• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

דמויות לסיפור - ים של ספאם.

סטטוס
נעול לתגובות.
שם: פראנז קארל
נטייה: שמאלה
מאפיינים: פרנז קארל הוא לוחם בעל גריפין מטורף. הגריפין שלו הנקרא tiny בגובה 3 מטר ופרנז הוא היחיד שמורשה לרכוב עליו. פרנז הוא לוחם בעל גרזן אדיר ושריון לוחות חזק במיוחד שחושל על ידי הגמדים. פראנז קארל הוא אובססיבי והוא יעשה הכל כדי להשלים את מטרתו...יש אנשים שיומרו שהוא הלוחם האדיר בעולם! הבעיה היחידה שפרנז קארל הוא מיניאטורה....

שם: איציק רדבירד
נטייה: אדום
מאפיננים: איציק רדבירד מתנגד בגל תוקף לאות 'ג', ומסרב לדבר איתה, ויש לו אובסייה לצבע אדום, וקוראים לו איציק.

שם:מרקוב מרקוביץ' מרקובסקי הXXVII (כלומר ה27) או בקיצור מרקוב מרקוב מרקוב
נטייה: בשרי
מאפיינים: מרקוב מרקוב מרקוב הוא הוא רוסי שמדברתה בשגיאותה כל הזמן. הוא גם משוכנע שהוא נקניק (סלאמי, לא נקניק במובן של הקללה "יא נקניק!"), ומסרב לגעת בידיו בכל דבר חלבי, לכן הוא מחזיק תמיד קופסה של כפפות גומי סטריליות בכיס. הפחד הגדול ביותר שלו הוא שיום אחד אשתו אירינה תשתכנע שהוא באמת נקניק (הוא מנסה לשכנע אותה שהוא לא, למעשה הוא חושב שהוא נקניק שמתחזה לבן-אדם) ותפרוס אותו לסנדוויץ' של "קונה 100 גרם סלאמי זה קוניאק מקבלת קבנוס חינם חינם".

שם:מורגן לה פאי-תפוחים
נטיה:להתעצבן.
צאפיינים:מורגן היא קוסמת על...............קוסמת על חלשים ,קוסמת על ילדות קטנות.קוסמת על כולם.
מורגן היא אישה קרת רוח, גאונה, חתיכת על ,ונשמה טובה (יש לה בית יתומים לשדים מתחת לקיור בדירה 3 חדרים שלה) אבל יש לה נטיה לפשל ברוב הקסמים שלה במיוחד עם הם אמורים לעשות את החיים לקלים יותר (דוגמאת שיגור לחדר ליד יעיף את כולם לעולם אחר וכו) משום מה יש למורגן זוג מלחיות על האחת כתוב ערן והשניה קובי.ברגע שמישהו מעצבן את מורגן מצפה לו גורל אכזר ביותר.

שם: ששון הנווד
נטייה:ת"ת (תוהו-תוהו)
מאפיינים:ששון הוא נווד מטורף ומשועמם שמטייל כל החיים רק כדי להעביר את הזמן. לדעתו לצאת לחקור את הים של הספאם תהיה דרך מעולה להעביר מכה שבועות.

ניסיתי להמנע...
שם: ים הספאם
תיאור: ים בעל חיים. המנהיג של יצורי הספאם אשר חיים בים. (תורדק הוא מתחזה!)
נטייה: יש.

אני עושה עוד דמות....

שם: מר לייטפילו
נטייה: איבד מזמן ופירסם בלוח המודעות
תיאור:
מאז שדארק פילו, אחיו של לייטפילו, עזב את לייטפילו, לייטפילו חיפש אחריו. כעת, הוא מתכוון לחצות את ים הספאם, בתקווה למצוא אותו. העניין שלייטפילו לא יודע איך נראה היום דארקפילו, וכך גם דארקפילו. עוד עניין, לייטפילו הוא רשע, הוא עובד את האל סת', ובתקווה מקווה שלא ימצאו את הלבלבן של אוזיריס (המבין יבין :wink: ).
אז הוא מגיע לים הספאם, בתקווה למצוא את אח שלו ולהתביע אותו.

יש לי יש לי!!!
שם:יטזי ביטזי(סקינק)
נטייה: דברים עגולים
תיאור:איטזי ביטזי נימשך ביטר על המידה לדברים עגולים...וכל פעם שמישהו אומר חובזה הוא עושה עמידת ידיים וצועק בקול "גמלים מסריחים גמלים מסריחים!"

ים-ספאם אוהב לאכול חובזה, וכשהוא בא לאכול חובזה, הוא עושה פרצוץ כזה: :orc: וצועק חובזה!

מיכאל, אם אתה בבעיה של עודף דמויות, אתה תמיד יכול לנכס כמה לסיפור השני שלך, זה שאתה הולך לכתוב באורק...

Wood-Elf אמר/ה:
Ra אמר/ה:
העניין שלייטפילו לא יודע איך נראה היום דארקפילו, וכך גם דארקפילו.
כ"כ קשה לדארק להתסתכל במראה?

תאמין לי, אם היית דארקפילו, לא היית מסתכל במראה...
הכוונה שלי היתה שגם דארקפילו לא יודע איך נראה לייטפילו

Ra אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
Ra אמר/ה:
העניין שלייטפילו לא יודע איך נראה היום דארקפילו, וכך גם דארקפילו.
כ"כ קשה לדארק להתסתכל במראה?

תאמין לי, אם היית דארקפילו, לא היית מסתכל במראה...
הכוונה שלי היתה שגם דארקפילו לא יודע איך נראה לייטפילו
אני יודע איך הוא נראה :roll:

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה