• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תת פורום - אנימה ומנגה!

סטטוס
נעול לתגובות.
ראיתי האק-SIGN עד פרק 6, מעולה לדעתי.
אגב, אתם מודעים לזה שיש מחר כנס אנימה? הם אפילו הגיעו לערוץ (עריץ) הילדים

אנימה הוליק...בתל אביב אם אני לא תועה.
תבדקו בANIMES.CO.IL מסבירים שם על כל הדבר הזה..

אני מתעב כנסי אנימה שדורשים ממני להוציא 60 שקלים על מחזיק מפתחות ו160 על ארנק[הייתי באוטקו תל אביב וחטפתי הלם מהמחירים...מה כבר ביקשתי?ארנק שעשוי מחומר זול ומיוצר בסין(טוקיו?)?!160 שקלים?!בחיי....סחיטה...] וגם הבנתי שרק הכניסה עולה 50 שקלים...

כנסי אנימה בתחאעת שלי! [<סטייל חבנר] XD
אני גם לא ממש מבין מה עושים שם חוץ מקניית ספרים ודיסקים[ובובות שעולות 400 שקלים והם לא בגודל של ארנק!]

ואם דיברתם על חברים ודיבורים...שזה הדבר היחיד שאני יכול למצוא שם...את זה אני גם יכול לעשות בפריק או בעזריאלי.

אותי לא תראו שם :?

jewish_Tyranid אמר/ה:
אנימה הוליק...בתל אביב אם אני לא תועה.
תבדקו בANIMES.CO.IL מסבירים שם על כל הדבר הזה..

אני מתעב כנסי אנימה שדורשים ממני להוציא 60 שקלים על מחזיק מפתחות ו160 על ארנק[הייתי באוטקו תל אביב וחטפתי הלם מהמחירים...מה כבר ביקשתי?ארנק שעשוי מחומר זול ומיוצר בסין(טוקיו?)?!160 שקלים?!בחיי....סחיטה...] וגם הבנתי שרק הכניסה עולה 50 שקלים...

כנסי אנימה בתחאעת שלי! [<סטייל חבנר] XD
אני גם לא ממש מבין מה עושים שם חוץ מקניית ספרים ודיסקים[ובובות שעולות 400 שקלים והם לא בגודל של ארנק!]

ואם דיברתם על חברים ודיבורים...שזה הדבר היחיד שאני יכול למצוא שם...את זה אני גם יכול לעשות בפריק או בעזריאלי.

אותי לא תראו שם :?

תלמד לעתיד...לא קונים באוטקו!! הם מאוד יקרנים, לא בטוח שזה ככה בכנסים..מישהו יודע מתי אנימה קון?

אני דווקא מאמין שהכנס יהיה טוב, אבל אתם לא חייבים להקשיב.
ומי דיבר על לקנות דברים באוטאקו? מנגות אולי אבל הדגמים והשאר שם נורא יקרים.

חוץ מזה, לא תמיד מגיעים לשם כדי לקנות דברים, הולכת להיות תחרות קוספליי שנראית מצויין, לפי כמה מועמדויות שראיתי, טורניר פלייסטיישן (יש גם זמן חופשי עליו חינם), יהיו כמה הרצאות מענינות, כמו אחת על פאנסאב שאני מתכוון ללכת אליה, סדנת ציור (אני יודע שזה כבר טיפשי, אבל אם יש הזדמנות במחיר סימלי אז אני הולך על זה), ויהיו הקרנות של כל מיני סדרות על מסך גדול (אני חייב לראות את X, זה עדיף על לראות על מסך מחשב. וכמה דוכנים נחמדים.

הכנס היה מעולה, הפסיד מי שלא בא, היה שווה ארבעים ש"ח כניסה. הייתי שם מעשר עד שבע.

אח שלי שנסע קנה לי שם[לבקשתי] את הווליום הראשון של הלסינג.
מגניב לחלוטין.

עריכה!:
אוי לי! 1000 הודעות!!
<<<<<<

עזרה בבקשה!

לאחותי יש יום הולדת בקרוב והיא ממש מתעניינת באנימה ומנגה, רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנויות בארץ שמוכרות מוצרים שקשורים בנושא?

תודה רבה, תאיר.

Lambina אמר/ה:
עזרה בבקשה!

לאחותי יש יום הולדת בקרוב והיא ממש מתעניינת באנימה ומנגה, רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנויות בארץ שמוכרות מוצרים שקשורים בנושא?

תודה רבה, תאיר.
אוטאקו בדיזינגוף סנטר
וקומיקזה ליד קנין רמת אביב
מאיפה אני יכול להוריד מנגות?
Bleach שולט!

אוטאקו מאוד יקרה, יש את הדכון של גיא בכפ"ס, אני כמעט בטוח שיש לו שם גם מאנגות

סיימתי גרנדיר
התחלתי לראות לאב הינה והלסינג
YOUTUBE שולתתתתתת11111!!!!!11111

אוטאקו לא כזה יקר, אבל זה תלוי באיזור מגורים, ככה שאם איזור המגורים יותר קרוב לחנות יותר זולה כדאי ללכת לחנות הזאת.
סיימתי את suzumiya haruhi no yuutsu והתחלתי לראות את kiba (מומלץ לאללה) וצ'וביטס.

Lambina אמר/ה:
עזרה בבקשה!

תודה רבה, תאיר.
עזבי את קומיקאזה זה בעיקר קומיקסים ובאזור די תקוע.
אני ממליץ מאוד על אוטאקו בדיזי סנטר (חנות מעולה שאני מבקר בה כמעט אחת לשבועיים)
ואפילו בפריק יש מלא פוסטרים ובובות וג'אנק יפני (כןכן פריק בתל אביב)
אגב - קניתי באוטאקו את הכובע שינה של נארוטו ובובת פרווה של מוקונה! שולט!! XD
תליתי אותו על המזגן והוא מתנדנד כל היום!! :mrgreen:

אני רוצה לראות את נארוטו, ויש לי את ה25 פרקים הראשונים, אבל זה כל מה שאני מצליח למצוא ><

איך אני יכול להשיג את זה? אני מוכן לקנות, זאת לא בעיה

Dexter אמר/ה:
אני רוצה לראות את נארוטו, ויש לי את ה25 פרקים הראשונים, אבל זה כל מה שאני מצליח למצוא ><

איך אני יכול להשיג את זה? אני מוכן לקנות, זאת לא בעיה

אני משתמש באתר הזהז-
*נערך*
תעלעל בו קצת... הוא מאוד נוח. אבל עולה 10$ לחודש.
אני כאילו עשיתי מנוי לספריית וידאו.

מצד שני - אם אתה באמת רוצה... אח שלי ראה את כל נארוטו בyoutube... :?

נארוטו!!!!

יש פה מלא סדרות/אנימות/ווטאוור, שוקל 70 מגה, האלה ששוקלים 140 זה 2 פרקים(אבל איכות טובה ביחס למשקל, תשאלו את עומר וולפס שגם ראה)

אפשר להוריד 2 פרקים בו זמנית, אבל זה מוריד משהו כמו תוך חצי שעה(לי ה פתאום נהיה איטי יותר, אבל נראה שזה רק אצלי או משהו)

http://realitylapse.com/videos/naruto.php

הקישורים נמחקו פשוט מכיוון שאני לא בטוח אם הם חוקיים או אם יש על נארוטו זכויות יוצרים... שניכם מוזמנים להחזיר אותם אם אתם בטוחים שהם חוקיים.

עומר...הם חוקיים לגמרי.

זה כמו שאני תמיד מפרסם את YOUTUBE....שמפוצץ בקליפים שיוצרים לא רוצים שיהיו שם...זה כמו בכל פורמי האנימות שיפרסמו אתרים מהסוג....

זה בלתי נמנע,וזה חוקי לגמרי כל עוד אתה לא נותן לאנשים להוריד מהמחשב והIP שלך.

הם גם רושמים בפרקים עצמם "זה פאנסאב חינמי, אם שילמתם כסף...." ואז רשום משהו, אבל אני פשוט מפסיק לקרוא בשלב הזה וצוחק "פראיירים! שילמתם כסף על משהו חינמי".

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה