• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תת פורום - אנימה ומנגה!

סטטוס
נעול לתגובות.
"בלתי נמנע" זה לא סיבה כדי להוכיח את החוקיות... >_>

מיכאל עכישו קראתי ששילמתי כסף, אז אני משער שהוא חוקי- אתה מוזמן להחזיר את הקישור...

וסליחה על הבלגאן ^^

להבנתי ברגע שסדרה משודרת ע"י אחד מהערוצים בארץ, הוא המפיץ הבלעדי שלה פה, ולכן כבר לא חוקית להורדה.
אין איזה Naruto בעברית בערוץ yes anime או משהו כזה?

בכל מקרה, פרק הNaruto היחיד שראיתי מזה זמן רב היה קורע. הוא צריך להיות בהלוויה בלי לצחוק. משהו היסטרי...
אה, וגם פרק שהוא והבלונדינית הולכים לעזור לנסיכה שמנה. גם אחד המצחיקים...

כן הפרק של שינו הצוחק באמת טוב, אבל בתכלס אלו רק פילרים מעפנים.

אה, וגם פרק שהוא והבלונדינית הולכים לעזור לנסיכה שמנה. גם אחד המצחיקים...

האחד המצחיק, זה הפרק היחיד בנארוטו שנועד רק להצחיק ואני חשבתי "זה משעשע", בשאר הפילרים המטומטמים שניסו להצחיק בצורה מטומטמת, נרדמתי.

והפרק עם ההלוויה שהיה אסור לצחוק בו היה כזה מוזר, הפחיד אותי מה שהלך שם.

b31646697.jpg

למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה?

מיכאל?איפה אתה כשצריכים אותך?

חמישה יפנים עם בעיות נפשיות, שכל אחד מהם מתקשר עם העולם החיצוני דרך בובה קטנה והומואית?
תגידו לי, מה זה הסדרות הפגיות שאתם רואים?! אתם יודעים, טלנובלה ביפנית זה עדיין טלנובלה (רק ביפנית)...

מותר - סדרות מצחיקות. סדרות עם אלימות. סדרות מצחיקות עם אלימות.
אסור - כל השאר.

יש מבין?
רוצו לראות סדרות נורמליות! פתחתי לכם שעון...

jewish_Tyranid אמר/ה:
http://x3e.xanga.com/1dda17257353446951379/b31646697.jpg

למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה?

מיכאל?איפה אתה כשצריכים אותך?
Keroro Gunso
אני חושב שה'אנשים' בתמונה הם רק ציורים של מעריצים. אני לא ממש בתוך הסדרה הזאת.
למרות ששי - היא כן מלאה באלימות. צפרדעים האלו הם חייזרים שרוצים להשתלט על העולם או משהו כזה... :twisted:

מישהו יכול להמליץ לי על סדרות אנימה טובות שיש בהן הרבה אקשן אבל בסגנון אקזלטד (יותר פנטזיה סטייל, חרבות וכל מיני ופחות רובים למניהם).

תודה. :D

Megatay אמר/ה:
מישהו יכול להמליץ לי על סדרות אנימה טובות שיש בהן הרבה אקשן אבל בסגנון אקזלטד (יותר פנטזיה סטייל, חרבות וכל מיני ופחות רובים למניהם).

תודה. :D
בליץ' - נארוטו XD
Bleach - Naruto
שתיים מהאנימות הכי נצפות היום... מאוד מזכירות את אקזולטד.

ואו!

סיפור ארוך.....או שלא:

בחנות שאני עובד בה הגיעו מדבקות חדשות...של אנימות ^^
קיץקץ....ראית שם באחד הסטים מלא אבירים גנבים ממין נקבה....וכ'ו.

אז החלטתי לרשום את השם שהסט נושא.... ragnarok

ומסתבר...שזו אנימה שמבוססת על MMORPG! LOL.

יאללה התחלתי לראות.

jewish_Tyranid אמר/ה:
ואו!

סיפור ארוך.....או שלא:

בחנות שאני עובד בה הגיעו מדבקות חדשות...של אנימות ^^
קיץקץ....ראית שם באחד הסטים מלא אבירים גנבים ממין נקבה....וכ'ו.

אז החלטתי לרשום את השם שהסט נושא.... ragnarok

ומסתבר...שזו אנימה שמבוססת על MMORPG! LOL.

יאללה התחלתי לראות.
פעם הייתי בדיון מאוד רציני מה מבוסס על מה,אני לא זוכר למה הגענו בסוף...

מישהוא יודע איך קוראים למגניב ההוא מ-FMA שכל הזמן מראה את התמונות של הבת שלו?
אגב,שאד משתמש באלכימיה בלי מעגל זה בגלל שהוא יכול או בגלל הדבר המוזר עם הסמל
של הסטייט אלכימיסט?
ואיך לעזאזל אני מרפא את הרעל בלתקוע לעצמי קונאי ביד?

כשאתה נדקר ע"י נשק מורעל(או שהוכשת ע"י נחש), הרעל ישר מוחדר למערכת כלי הדם שלך, אבל לוקח לו זמן להתפשט, ולכן אם תוציא את כל הדם שהיה באיזור הנגוע, תוכל פשוט לסלק את הדם מהמערכת, או לפחות להורידו לכמות נמוכה מכדי להזיק.
לכן שיטה טובה, במקרה ואתה לא יכול לקבל סיוע רפואי, כדי להוציא ארס מהכשה של נחש היא לעשות חתך עם סכין או משהו במקום ההכשה, ולמצוץ את כל הדם שאתה יכול, ואחרי זה לירוק אותו. כמובן כל עוד אין לך פצעים בשפתיים או בפה.

עד כמה שאני זוכר זה בגלל אד עצמו(יכולת על טבעית) ולא בגלל המארק, כי לא כל הסטייט אלכימיסטס יכולים לעשות את זה, אבל יכול להיות שאני טועה.

Wolf's Bite אמר/ה:
כשאתה נדקר ע"י נשק מורעל(או שהוכשת ע"י נחש), הרעל ישר מוחדר למערכת כלי הדם שלך, אבל לוקח לו זמן להתפשט, ולכן אם תוציא את כל הדם שהיה באיזור הנגוע, תוכל פשוט לסלק את הדם מהמערכת, או לפחות להורידו לכמות נמוכה מכדי להזיק.
לכן שיטה טובה, במקרה ואתה לא יכול לקבל סיוע רפואי, כדי להוציא ארס מהכשה של נחש היא לעשות חתך עם סכין או משהו במקום ההכשה, ולמצוץ את כל הדם שאתה יכול, ואחרי זה לירוק אותו. כמובן כל עוד אין לך פצעים בשפתיים או בפה.

עד כמה שאני זוכר זה בגלל אד עצמו(יכולת על טבעית) ולא בגלל המארק, כי לא כל הסטייט אלכימיסטס יכולים לעשות את זה, אבל יכול להיות שאני טועה.

לפי מה שאני זוכר אתה טועה, אבל לך תסמוך עלי, ראיתי את זה לפני הרבה זמן.
ובקשר להקשת נחש, היה פעם ראיון עם איזה מומחה/דוקטור לכל מיני דברים כאלה והוא אמר שהדרך של מציצת הדם שוראים בסרטים לא טובה ולא עוזרת...

*ספיילר*
זה כי הוא שרד נסיון להתמרת אדם (הניסיון להחיות את אמא שלו). כאשר אלכימאי רואה את השער הוא מסוגל ליצור את מעגלי האלכימיה בעזרת תנועות הידיים שלו, במקום בעזרת שרטוט מעגל.
זו גם הסיבה שאיזומי, המורה של אד ואל, יכולה גם היא להשתמש באלכימיה מבלי לשרטט מעגל (הניסיון הכושל להחיות את בנה).

*סוף ספיילר*

זה שמראה כל הזמן תמונות זה מייס הוגאס.

אני עכשוי בפרק 2.....זה כל כך דומה למשחקי MMORPG...
יש שם heal....bless....agility up

בעצם...מה אין שם...

ממליץ

עריכה:

חחחח.....יש שם גם healing potion ומאנא פוטיון...באחד הפרקים הם מנצחים בוס.....ואז כול הPRO'S ושאר החברה חושבים שזה מגניב...אז הם זורקים עליהם חפצים של נובים[תפוח.....חתיחת עץ....מטבע....LOL]

גם האנימה וגם המשחק רשת של רגנארוק לא משהו - הייתי חורש עם חברים על ראגנארוק בכיתה ט' ובכיתה י', ראיתי גם קצת את האנימה, לא ממליץ כל כך.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה