Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
בקוטב יש שדונים מוזרים כאלה... בצבע שחור...
ואז מגיע לברוס והופך את הצוללת לקרח, ואז השדונים עושים טלקינז ואז אתה עף משם.
(זה מהפוקימון עונה ראשונה) מי שמבין יבין...
אתה מתעייף מהחיפושים האינסופיים ומתייאש כל כך,עד שאתה מחליט להרוס את אולפני דיסני,כדי שלא יצאו עוד סרטים בזמן שאתה מחפש.רק חבל שיש שם הרבה שומרים חמושים נגד משוגעים כמוך.תיהנה בכלא עד סוף חייך!
אני מנסה לנחש מה יקרה בסרט הנוקמים 'אינפיניטי וור'
אתה מספר את הניחושים שלך לחברים שלך. אף אחד לא מאמין לך עד שיוצא הסרט, ומתברר שניחשת בדיוק מה קרה בו עד הפרט האחרון. כולם מניחים שידעת איכשהו מה יקרה ומתעצבנים שעשית להם ספוילרים. שלא לדבר על זה שמארוול חושבים שריגלת אחריהם ותובעים אותך במליוני דולרים.
עתק הוא חפץ קסום בעל תבונה והיסטוריה עתיקה, כוחותציו אדירים לעין שיעור, והוא מתייחס אל המחזיק בו בהתאם להתנהגוץו של האדון (עתג גמדי יכעס רכשהבעלים בורח מענקים, בעוד עתק ששייך לוקנה, אל הליצ'ים וסודת האלמוות ישמח כאשר בעליו יחקור דרכים להפוך לליץ'.)
בגדול עתק זה חפץ קסום יחיד במינו וחזק מאוד מאוד. טבעם המדויק של עתקים משתנה מעולם לעולם וממהדורה למהדורה, ומה שאמרתי מקודם זה פחות או יותר הדבר המשותף היחיד.
את מוצאת עתק: שריון וכשאת שמה אותו הוא מתחיל לשנוא אותך הוא נהיה כבד יותר ויותר עד שאת מאבדת שווי משקל נופלת על הראש ומתה
אני מנסה לפוצץ מכונית בעזרת סכין בלבד
למרבה ההפתעה, המכונית מתפוצצת. ההלוויה תהיה בשעה עשר בלילה. אורחים מוזמנים לחלוק כבוד.
אני מנסה לסיים באופן סופי את שיטת משחקי התפקידים שאני עובד עליה כל החופש
תהנה מיכולות הטלפורטציה החדשות שלך, מתנה ליום ההולדת.
רק חבל שאתה לא ממש שולט בטלפורטציה הזו, ויותר גרוע- כל פעם שאתה משתגר, לוקח זמן למשחק לעדכן את הג'יפיאס, ועד שהוא מתעדכן, אתה משתגר שוב!
כמו כן, זה לא נחשב כהתקדמות מבחינת הביצים.
חבל, אבל נראה שלעולם לא תוכל לשחק פוקימון גו כמו שצריך עם היכולת הזו.
אתה לא כל כך מבין דובית, ולא הבנת ששכנעת אותו שיזמין אותך לארוחה בשרית אתה מגיע לביתו ורואה בן אדם חי שמתחילים לאכול אותו ומאז אתה טבעוני, בהצלחה עם למצוא אוכל טעים!
אני מנסה לרמות ולגלגל 20 בקוביה
אתה מגלה שהזמנים הטובים לא כל כך טובים ואתה רואה חבורה של אנשים זורקים אחד על השני צינורות בגלל שהם שיכורים מידי, עוד חבורת אנשים שיכורים מחזיקים אחד השני בצורה שמזכירה את מלך האריות, עוד חבורת אנשים זורקים אבנים אחד על השני כשהצועקים "פוקדור, צא" ואתה מבין שחבורת דרקונים שמנים משתינים עליך מאחורה.
אני מנסה למצוא להשמיד את העולם באמצעות בקטריה קטלנית