• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

    תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מציע שלאנשים שיש להם רעיון למישהו בזירה אבל אין להם מישהו בערך שווה לו שהם חושבים שיתאים, יכולים לומר את הדמות שהם רוצים בזירה ומישהו אחר ימצא לה יריב מתאים.
טוב, הרבה אחרים העלו הצעות, אבל אני אוסיף את שלי בכל זאת : אני רוצה לראות את דארת' ויידר (בלי מיליון חיילים) נגד גיבור על\גיבורי על כלשהם. אשמח אם מישהו שמבין יותר בגיבורי על יתן לו יריב שבערך שווה לו. אפשר לצרף לדארת' ויידר את הקיסר אם רוצים :)
 
השומר הירוק, איירון מן, סופרמן לא חסרים גיבורי על ולמה בלי כל החיילים שלו כי בלעדיהם הוא יהיה קל לניצוח וגם הם חלק מהעזרים הכי חשובים שלו.זאת אומרת בקרב אחד על אחד מול סופרמן מה יכול לעשות דארת ווידר לזרוק עליו כיסא בעזרת ה''כוח''.
 
אז אל תיקח גיבור על שמנצח אותו בקלות. קח מישהוא כמו מגניטו. יכולות הטלקנזיס-מתכת שלו יותר חזקות מהכוח של ווידר, אבל לווידר יש יכולת קפא"פ שלמגנטו אין.
 
לייט סייבר נחשב מתכת?
בכל מקרה אני בטוח שאם ויידר יתרכז על הלייטסייבר שלו אז הוא יוכל להתנגד לשליטה של מגנטו עם הforce לפחות מספיק זמן לפציעה כלשהי...
ואם מגנטו מרפה מכוח מעיכת הקסדה של ויידר כדי לשלוט על הלייטסייבר, אז דארת' ויידר עשוי לשרוד את הקרב (הוא יכול לשסף עם הלייטסייבר ולחנוק את מגנטו בו זמנית).
קיצר, ויידר מנצח, וממשיך לשלב הבא נגד סאורון, ומגנטו צריך להילחם בוולדמורט (אם זה בפורמט טורניר :D ).
 
דמבלדור, כמובן. גנדלף הוא לוחם עם מטה מגניב ודאוס-אקס-נשרים (..בהנחה שהולכים לפי הסרטים. אני די בטוח שהוא מטיל קסמים בספרים, אבל הם לא מעניינים אותי כרגע). דמבלדור? הוא יכול לעשות כדורי אש. כדורי אש>חרב, בטח כשדמבלדור יכול להעיף את החרב מהיד של גנדלף..
 
עם כל ההערכה שיש לי לגנדלף אני גם חושב שדמבלדור ינצח בקרב הספציפי הזה כי לדמבלדור קודם כל יש את השרביט החזק בעולם לכן כל קסם שיצא ממנו יהיה אפי :twisted: כולל שרפות ענק צונאמים שקופאים ומתנפצים וכמובן היכולת להעיף את המטה והחרב מהיד של גנדלף.
 
יש לציין שבעולם של טולקין הקסם לא "זול" כמו בעולם של רולינג, כך שבקרב שמבוסס ספרים (כי בסרטים הוסיפו לגנדף שטויות כמו מגן אנרגיה וטלקניזיס) דמבלדור מנצח בלי שאלה בקרב ישיר
 
הממ, גנדלף הוא במדרגה של כמעט אל, והאלוהות אצל טולקין זה לא עניין שהולך ברגל.
אם הוא הצליח בעזרת האלים לשרוד שד ענקי שיצר אל ממש חזק, נפילה לפיר בלי סוף ומכות משוט אש אז אני חושב שגם בלי עזרה לא יהיה כל כך קל להרוג אותו.
זה משהו שאני חושב שיש לזכותו של גנדלף.
 
מצד שני, אני חושב באופן אישי שגנדלף יימנע מעימות (ע"י בריחה או כניעה), הוא לא איש של כבוד מוגזם, והוא לא יילחם בקרב אבוד שלא יכול להניב דבר.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה
Top