק תכביד ותקשה עליה להתנייד במרחבים מסוכנים.

רובה נשיפה - כמוהו כשמו; קנה קצר וחלול שאפשר לנשוף לתוכו כדי להעיף ראש חץ או קוץ מורעל ברעל חזק. דורש המון מיומנות כדי להשתמש בו בטווח מעבר לפנים אל פנים, ובעיקר כדי לא להרוג את עצמך על-ידי טעות שבמקום לנשוף, תשאף את החוד המורעל או חלק ממה שעליו.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה