ב"שורת הפסדים" , הכוונה היא ל"לא ניצחת" או "אתה מת"?
ארג.. באיזה שפה זה? לא הבנתי כלום.doctor arbitration אמר/ה:הנה חידה משעשעת ומעט (טוב, ממש) טריקית. מה הבעיה בשורות הקוד הללו:
int a[10] = [0]
int* bb = a
ווא יא פושע קטן שינית את זה!doctor arbitration אמר/ה:אנערף.. C.. C++, זה לא באמת משנה. כדי להסביר את הקוד: בשורה הראשונה מאפסים משתנה שהוא מערך. בשורה השניה מגדירים pointer שמצביע אליו.
Crozius Arcanum! אמר/ה:תעביר את ה-1 לצד ימין של המשוואה, ואז יש לך 16, שבבסיס הקסדצימלי שווה ל-10, או X. או שתשים על יד ה"=" את הסימן <, וזה יהיה נכון.
או שבכלל לא התכוונת למשהו מחוכם, ופשוט אמורים לשים S בצד שמאל כדי שיצא six.
doctor arbitration אמר/ה:הנה חידה משעשעת ומעט (טוב, ממש) טריקית. מה הבעיה בשורות הקוד הללו:
int a[10] = [0]
int* bb = a
חחח חזק!doctor arbitration אמר/ה:אז הנה הסבר מפורט:
אם אתה לוקח את ה I ומעביר אותו לצד ימין, אז יוצא ש
X = I6
או בעצם
X = 16
X בספרות רומיות זה 10. 10 בבסיס הקסא-דצימלי (שיש 16 ספרות ולא 10 ספרות כמו בבסיס דצימלי) זה 16 בבסיס דצימלי.
QED
אני אתן פתרון לחידה שלי, כי היא באמת מתחכמת.. הנקודה היא שביבי הוא איש ימין והוא בחיים לא היה מצביע למערך.
הכוונה היא "אתה מת" (או יותר מדויק "משהו שיפגע בך")PeskyTiger אמר/ה:ב"שורת הפסדים" , הכוונה היא ל"לא ניצחת" או "אתה מת"?
Desktop תמיד יהיה פרוייקט נישה - תכל'ס, כמה כאלה כבר צריך?Wood-Elf אמר/ה:דווקא בקהילת הקוד הפתוח, C++ עדיין הולכת חזק. כמדומני, KDE, אחד משולחנות העבודה הנפוצים ביותר בלינוקס (אני די בטוח ש"הנפוץ ביותר"), מפותח בC++. והוא אוכל בלי מלח את ויסטה, וOSX ומה שאתה רוצה, זה פשוט אחד שולחנות העבודה הטובים ביותר.Ogmios אמר/ה:אויש, זה.PeskyTiger אמר/ה:Ogmios אמר/ה:אבל כמו שאתה בטח יכול לנחש, לא תכנתתי C מאז שהיא נחשבה לשפה שאפשר לעשות איתה משהו, אז אפסיק להתווכח. אני אנסה לשחק עם זה קצת עם הקומפיילר בעבודה (בבית, מן הסתם, אין לי שיקוצים כאלה על המחשב).
כאן, אולי?![]()
"שיקוץ" - כל תוכנה קשורת עבודה שבטעות מצאה את דרכה למחשב הביתי שלך. לתוך הקטגוריה הזו נופלים קומפיילרים, תוכנות חיבור מרחוק כמו WebEx או VirtualRoom, ואפילו bookmark לאתר הבית של החברה שלך.
"נחשבה לשפה שאפשר לעשות איתה משהו" - שים לב לגוף השלישי של המשפט הזה. תרצו או לא, C כבר שנים נחשבת לשפת נישה, שטובה מאד לדברים מסויימים, אבל איטית מידי (מבחינת זמן פיתוח, לא ביצועים סופיים של קוד) לרוב הצרכים. מה לעשות, התעשיה משתנה עם השנים.
ובכלל, משחקים מזעזעים עם va_args ו-va_list חתומים על לפחות אחד מהבונוסים השנתיים שקיבלתי במהלך הקריירה, אז מי אני שאגיד משהו רע על low levelrcwink:
ויש עוד אינסוף דוגמאות לדברים שמפותחים בC++. בגלל שהקוד פתוח, הוא מתגלגל מדור לדור, ודברים שבעבר פותחו בC++ נשארו בשפה הזו, כי אין סיבה לשנות את זה.
קרה שאי אפשר להבין כלום ממה שאתה כותב!!!מה קרה פה?
לגבי השורה השניה אני מסכים.Ogmios אמר/ה:Desktop תמיד יהיה פרוייקט נישה - תכל'ס, כמה כאלה כבר צריך?Wood-Elf אמר/ה:דווקא בקהילת הקוד הפתוח, C++ עדיין הולכת חזק. כמדומני, KDE, אחד משולחנות העבודה הנפוצים ביותר בלינוקס (אני די בטוח ש"הנפוץ ביותר"), מפותח בC++. והוא אוכל בלי מלח את ויסטה, וOSX ומה שאתה רוצה, זה פשוט אחד שולחנות העבודה הטובים ביותר.Ogmios אמר/ה:אויש, זה.PeskyTiger אמר/ה:Ogmios אמר/ה:אבל כמו שאתה בטח יכול לנחש, לא תכנתתי C מאז שהיא נחשבה לשפה שאפשר לעשות איתה משהו, אז אפסיק להתווכח. אני אנסה לשחק עם זה קצת עם הקומפיילר בעבודה (בבית, מן הסתם, אין לי שיקוצים כאלה על המחשב).
כאן, אולי?![]()
"שיקוץ" - כל תוכנה קשורת עבודה שבטעות מצאה את דרכה למחשב הביתי שלך. לתוך הקטגוריה הזו נופלים קומפיילרים, תוכנות חיבור מרחוק כמו WebEx או VirtualRoom, ואפילו bookmark לאתר הבית של החברה שלך.
"נחשבה לשפה שאפשר לעשות איתה משהו" - שים לב לגוף השלישי של המשפט הזה. תרצו או לא, C כבר שנים נחשבת לשפת נישה, שטובה מאד לדברים מסויימים, אבל איטית מידי (מבחינת זמן פיתוח, לא ביצועים סופיים של קוד) לרוב הצרכים. מה לעשות, התעשיה משתנה עם השנים.
ובכלל, משחקים מזעזעים עם va_args ו-va_list חתומים על לפחות אחד מהבונוסים השנתיים שקיבלתי במהלך הקריירה, אז מי אני שאגיד משהו רע על low levelrcwink:
ויש עוד אינסוף דוגמאות לדברים שמפותחים בC++. בגלל שהקוד פתוח, הוא מתגלגל מדור לדור, ודברים שבעבר פותחו בC++ נשארו בשפה הזו, כי אין סיבה לשנות את זה.
מן הסתם אין הרבה סיבות לכתוב מחדש קוד שכבר כתוב, אבל c++ היא כבר מזמן לא ה-language of choice כשמתחילים לכתוב משהו חדש.