• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה, כמובן, מקיא
אבל זה לא נגמר, ואתה מקיא, ומקיא ומקיא עד שאתה מקיא גם את הבשר והעצמות ונשאר כשק עור ריק

אני מונע מאילובטר ליצור את את הארץ התיכונה ואמן, וכך למנוע את קורות הסילמרליון, ובעקבות כך את כל שאר ספריו של טולקין

בגלל שהישתמשת בשם המלא והקדוש של ארו חבורת איכרים סוקלת אותך

אני מנסה לשחק טליסמן בלי להשתעמם למוות.

אתה חושב המון זמן, ולבסוף מגיע עם הפתרון האולטימטיבי: להתבצר בירח. מסתבר שזה באמת חוקי, רק רשום ממש ממש בקטן ובפינה של דף ההוראות.
רק חבל שההזמנה להרחבה של הירח לוקחת חצי שנה.

אני מנסה לסיים קמפיין.

[אני אניח שהכוונה היא לקמפיין של משחק תפקידים.]
לא משנה מה אתה עושה, אף חבר בקבוצה שלך לא מת, אבל הקבוצה לא מתקדמת בעלילה בכלל. אתה תקוע בלופ אינסופי של עלילה שלא מתקדמת לשום מקום. בסופו של דבר חברי הקבוצה שלך מאשימים אותך בזה שהעלילה לא מתקדמת, ועושים לך לינץ'.

אני מנסה לספור את כל הווקאלוידים.

את סופרת את כל הדמויות, כל התלבושות, כל השירים, ואז את קולטת שvocaloid זו בכלל תוכנה אחת טסתם בזבזת שנתיים מהחיים שלך על הספירה.
טוב נו, לפחות את מפרסמת פוסט בבלוג עם כל כל כל הפרטים, לינקים, תמונות והכל. למעשה, את מסיימת את הvocaloid wikia שיצרת בעצמך.
ואז מישהו שואל אותך מאיזו אנימה האטסונה מיקו. את מתאבדת.

אני מנסה לא לאחר לעבודה.

אתה לא מצליח להירדם בלילה מרוב הפחד שתאחר,ואז בבוקר,כשאתה מגיע לעבודה.אתה נרדם בישיבה חשובה ומזיל ריר על מסמכים חשובים.הבוס מפטר אותך.

אני מנסה לכבוש את העולם בעזרת מיליון מטוסי קרב.

למרבה ההפתעה, נראה שאתה מצליח להטיס את המטוס בצורה לא רעה בכלל, אבל אז בא טרוריסט למטוס, הורג אותך וחוטף את המטוס.

אני מנסה להרוג את סנפאי (מיאנדרה סימולטור), את אינפו-צ'אן, וכל בן אדם אחר שיאנדרה-צ'אן חברה שלו, ולהסתיר את זה באותה צורה שיאנדרה-צ'אן מסתירה את הקורבנות שלה, רק כדי לגרום ליאנדרה-צ'אן לשים לב אליי.

את מצליחה, ויאנדרה-צ'אן שמה לב אלייך, אבל כעת בלי ההנאה של הרצח- יאנדרה-צ'אן מקבלת הארה שאולי כול צורת החיים שלה הייתה שגויה מהבסיס. היא משנה אישיות לחלוטין, הופכת לאיזו טסונדרה סטראוטיפית שעולה לכולם על העצבים ובעצם כול מה שנותר לך מיאנדרה-צ'אן זה השם. ואז היא משנה גם אותו.

אני מנסה לנסוע מכרמיאל עד לתל אביב בלי לאחר לאף אוטובוס/רכבת.

אתה מאחר כבר לאוטובוס הראשון לצערך, ואז אתה מחכה לשני ופתאום אתה רואה מישהו עם מכונית שגם נוסע לתל אביב ומציע לך טרמפ. לצערך כל הכבישים היו מלאים בפקקים וכבר מסתבר שאיחרת ולא עברת עוד חצי מהדרך. אחר כך התברר שהבן אדם שהציע לך טרמפ הוא מחבל, לפחות הפיצוץ היה מרשים...

אני מנסה לרכוב על כריש מחמד.

אתה מגלה שעשיתי את זה לפניך ועכשיו אני מוחק את האתר ושם במקומו תמונה של טרול

אני מנסה לפרוץ לאתר אחר כמו שעשיתי לפונדק

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה