• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תת פורום - אנימה ומנגה!

סטטוס
נעול לתגובות.
בידיוק עכשיו התחיל הפרק הראשון של נארוטו בדיבוב עיברי מגעיל! עברה דקה ואני כבר מתעב את זה, תלמדו לבטא את השמות נכון...ותשמשו בביטויים מעיברית! בעעעעע

לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
בידיוק עכשיו התחיל הפרק הראשון של נארוטו בדיבוב עיברי מגעיל! עברה דקה ואני כבר מתעב את זה, תלמדו לבטא את השמות נכון...ותשמשו בביטויים מעיברית! בעעעעע
אני עומד להקיע... :shock:

כל אחד מהם מבטא את המילים היפניות ב10 צורות שונות(זה כמו שכל פעם שכתב חדשות אמר "חיזבאללה" בזמן מלחמת לבנון 2, ראיתי 5 ערוצים, כל אחד אמר משהו אחר)...באסה, וזה נשמע הרבה יותר ילדותי, כנראה מכיוון שהמדובב של נארוטו הוא ילד בן 11.....וכמובן בסוף הם שמו כתוביות מעפנות ולא את המוזיקה השולטת.

שלושת הסרטים המפורסמים של מיאזאקי- הנסיכה מונונוקי, המסע המופלא והטירה הנעה של האול.

יש גם אנימות כמו נארוטו ואינויאשה שמצד אחד אני אוהב את הדמויות שלהם ואת רוב הקונספטים שבהם, אבל מצד שני העלילה מוצגת בצורה ילדותית אז אני לא נהנה לראות את רוב הפרקים וזה הופך את הדעה שלי לגביהם למעורבבת :S

פעם איזה מישהי הכריחה אותי לראות איזה אנימה על הומואים... זה היה משעמם רצח... וגם ראיתי שאמאן קינג איזה פרק או שניים. וגם איזה משהו מאינויאשה, ועוד איזה קישקעס.
מסקנה: אם אני אומר מה שאני רוצה להגיד בעץ הזה על אנימות, סביר להניח שאני לא אשרוד את מפגש הפורום הבא. אז אני אתן לכם להפעיל את הדמיון שלכם. :orctoungue:

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה