• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה ממחזר טבלה באקסל. וב"ממחזר" אני מתכוון משתמש שוב. הטבלה המקורית נוצרה בשביל מחקר שעשית למשחק על סוגי רעלים שונים. עכשיו? השתמשת בה בשביל "חומרים שחייבים שיהיו במאפינס למכירה ביום ההורים". ברכותיי.

אני מנסה ללכת לישון.

יוצאים משם נחשים. לא קפיצים אלא נחשים אמיתיים מאוד, וארסיים מאוד. לפחות היית טעים.

אני מתאבדת - בגיהינום, כדי שאוכל לדעת מה יש בחיים שאחרי המוות של החיים שאחרי המוות.

את רואה כדורים סגולים מרחפים ואת רוצה להתאבד עוד פעם כי הם מפיצים ריח מאוד מסריח. אבל באסה שאי אפשר להתאבד עכשיו...

אני מנסה למצמץ

אתה מצליח אבל אחרי זה אתה לא מצליח לפתוח את העניים שלך: אתה עיוור לכל החיים.

אני מנסה לתקשר עם מפלצת הספגתי המעופפת

אתה נכשל. בעיקר בגלל שלא ככה כותבים ספגטי. כפירה של ממש.
אתה מגיע לגיהינום של מפלצת הספגטי המעופפת, מה שאומר בירה באיכות גרועה שנותנת לך קלקול קיבה, וחשפנים וחשפניות עם מחלות מין. תהנה.

אני מנסה ללכת לישון במקום לקרוא קומיקס כל הלילה.

אתה מצליח לתקשר איתה, אבל אתה מגלה שהיא עברה אירוע מוחי ועכשיו היא גם חירשת ועיוורת ואילמת ותתרנית. הדרך היחידה לתקשר איתה היא חוש הטעם. אני בטוח שהיית לה מאוד טעים.

אני מנסה לשתות מקנקן התה של ראסל.

אתה ננשך על ידי כל כך הרבה עכבישים כדי ליפול על הסיכוי שאחד מהם יהיה רדיואקטיבי...טוב,אף אחד מהם לא היה כזה,ואתה מת מכמות הארס.

אני מנסה למצוא קריפטונייט כדי להביס את סופרמן.

אתה מוצא קריפטונייט... וברגע שאתה רואה אותו, אתה נזכר בהכול. אתה האויב הגדול ביותר של סופרמן, בלו-זאפרמן, אבל בחיים לא פגשת אותו. עכשיו אתה יודע למה. אתה סופרמן. עם אמנזיה חמורה. ברגע שאתה מרים את הקריפטונייט, אתה מת.
סופרמן, בלו-זאפרמן, קלארק קנט עם אמנזיה, מגדל בודד עם אמנזיה...
יש אנשים שיכתבו RIP.
יש אנשים שיכתבו BIH.
-------------------------------------------------------

אני מנסה להגיע לצאת מהגיהנום. כלומר, למות. כי כדוה''א הוא הגיהינום. כשתמות, תצא ממנו. אז אני מנסה

,

.

אתה מצליח,וגורם לו להיות קדוש מעונה עוד יותר,ככה שעכשיו גם אלו שהיו מוסלמים,עכשיו הם נוצרים.

אני מנסה לחזור בזמן ולהציל את ממלכת יהודה ממלחמת אחים כדי שרומא לא תכבוש אותם.

אתה מצליח אבל אז ממלכת יהודה מחליטה לכבוש את רומא ושוב פעם מצליחה ואז הנצרות מתאחדת עם היהדות ונוצר דת חדשה והיהדות והנצרות נעלמים.

חוזר בזמן כדי להרוג את פטריק הקדוש וכך סקוטלנד תישאר סקוטלנד הקלטית

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה