• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אחרי שאתה הורג אותם אתה מגלה שהם לא הנוצרים הראשונים אלא הרומאים האחרונים.

אני מנסה לחזור בזמן ולהרוג את יהוה לפני שהוא ברא את העולם.

את מצליחה. אבל הוא חוזר לחיים והורג אותך באופן מאוד מוזר.

אני מנסה להפוך לג'וקר

אכלת גלידה, עכשיו אתה לא יכול להתאפק ואוכל את כל הגלידות שאתה רואה בדוכן. עכשיו בהצלחה להסביר למוכר למה השמדת את הדוכן שלו, מכיוון שאין לך כסף בכלל לשלם לו כפיצוי אתה צריך לעבוד שבועיים במפעל לייצור גלידה. ולקבל גרושים שבסוף תצטרך לתת למוכר... ועכשיו בהצלחה לשבת בכלא על השמדת מפעל לגלידה.

אני מנסה להרדם.

אתה מגלה שלא משנה מה אתה עושה, הנצרות תמיד תמשיך להתקיים. כאילו העולם עצמו עוצר אותך מלשנות את ההיסטוריה. כל פעם מחדש, העולם מונע ממך בדרכים שונות את שינוי העתיד. נראה שההיסטוריה אכן חקוקה באבן...

אני מנסה למצוא מקום לשים בו את כל בובות הPOP! שלי.

אתה זורק את ישו ישר לחור תולעת שמחזיר אותו ישר לאיפה שלקחתה אותו

אני מנסה להוריד סרט באופן לא חוקי

אתה הורג מישהו. בסוף המשחק, אתה מגלה שכדי לקבל את הסוף הפציפיסטי היית חייב לסיים את כולו בלי להרוג אף אחד. עכשיו אתה תקוע עם סוף ניטראלי ואתה צריך עכשיו לשחק את כל המשחק שוב.

אני מנסה למנוע מהיהדות להיווצר, ובכך למנוע בעקיפין גם מהנצרות והאיסלאם להיווצר.

גילת מה יהיה הסוף של משחקי הכס... נבואה לא תמיד נותנת לך מה שאתה מתכוון.

אני מנסה לבנות דמות שבורה למוד 3.5

גנרל-תשאירי בבקשה את הפורם הזה נקי מדיונים תיאולוגים. מצטער אבל הדיעות שלך בנושא לא רלבנטיות במקרה הטוב ופוגעות במקרה הרע

ישו נכנס לחדר והורג אותך כדי שתפסיק לכתוב דברים על נוצרים כבר

אני מנסה להקליד על המקלדת שלי

אתה מצליח, אבל בקפיטריה אתה אוכל פלעכס רדיו אקטיבי, ואז אתה קולט שאתה לא יודע מה זה הפלעכס הזה, ואתה מגלה שהוא עשוי משעועית רקובה, ואתה הופך לאיש השעועית, ויש לך כוחות על של גזים!
beanman will fart us out! hahaha
אני מנסה לראות את יחידת המתאבדים בלי להקיא.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה