• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

דמויות לסיפור - ים של ספאם.

סטטוס
נעול לתגובות.
---- אני חדש, הודעה ראשונה בפורום ----- + אוהב ספאם כל עוד לא מוגזם [חרוז]
שם : אזניל לוסטורל [שתי שמות של תרופות מחברה אחת, תגלו איזה ]
נטיה : מהמחשב למטבח לשירותים למחשב
מאפיינים : אזניל, בן מחצית שחושב שהוא פינגיווין, שונא פינגיוונים קיסרים, ביקר 10 פעמים על הירח ואוהב שניצלים - משועמם לגמרי ומחפש הרפתקאות, מצא את ים הספאם והחליט ללכת לשחות, טבע וחזר לחיים ע"י ספמגוד, אל הספאם, בתור ספאמר חסר שליטה.
עכשיו הוא רוצה לשלוט על החיים שלו שוב, וחוזר לים הספאם !!!
[טם טם טם]

שם: מצפון.
נטיה: דרום מזרח.
מאפינים: המצפון של אלידאן, הוא חיי במצפן הכסף הקטן, ומכוון אותו תמיד (אבל תמיד) לכיוון דרום מזרח. מצפון אוהב לגורם לאלידאן לעשות מעשים מתופשים, ליסבול, ולהציל אותו ברגע האחרון. כאשר הוא מציג את עצמו בצורה ממשית הוא ניראה כמו עיזה פזיזה.

דמויות מעולות... אבל אני לא בטוח שיש להן עוד מקום...
אני ממש מצטער... :? נראה אם אני אוכל להכניס אותן.....!

שם: איציק המזריק
נטייה: מרוקאי
מאפיינים: כשאני מזריק לי לא כדי לכם לעצבן אותי (מרוקאי + מסומם= בלאגן!!!!)

שם: אורח
נטיה: מוזרה, לא ברורה
תיאור: האורח בא לבקר את אילדאן פה ושם כל פעם שעיזה פזיזה בחופשה.

שם: צחי הנקרא צחי
נטייה: שמאל
מאפיינים: לצחי יש רגל שמאלית קצרה מהימינית ולכן הוא נוטה קצת לצד שמאל, לא משהו שיכול להפריע.
צחי הוא שחקן כדורסל מפורסם מהליגה הטורקית, גובהו הוא 1.62 .

לצחי יש גם יכולת מיוחדת -הוא יכול לאזן סיר על אוזנו הימנית.

*שיעול* ספאמר *שיעול*

שמישהו כבר ינעל את העץ, גם ככה הסיפור כבר גנמר....

דה... זה ים של ספאם!
ועכשיו כולם! ספאם באטל!! פייט!!! :twisted:

לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111

דמוסתנס אמר/ה:
דה... זה ים של ספאם!
ועכשיו כולם! ספאם באטל!! פייט!!! :twisted:

לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111 לוכמים חזקים שולתים!!!!111

תורדק! אני בוחר בך! צא!
"אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:" "אם אני אבוא אתם תרביצו לי? :? :cry: :oops: :P :x :shock: :D :( :o :roll: :wink: :?: :idea: :arrow: :idea: :?: :arrow:"

שלי יצא יותר יפה... שים לב ל סידור של הסמיילים... :)

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה